Кіно татуювання

Щоб створити яскравий і незабутній образ, актори і актори на множині фільму часто імітують татуювання. Іноді вона виглядає привабливо красиво і іноді просто жахливо. Я пропоную вам вибір яскравих і незабутніх татуювань з кіно.
17 зображень звідси.

1,1 км Тіло Райан Гослінг в The Place поза шпильками було покрито багатьма татуюваннями. Після зйомок фільму актор визнав, що він проти багатьох татуювань, але режисер наполягав.

2,2 км У фільмі «Мементо» від режисера Крістофера Нолан, татуювання були життєво важливі для героя. Людина, яка страждає від рідкісної форми амнезія, отримала повідомлення від пам'яті.

3. У мисі Фир, актор Роберт Де Ніро відіграв чоловіка, який живе тільки з помста.

Поза свого героя прикрашена татуюванням у вигляді ваг.

5. Умань У Дівчина з татуюванням Дракона актриса Noomi Rapace відігравала ту саму дівчину з татуюванням.

6. Жнівень Тіло барвистого персонажа Brad Pete в кіно «Великий джекпот» також покрито тату.

р.

7. Про нас При зйомці фільму «Альфа Собака» режисери не турбували з вибором тату. Наприклад, персонажі на кузові Justin Timberlake означають «скасовування». й

8. У Перехрестя на спині Сіна Пенна в фільмі «Таємна річка» був не тільки символом віри, але й відмовлено здатності героя помстити. (Я додаю великий фільм від себе.)

р.

9 У Desperate, Danny Trejo показала свої реальні татуювання. Примітно, що всі вони були зроблені в місцях затримання.

10. Татуювання на м'язовому тілі Тома Хардя в Боротьба символізував темний минул героя.

11. Рай Парк барвистий характер в Star Wars: Епізод I - The Phantom Menace запам'ятовується багатьма.

12. Actor Viggo Mortensen потрібні татуювання в фільмі «Пророк для експорту» для створення образу російського тифу в законі

р.

13.00 р. Татуювання на руках Анджеліна Джолі (Ангеліна Джолі) в фільмі «Особливе» від режисера Тимур Бекмамбетова продемонстрував сильний характер героїні.

14. Актор Джонні Депп зберіг тату капітана Джека стріли від Піратів Карибського моря і зношує його в цей день.

15.00 р. Важко будь-який з хлопців буде приємно знайти тату "Соло" або "Дуді" на спині, прокинувшись після бурхливої вечірки. У кіно де мій автомобіль, чув? Starring Ashton Kutcher і Sean William Scott.

16.00 р. Пам'ятна тату на тілі Джорджа Клонею (George Clooney) в картині «З дука до світанку».

17.00 р. Символ Ярослава Харріса (Jared Harris) в кінофільмі «Таємна історія гудзики Бенджаміна» просто прикрашає його зносні малюнки.
Я зробив. Друзі, додаємо!

Джерело: