Безкоштовна медицина.

Якщо ви не хочете щось не означає, що це не буде. А в Іспанії діти йдуть в школу з 3 років і сказали, що наша дитина кашель жорсткий і його лихоманка троянда. Свою дружину забрали його і приймали його до лікарні. У лікарні ми відлягали ймовірність астми і надіслали для обстеження. Лікарня сказав, що це було спазми легенів від нестачі кисню в крові або щось, кладуть на кисневу маску і приймали кров для біохімії (специфічно біохімія), все зайняла близько чотирьох годин в області, і було прийнято рішення залишити її в лікарні. Не існує повноцінного догляду тут, принаймні, якщо це не інтенсивний доглядовий блок, моя дружина залишається з ним, і сьогодні вона попросила мене накрити 2-3 години.

Я приходжу до лікарні.

Я збираюся до автостоянки.

Є багато паркувальних місць.

Ліфт.

Господиня.

Номер очікування.

Ескорти.

Ще один лобі.

коридор з номерами на обох сторонах.

У деяких приміщеннях рідина для дезінфекції рук.

Настає хвора людина, подрібнює в грушах. У лікарні немає безкоштовних Wi-Fi, тому я зламав паролі на інших маршрутизаторах.

р.

Я піду до вікна і візьміть картину іншим способом.

Вид з вікна вітер сьогодні, але тепла +19-+21.

Вечеря розрахована на дві клумби, але так як у пацієнтів залишилися трохи одна над ліжком, є нічні вогні, що висять над ліжком, централізоване киснем, кнопка виклику медсестра і всі види невідомого щита.

Невеликі вимити та паперові рушники.

Ванна кімната і душ.

...

4130565

...

р.

Клімат управління.

р.

На руці є катетери, датчик, який контролює та передає дані на машині.

Габаритний зображення

Все, що я знаю, що верхня цифра вказує на вміст кисню в крові, і ми повинні тримати очі на ньому, так що вона не падає нижче 92. Якщо ви хочете зателефонувати до сестри.

Управління ліжком.

Дівчина прийшов, щоб взяти її кров'яний тиск.

Ви можете перемістити ліву руку якомога простіше, щоб не витягнути катетери.

Я гона купую картку на телевізорі, отримайте каву і Кока-Колу. Все про парковку. Телевізор 5 євро на добу, можна відразу 12 днів буде дешевше, сподіваюся, ми розрядилися раніше, обіцяємо завтра.

...

Після того, як вони принесли обідні печиво і какао, і вечерю приїдуть найближчим часом.

Потім поставте маску з аерозолем, але дитина не зупиняється.

Рік тому, ми були в лікарні, і там було це електронне крапельне.

р.

З Я не закінчив вечерю, це картина з лікарні з останнього року.

Моя дружина спини. Свобода! За 4 години і 33 хвилин стоянки просять 8.70 євро. Ви навіть можете поставити автомобіль на вул. Всі права, йти додому!

Джерело: