Як Соловка взимку

Ідею, щоб піти в Соловкі прийшов на мій погляд довго. Нарешті, проміжок робочих годин. Забронювати квитки, влаштувати для оренди житла в приватному секторі на Соловках, сортувати формальності з відсутністю сервісу - і тут я на площині, залити коньяком заборонений на дошку в пластик. Я завжди займаюся місцем біля колодязя - дуже зручно спати з головою на стіну - до Москви майже 9 годин польоту.

Під польотом коньяку переходить неочищений, з переносним комфортом національного перевізника.

р.

Невелика зупинка в Москві - і на ранній ранок стартую в Архангельську. Звідси починається подорож до цих островів у Білому морі. На фото - вже в Архангельську.

Поблизу аеродрому в Архангельську, я бачив у відмінному стані збережена IL-14 полярна авіація на тумбі.

Ось моє підключення до Соловкі. Стара Ан-24 Нордава мухає там.
Де ще можна літати в цьому прекрасному автомобілі? й

У салоні з'явилася кілька ярусів. Я кинув рюкзак на вершині. Немає одного об'єкта.

549686

Авіаквитки в Соловки 40-50 хвилин. Маршрут проходить над Сєвєродвінським.
Я фотографував це заводське містечко.

Ну, тут я на Соловецьській землі. Багато священиків летять з собою.

Аеропорт Соловки. Термінал, ви знаєте, є одним.

Я оселився в квартирі в приватному секторі. Це набагато дешевше, ніж готелі в тих частинах, і більш душевний. Знайти будинок не проблема, ви отримаєте сто відсотків. У мене було 2 кімнати, кухня, ванна кімната.

Я вибрав номер з бортом і ковроліном.

Після того, як виїхати з дороги, я стрибую на здачі снігохода з водієм і їздити на місцеві пам'ятки. Зображений є Мускалим дам. Взимку можна важко побачити під снігом. Побудовані монксами давно. Дуже грамотна гідравлічна конструкція. Google, читати його.

Мускалма. У дні Слону (Соловецький табір з особливими потребами) тут були жіночі корпси.

Там, навпаки.

с. Мускальма. Взимку неприпустимо.

Монастичні споруди на острові Мускалма.

Церква Андрія Первозванного 1702 р. Перебудовано його Пітером 1. Особисто.

Увечері я повернувся в село.

Я вирішив прийняти вечірні фото.

р.

Свято-Соловецький монастир висвітлюється ввечері.

У небі означають, загортають ауросою. У кадрі потрапив парі (?)

Що це, ye. Що я був після.

На наступний ранок був морозний і прозорий. -20 не страшно мене. Я пішов до фільму села.

Центральна частина села. Хочу сказати, що село в відмінному стані не “навикористається”, як я бачив в середній провулку.

Р

Бараки табору збереглися відмінно. Один з них – музей Елефанта.

Вулиці

р.

Всі дерева були в морозі, дуже красиво.

Десь в низинах вішали морозильні ранкові мистки.

Останні будинки радянського періоду - ці котеджі на 2 сім'ї. 1989.

р.

Будинок сільської школи. Я був всередині, великий стан. В даний час є близько 90 студентів. Поруч знаходиться дитячий садок і дитяча будівля.

Я довгий час, майже здогадувався.

Монастир виглядає красиво в будь-яку погоду.

Р

У лісі було покладено рік тому, що реставрація знаходиться на ходу.

Вежа видно з скрізь.

Стіни монастиря виготовляються з борщів.

Деякі фотографії з різних кутів монастиря та с.

Вид монастиря з святого озера.

3250Р. 3700Р.

Детальніше

Детальніше

р.

Як я розповів, що для того, щоб бути сортом овочевого магазину.

Старі барни/будівлі.

Вони є.

Взимку всі ресторани, кафе і 95 відсотків готелів зачинені. Немає туристів взимку. І це чудово.

Історія з сувенірними магазинами. Я все одно зумів купити сувеніри на тільки робочому монастирі на території монастиря.

Це єдиний магазин, що працює взимку.
Без пива. Чому виникає пиво взимку? На Соловках потрібно пити горілку і тільки її. Асортимент є рубцевим, але ви не будете голодним. Ціни трохи вище, ніж на материку, але це зрозуміло. Але не було удару.

Одна з головних вулиць.

Влітку прокат велосипедів дуже популярний. Я не помітив прогулянку взимку.

Я не здивував цей напис.

р.

Барак на голову. Використовується для зберігання передач.

19

Архімандрит дачі в Макарєвському пустелі (Боцад)

Церква на Mount Sekirna. Це унікальний в тому, що це також маяк. У дні Елфанту використовувався як чоловічий центр знезараження.

Обстеження палуби на Mount Sekirnaya

Вид Саватевський прокладок з Mount Sekirnoy

р.

Маяк, як зазначено вище. Не працює через прибуття Глонас. Іноді це для освітлення.

У храмі все ще пекло в дверях.

Сходи, з підніжжя гори Секірная до вершини. В'язниці кинули з неї, прив'язували до колоди.

Загальний план

Монастир знову.

Будівля монастирського готелю (після пожежі) стоїть вздовж набережної затоки.

село.

Ось як вони взимку, Я дуже сподобалося це ...

р.

І пам'ятаю...

Джерело: