Масава, Еритрея

Продовжуємо нашу подорож в Eritrea. В останній день я пішов до Червоного моря, щоб побачити чудове місто Масави. Я можу сказати, що це один з найприємніших африканських країн. Я дуже рекомендую відвідати її. Головне, що це абсолютно безпечне, дуже дешеве і неймовірно приємне. Країна не пошкоджена туристами. Зараз на карті дуже мало країн, не пропустіть.
до р. 34 фотографії © Ilya Varlamov

01. Мар Займає три години, щоб перейти до Массави, є приголомшливо красива гірська дорога.

02. Мар Зверніть увагу, що на дорозі немає авто. У 3 години я тільки бачив пару автомобілів. Як я писав, немає вільного продажу бензину в країні, тому люди не подорожують багато.

03.03.2014 р. Красивий.

04.03.2014 р. У зв'язку з тим, що дорога не особливо використовується, вона починає переповнювати.

05. У Зверніть увагу на тераси. Раніше тут працювали фермери, вирощують рис та інші культури. Але уряд незабаром заборонив садівництва в горах, як фермери зрізають дерева.

Габаритний зображення

06. У Так як тут немає автомобілів, я був спокуслений, щоб піти цей серпентин на велосипеді.

07. Мар Є танки на шляху.

р.

08. У. Наприкінці подорожі було невелика аварійна екстрена ситуація - колесо, опущена.

09.03.2015 р. Massawa є дивовижним і красивим портом міста, де порт закритий і один корабель надходить до нього щомісяця.

10.

11. Масава була заснована в 935 році і є найстарішим містом в країні. Оман Турки захопили Масава з португальської в 1517 році. До 1848 р. Массава під мандатським правилом. Архітектура міста прийшла з Турків. Багато будинки з довгими фасадами, різьблені балкони - це будинки турецьких торговців, побудовані з коралових блоків і покриті штукатуркою.

12. Старий італійський банк повністю знищений під час війни. Після захоплення Ласави Еритрея, місто було бомбардовано Ефіопією літаком.

р.

13.00 р. Але багато будівель відреставруються. Варто сплачувати данину міським органам - забороняється будувати щось нове. Будівля може бути відреставрована до його попередньої форми або залишатися в руїнах.

14. Є багато кав'ярень з відмінною кавою, і чай п'яний з корицею і цукром. До речі, чай у місцевому діалекті Тігріна буде «та».

15.00 р. Руїни для відновлення дають безкоштовно. Таким чином, в 10 років місто буде придбати його довоєнний вигляд.

16.00 р. Місто дуже спекотне, багато людей сплять протягом дня. Все закрито до 12:00 і 5:00

17.00 р. Руїни Імперського палацу

18 років Все збережено...

19.00 р. Леви

20.

р.

21. Усередині різьблених дверей...

22. Це дивовижна, що палац не був розпущений в 20 років.

23. Старі меблі. Ці стільці, якщо відновлені, можуть побудувати тисячі євро, але зараз все лежить в пилу.

доб.1

24. У палаці є всі меблі.

25. Не навіть сантехніка!

26. Стара залізниця.

235562.

27.

28.

29. Увечері ми повертаємо до столиці через гори.

30. Хмара атакувала дорогу...

(Б)

31. Пакет диких бобових.

32.

33.

34. Це все.

Джерело: