Ремонт кузова, другий шанс.

Чи має машину право жити з такими пошкодженнями?
Моя відповідь так!
аніцидивні пости про недосвідченість ремонту і подальшу безпечну роботу автомобіля, по дорозі я спробую розбити всі міфи.
Тут він у всій своїй славі.

Тут буде багато фотографій, близько 70.

Я був ремонт цієї зими.

698397

Підлога

відкриваються двері для спинки

Передня повинна бути видалена з петель, попередньо знімаючи крило.

Без дверей можна побачити, що середні стійки сходження в салон.

р.

Автомобіль знаходиться на слизі.

запчастини

Спочатку я хотів поставити повністю боковину з заднім кварталом, але власник Dogo не міг знайти таку річ. Я прийшов по всьому боковину або чверть.
пердят

Я зрізаю її далі, але це буде зручно пізніше.

задня

Далі пробурюється внутрішня арка. Залишки запасної частини чекають на краще часу.

р.

Спочатку я поінформував, що машина не продається, і можливо для тривалого терміну служби. З цієї нагоди я вирішив залишити енергетичні елементи тіла в фабричній формі, тобто не вирізати і варити, але висвердлити всі елементи живлення і зварити їх на заводських точках. З всією імпортною стінкою + чверть буде набагато простіше, але потім довелося перевернутися до краватки все нормально.

тіло поступово видаляє захворювані елементи. черга за задню внутрішню арку, стріла показує суглоб, через яку вона ампутована.

440761

Звичайно, можна було цегли, але заднє крило не стане новим (((, отже, принаймні на оновленій арці ми зрізаємо старе олово).
Увійти

Зварювальні деталі з запчастинами

Ось загальний вигляд автомобіля без всіх бічних стійок

Я приклею кран до слизу і я з'ясував весь боковин.

далі приєднатися до боковина на контрольних точках (лист з розмірами видно на фото). і непряме підтвердження того, що сторона стоїть на місці, є місця збігу точок контактного зварювання, пробурених мною (зазначено червоними стрілками)

Зварюємо всі види підсилювачів. всі на заводських точках)

Я лікую зварювальні ділянки з антикорозійним грунтом, тому що після установки крила, це буде проблематично зробити це.

постзварка

варити всі сорти корму

Архіви

постзварка

Вона після аргентифікації.

Можливо, звичайно, для видалення деяких підсилювачів з боковини шкірки і кладуть їх замість пошкоджених, але набагато простіше. Спочатку вся нижня коробка з обох стійками з підсилювачами в фабричній формі збереглася в другому хріні, потім який з'ясував, що боковина змінилася і в третьому найважливішому зварюванні мінімальна.
Потім можна переходити до верхнього тону, тобто задню частину крила.
Як новий крило не планується (щодо того, щоб пояснити чому), ми ліпимо одну з двох.

р.

Щоб допомогти приїхати з системи PDR, просто кажучи, гриби з клеєм, задню стійку я повинен сказати, що я готовий заздалегідь.

Потім кладуть шкірку, яка раніше висвердлила з запасної частини, сподіваюся багато вгадала, чому я пробурила її.

остаточно кип'ятять, з великими перервами, щоб праска від опалювального зварювання не ведеться.

Це залізо, що залишається над ремонтом.

Потім автомобіль переходить в підготовку. На жаль, я не приготував його, тому немає фото.

Але звіт триває, тому що я пофарбував цей автомобіль.
Після приготування і грунтовки я приводу до мийки, щоб мити весь пил.

Я не фокусувався на живопису, я приділяв більше уваги маскування. якщо все, запитайте ;
на самому початку камуфляжу завжди на перших місцях, які не підлягають розфарбовуванню стрічки, тому виходить більш точно, ніж потім з папером або покриттям штук для скульптури. міцні вигини площі ущільнюються вузькими або покритими контурною стрічкою. часто поставляються на машині, де потрібно камуфляжне скло з гумовим покриттям, з простою стрічкою можна проводити дуже довго, до допомоги цього фара від 3М

р.

ближче можна побачити, як піднімається цвіль. фарба мух під каучуком, після чого не буде розшарування і ліплення не буде фарбуватися.

Як я писав раніше.

папір

Папір, до речі, взяв як правило, щоб приклеїти дуже довгий час, від плівки він іноді розбиває шматок липкої основи в самий незрівняний момент >:D

Р

в відкриттях так, щоб папір не випадково застібається від салону, закріпленого на розтяжці

р.

Решта поверхні, далеко від спреюючого пістолета покрита простою плівкою.

р.

Сріблястий колір, найрізноманітніші після перлової, тому я пофарбую тим же пістолетом, як працює колірист. все зрозуміло за технологією першого шару 70% другий 100% третина запиленої 30% фарби Я повинен сказати глазурит води
Після кожного шару висихає струменями.

лак, найкрасивіший і мій улюблений.

краса

з

Потім прийшла робота клапанів. в деяких моментах я взяв участь.
Я вставляє дверні рамки з виворітною фабрикою.

Я приклею все на заводі, навіть з такими вигинами.

Це протилежний вид заводу.

Дистанційне перегляд

наклейка

зараз

Ну, останні 4 фотографії.
1 час

дві

тример

чотири. може бути whacked)

Джерело: