Я хочу поділитися.

Два тижні тому у нас була боротьба з дівчиною, буквально за нічого, вона була пізно вночі, або навіть вночі. Я залишила квартиру сердитися і вирішив просто прогулятися по вулиці.
Я збираю, навушники в вухах, думаючи про себе, тут я бачу, що щось лежачи на землі біля майданчика, я думав. Я пішов ближче, побачивши, що це ще людина, я витягував навушників, запитав, якщо мені потрібна допомога, він не відповів. Я почав вражати його на щік, зрозумів, що він був живим, бо він був глумий. Здавалося б приїхати до своїх почуттів, але він, ймовірно, п'яний, і я підняв його, щоб отримати його на лавці, щоб людина не спить на землі в середині зими. Я підняв його з передньої під руки, він був дещо непристойним, але я не приклав багато значення до цього. Я поставив його на лавку, передню частину тіла, я думаю, що я повинен кинути ноги теж. Я підібрав ноги від підлоги, і відчував гострий біль, я навіть не розумію, де і з чого, я прокинувся, я навіть не можу сказати, чи голосно чи ні, а не довільно впав на землю. Я прокинувся в лікарні.
Цей трахнув бумбург, поки я випрямляв ноги, вивів ніж і поїхавши в мене, ніж прийшов в 4 сантиметри, лікарі сказали, що якщо ножа прийшла в трохи гладкіше, вона б випікала свою печінку, і як вона закінчилася невідомо. Я пішов з лікарні, нарешті додому. Тепер я не знаю, що висновки для малювання. Допомога людям, які люблять це. І хто дійсно потребує допомоги. Я плутаний. Я хочу поговорити.

Автор: т.

Джерело: