Масава, Еритрея

Продовжуємо нашу подорож в Eritrea. В останній день я пішов до Червоного моря, щоб побачити чудове місто Масави. Я можу сказати, що це один з найприємніших африканських країн. Я дуже рекомендую відвідати її. Головне, що це абсолютно безпечне, дуже дешеве і неймовірно приємне. Країна не пошкоджена туристами. Зараз на карті дуже мало країн, не пропустіть.
до р. 34 фотографії © Ilya Varlamov

Масава, Еритрея

01. Мар Займає три години, щоб перейти до Массави, є приголомшливо красива гірська дорога.

Масава, Еритрея

02. Мар Зверніть увагу, що на дорозі немає авто. У 3 години я тільки бачив пару автомобілів. Як я писав, немає вільного продажу бензину в країні, тому люди не подорожують багато.

Масава, Еритрея

03.03.2014 р. Красивий.

Масава, Еритрея

04.03.2014 р. У зв'язку з тим, що дорога не особливо використовується, вона починає переповнювати.

Масава, Еритрея

05. У Зверніть увагу на тераси. Раніше тут працювали фермери, вирощують рис та інші культури. Але уряд незабаром заборонив садівництва в горах, як фермери зрізають дерева.

Масава, Еритрея Габаритний зображення

06. У Так як тут немає автомобілів, я був спокуслений, щоб піти цей серпентин на велосипеді.

Масава, Еритрея

07. Мар Є танки на шляху.

Масава, Еритрея р.

08. У. Наприкінці подорожі було невелика аварійна екстрена ситуація - колесо, опущена.

Масава, Еритрея

09.03.2015 р. Massawa є дивовижним і красивим портом міста, де порт закритий і один корабель надходить до нього щомісяця.

Масава, Еритрея

10.

Масава, Еритрея

11. Масава була заснована в 935 році і є найстарішим містом в країні. Оман Турки захопили Масава з португальської в 1517 році. До 1848 р. Массава під мандатським правилом. Архітектура міста прийшла з Турків. Багато будинки з довгими фасадами, різьблені балкони - це будинки турецьких торговців, побудовані з коралових блоків і покриті штукатуркою.

Масава, Еритрея

12. Старий італійський банк повністю знищений під час війни. Після захоплення Ласави Еритрея, місто було бомбардовано Ефіопією літаком.

Масава, Еритрея р.

13.00 р. Але багато будівель відреставруються. Варто сплачувати данину міським органам - забороняється будувати щось нове. Будівля може бути відреставрована до його попередньої форми або залишатися в руїнах.

Масава, Еритрея

14. Є багато кав'ярень з відмінною кавою, і чай п'яний з корицею і цукром. До речі, чай у місцевому діалекті Тігріна буде «та».

Масава, Еритрея

15.00 р. Руїни для відновлення дають безкоштовно. Таким чином, в 10 років місто буде придбати його довоєнний вигляд.

Масава, Еритрея

16.00 р. Місто дуже спекотне, багато людей сплять протягом дня. Все закрито до 12:00 і 5:00

Масава, Еритрея

17.00 р. Руїни Імперського палацу

Масава, Еритрея

18 років Все збережено...

Масава, Еритрея

19.00 р. Леви

Масава, Еритрея

20.

Масава, Еритрея р.

21. Усередині різьблених дверей...

Масава, Еритрея

22. Це дивовижна, що палац не був розпущений в 20 років.

Масава, Еритрея

23. Старі меблі. Ці стільці, якщо відновлені, можуть побудувати тисячі євро, але зараз все лежить в пилу.

Масава, Еритрея доб.1

24. У палаці є всі меблі.

Масава, Еритрея

25. Не навіть сантехніка!

Масава, Еритрея

26. Стара залізниця.

235562.

27.

Масава, Еритрея

28.

Масава, Еритрея

29. Увечері ми повертаємо до столиці через гори.

Масава, Еритрея

30. Хмара атакувала дорогу...

Масава, Еритрея (Б)

31. Пакет диких бобових.

Масава, Еритрея

32.

Масава, Еритрея

33.

Масава, Еритрея

34. Це все.

Масава, Еритрея

Джерело: