5 зображень.
Мускад Мусаєв, перший власник червоної седани, залишив свій перший відгук придбаного автомобіля:
Насправді, головне в огляді, на мій погляд, слід сказати, що це моделі тестової збірки. Ось де всі видимі джеми приходять з. Вони ще не мають центрального замка. Як тільки вони вийшли, вони будуть. Я ще не писав. До місяця описати автомобіль, на мій погляд, немає точки. Єдине, що я можу розповісти про те, що це «погані якості». й
100 км/год в 14 секундах - МИТ. Приводи автомобіля не гірше, ніж той самий "Приорі", і в чомусь краще. Як десь пропускаємо «і навіть карбюратор 9 на дорожніх ліхтарях» – нещільне, прискорення автомобіля з рук буде залежати. У зв’язку з колесами, можна «шлаковувати» багато ями, які раніше довелося обійтися. У той же час задні газові амортизатори дуже жорсткі, тому ви відчуєте всі бампи, як п'ятий пункт.
В машині є достатня кімната. Немає нічого не сказати. Можна подрібнити мішок картоплі в тулуб, але він не досягне кожного котеджу. На підлозі, добре для ніг багато.
2
Я жити в приватному секторі, тому питання оформлення було дуже важко. У два дні, які я побіг, я знайшов тільки один отвір, до якого їздити трохи. Єдине, що гасіння є поворотним радієм. Незвичайний. До того, як я поїхав сім, тому я повинен звикнути до довгого автомобіля.
Всі Ви можете коментувати.
Джерело: