148
Дивний сусід
Постійно збиваючи на батарейках, бігаючи і збиваючи на дверцятах, говорить про те, що дитина не запускається, щоб я не впоралася, якщо миття після 21:00 збиває на акумулятори, а не довге тому це те, що голова житлово-комунального обслуговування приніс мене (фото нижче), і сказав мені зробити щось, дільник сказав, що замішати для розм'якшення, а сусід, до речі, ми також маємо з органами. Так вона сказала, що це свого роду покриття для нас в акції.
Лікар, що працює в клініці психіатр (добрий друг) говорить. Що це ознаки шизофренії ...
Що таке хороший джентмен?
для тих, хто не може бачити
Заява.
Я хотів би повідомити вам, що з Q14 нашого будинку, розташованого над моєю квартирою, кожен ніч, який виповнюється, яка дає велику вібрацію, з якої я не спати всю ніч. Тільки Я знаю цей факт. Будь ласка, перевірте цей факт. З Я вірю, що жителі Q14, ймовірно, займаються виробництвом наркотичних речовин.
Джерело:
Лікар, що працює в клініці психіатр (добрий друг) говорить. Що це ознаки шизофренії ...
Що таке хороший джентмен?
для тих, хто не може бачити
Заява.
Я хотів би повідомити вам, що з Q14 нашого будинку, розташованого над моєю квартирою, кожен ніч, який виповнюється, яка дає велику вібрацію, з якої я не спати всю ніч. Тільки Я знаю цей факт. Будь ласка, перевірте цей факт. З Я вірю, що жителі Q14, ймовірно, займаються виробництвом наркотичних речовин.
Джерело: