Центральне завдання Німецької поліції є забезпечення безпеки та громадського порядку. Найбільша державна поліція розташована в Берліні (близько 22,000 співробітників). Я пропоную відвідати її. У першій частині запису ми розглянемо тематичний музей історії, в якому я познайомлю вас з Берлінською поліцією, і ви будете розуміти, чому титул фото показує макаровський пістолет. У другій половині я збираю вас на територію однієї з офісів столиці, і ми розглянемо незвичайний поліцейський гараж закритий для відвідувачів.
...
р.
Перш за все, ми йдемо в Музей історії поліції, розташований в будівлі поліції президії (Polizeihistorische Sammlung, адреса: Platz der Luftbrücke 6, 12101 Берлін, вхід: 2 євро, робочі години: PN-SR від 9 до 15)
Тут ви зможете детально ознайомитись з етапами формування цього державного виконавчого органу.
Берлінська поліція виникла в середині XIX століття. Перші царські сили безпеки з'явилися під королем Фредік Вільямом IV Пруссії. У 1873 році була створена транспортна поліція. У Веймарській Республіці 1918 р. введено пост президента поліції, який сьогодні існує.
Веймарська Республіка почала так звану захисну поліцію (Суцполизій, Шупо), блок, основним призначенням якого є правоохоронні органи, патрулювання, прийом заявок, контроль доріг, пошук тощо. Підпорядковані всім офіцерам, які були підпорядковані Реіксфуелеру СС Хімлеру.
...
3610Р. 4200Р.
Після війни на сході Берліна було сформовано близько 13,000 правоохоронних органів, які працювали у західних зонах окупації Берліна, а на Сході Берліні була утворена поліція Народного Союзу.
У зв'язку з тим, як було використано службову зброю, серед інших, в органах внутрішніх справ ГДР до 1990 року, пістолет Макаров (див. заголовок фото).
р.
Після того, як об’єднання Німеччини, поліцейські Німеччини та колишнього ГДР почали служити за такою ж схемою.
Поліцейські зірки різних федеральних держав.
Музей класичного типу дуже мало. Усі текстові матеріали представлені лише німецькою мовою. Так як читальні стенди є досить нудною діяльністю, я раджу переміщатися на деталі.
Здавалося б, час відкликання, але ні. Нещодавно в січні кримінальні провадили Берлінський банк через 30-метровий тунель. Переміщення викопують тунель з підземного гаража в приміщення, де розміщені сейфи.
Інші деталі та елементи виставки:
...
...
...
...
...
...
...
...
...
34557.
...
Р
...
З 2004 року Німеччина переходить з зеленого до синього. Цього року завершальний перехід завершено державою Берліна. Кольорові зміни не впливають на Баварію і Заарландію. Поточні патчі:
...
Якщо ви бачите лавки працівника, то за їх номером можна визначити час його служби. Один "сніп" відповідає п'яти років.
Номер телефону для аварійних поліцейських дзвінків по всій Німеччині - 110.
...
Тепер ми йдемо на одну з відділень поліції на південному заході Берліна.
Всередині будівель неперервна і похмура, тому тут немає фото.
...
На воротах зустрілася голова незвичайного поліцейського гаража. Є транспортні засоби з різних епоху.
186162
...
...
...
990 Р
Кожен автомобіль і мотоцикл має свою історію. Якщо ви можете знайти необхідний простір, всі обладнання будуть доступні для громадськості. Тут зібрано в замкненому гаражі. Для того щоб не зав'язувати характеристики, я опублікувати нижче просто фото.
...
...
...
...
р.
...
р.
...
7768834
...
Мотоцикли.
...
...
550.00 р.
...
доб.200
...
...
...
р.
...
...
...
1 999 р.
Старий колір.
493352р.
Сучасні кольори.
«Це не так, що він шун
Поліція
І поліцейські бояться.
Яка наука не зрозуміло. й
(Сергій Михалков, «Степ дядька»)
Друзі, нехай вам не доведеться уникати «пошуку» і ви будете рідше зустріти людей у формах.
Додано до [mergetime]1364547195[/mergetime]
У Німеччині ставлення до поліцейських є гідним і надійним. Однак виникають рідкісні випадки поліцейського насильства та беззаконності. За минулий рік в Німеччині було подано понад 9000 поліцейських скарг, 90% яких ніколи не приносили до суду.
Додано до [mergetime]1364547212[/mergetime]
Я зробив. З: gavailer.livejournal.com/
р.
Джерело: