Мінськ Іняздор.

Це буде 50.
Фотозвіт: студенти inyaza відсвяткували будинок

1-й
Вчора в Мінську відкрито новий хостел студентського містечка. 18-поверхова будівля переїхала до одного з найбільш «жіночих» університетів столиці – Мінського державного лінгвістичного університету. Для більш ніж за місяць живі перекладачі майбутнього та мовники. Ми представляємо наш фотозвіт з дому

Знову ж таки.

2 зображень

Р

3 фотографії

4 фотографії

5 хв
Для відкриття ведуча прибув заступник прем'єр-міністра Анатолія Цика та заступник голови Мінського міськради Ігор Карпенка. Студенти запустили повітряні кулі в небо, а потім попросили гостей монетами через поріг.

571850 р.

6 зображень

7 зображень

8 зображень

9 зображень

10.
- Я часто їду за кордон і знаю, як тут живуть студенти. Я ніколи не бачив такого комплексу в будь-якому місці, - сказав Анатолій Тозік.
Зараз в студентському селі будуються ще три гуртожитки - для випускників - біля перетину вул. Дзержинського проспекту та вул. Сіуріоні. Потрійна підготовка до відкриття спортивного центру з льодовим катоком. Дитячий садок.
до Ми сподіваємося, що сім'ї будуть створені тут, діти з'являються. Це те, що наша країна потребує, - сказав Анатолій Цик. Ще один гуртожиток, який ми хочемо зібрати разом з нашими китайськими друзями.

11 зображень

12.
Новий хостел має 1,032 сидіння. Разом із студентами, діти з БНТУ, Сахаровського університету та фізичного виховання
- Перш за все, ті, хто має відмінну академічну виставу, які беруть участь у науковому житті університету, мають спортивні досягнення. Ми забезпечили дах над головою та іноземними студентами, — зазначив начальник відділу навчально-соціальної роботи з молоддю MSLU Ігор Пученя. Зараз близько 50% наших студентів надаються місця в гуртожитку. Ми сподіваємося, що ми виділимо ще 400 місць в сусідньому будинку під будівництвом.

13 зображень

14 зображень

15 зображень

16 зображень

17.00 р.
Після урочистої частини заходу чиновники підвели до підлог гуртожитку, продемонстрували їдальню, тренажерний зал, стоматологічний кабінет і, звичайно, самі блоки.
до Умови найбільш комфортні. Студенти повинні виховати все це, заступник прем'єр-міністра та інші гості неодноразово повторилися.

572810

18 зображень

19.00 р.
Блоки в хостелі практично не відрізняються від двокімнатних квартир. Передпокій, ванна кімната і туалет, два номери (один два ліжка, другий три) і кухня з електричною плитою.

20 зображень

21 зображень

22 зображень

23 фотографії

24 зображень

25 зображень

26 зображень

27.
до Ми живемо тут як в реальній квартирі, говорить Крістіна Тіора, другий-річний студент факультету міжкультурних комунікацій, які приїхали до Мінська з Бобруськ. За останні два роки я жив у шести кімнатах. Останній раз сплатив 100 доларів на місяць, і тепер я буду платити лише 120 тис. рублів. (13 доларів)

28 зображень

, м. Київ

29.
Для дівчинки для косметики і для одягу достатньо. Кожен має власний письмовий стіл.
- Комп'ютери можуть бути використані, але електричні чайники в хостелі заборонені, хоча деякі не відповідають цій бані, посмішки Крістіна, Поліна і Владислава.

30 зображень

Р.

31 фотографії
(дуже солодка дівчина)

32 зображень

33.
Ми попросили про плани студентів на життя.
до Ми думаємо про перебування в Мінську, є більше можливостей для реалізації себе, щоб знайти хорошу роботу, сказав дівчата. Професія перекладу завжди буде затребуваною. Ми працюємо з нами!

34 фотографії
(Соррі, я уповільню трохи, тому що я все ще працює на ньому.)

35 зображень

Габаритний зображення

36.00 Р
Любов Кісель, студентка перекладацького факультету, який прийшов з Новопольцького, має більш амбітну стратегію.
до Моя мрія - отримати знання і йти за кордон, принаймні я буду залишатися в Мінську.

2819810Р.

37 зображень

38 зображень

, Україна

39.00 р.
до У гуртожитку все костюми: кімнати теплі, є інтернет, дівчина сказала. За кілька днів вода не була. Хтось очистився картоплею зверху і підсмажував очистку унітазу - увесь піднятий забитий. Хлопці занурюються різними людьми, хтось повинен пояснити, що таке буровий трубопровод.
Студенти також відчувають себе комфортно.

71841,000р.

40 зображень

41 зображень

р.

42 зображень

Р

43 зображень
Це те, що виглядає гуртожиток.

44 фотографії

Р

45 зображень

46 зображень

47 зображень

до 1 2 3 4 5+

48.
Стоматологічний кабінет послужить всім студентським містечком. Ущільнення тут буде коштувати 200-300 тис. рублів (це близько 20-30 доларів) - трохи дешевше, ніж в приватних клініках.
- Деякі матеріали будуть придбані за бюджетні кошти і надані безкоштовно. Але якщо студент хоче начинку за допомогою новітніх технологій, то вам доведеться платити, лікар сказав нам.

р.

49.00 р.

50.00 р.
Після екскурсії гуртожитку гості прийняли до їдальні, де вдячні школярам продемонстрували свої кулінарні здібності.

(Фото їдальні відсутній)

Всі

Автор: Микола Градюшко. Фото: Олексій Матюшков

У студентському сільському комплексі будуються ще три гуртожитки. Проект надає для студентів п’ятого року та аспірантури. Повне студентське містечко відбудеться в 2014 році.

- Кв.м

Джерело: