Наскільки все одно...

Я хочу розповісти вам трохи історію про кілька людей, які піклуються про долю наших молодших братів.
Ми будемо говорити про приватні притулки для собак і котів, які розташовані в Донецьку, Україні.
Моя сім'я і я допомагав, коли це можливо, діти-сиріт і тваринні притулки. У вихідні я спонтанно вирішив піти в одну з притулок в Донецьку, допомогти, фотографувати і розповісти вам. Може бути будь-яким буде цікаво.
Це буде 30 фото, нехай.

р.

Укриття знаходиться в приватному секторі, недалеко від центру міста. Я не знаю, якщо ви можете назвати його притулок, насправді, це приватний будинок з невеликою площею землі, де було закрито близько 200 собак і 50 котів! Укриття не має правового статусу і державної допомоги, це положення органів влади: ні притулок, ні собаки, ні собаки, ні проблеми. Як ми всі знаємо, є собаки і проблеми.
Я нещодавно прочитав кого-небудь апеляцію для допомоги безпритульним тваринам і дуже сподобалося виразу «ми йдемо і соромно опускаємо наші очі, попередили і спробуємо не помітити їх». Ми несемо відповідальність за тих, хто тамед. І це рідкісний випадок, де невелика група людей несе відповідальність за тих, хто заважав багато інших.
Її назва – Наталаша, близько 50 років. Незважаючи на те, що притулок має багато проблем, перш за все, фінансова, Наталя оптимістична, навіть почуття гумору наполегливо.
Все починалося простим, спалюючим собакам і котам, покинутим, хворим і забрали їх на себе. З часом сусіди і знайомі дізналися про це і почали поставляти тваринам необхідну допомогу і притулок над головою. Собаки заповнили двір, баран і будиночок, а також будинок, в якому вона живе. На допомогу, проникла і давала частину свого двору і себе крім. Наташіна приєдналася до друга, а зараз три жінки – головний колектив притулку, є ще кілька волонтерів.
Тепер побачимо, як все працює:
Це кухня з двома вугільними духовками, на якій готується велика кількість кормів для собак.

292583

Злаки і знаряддя привозять волонтери або притулок купують самостійно, але з урахуванням постійних фінансових проблем, часто їжа запозичена, симпатізатори харчуються. В даний час є гідний борг для їжі, тому ми допомогли фінансово на цьому візиті. Також можна допомогти з їжею, ганчі, медикаментами, будматеріалами і руками. Якщо ви помітили маленькі шипи, які приховуються під стіл.

Тепер подивіться на пішохідний двір. На момент приїзду, він порожній, собаки вже прогулялися, але для фотосесії вони запросили на прогулянку ще раз, що вони трохи дивилися.

Наташа сусід відкриває двері до частини будинку, зарезервованої для собак і в хвилину дворик був наповнений собаками різних кольорів і костюмів.

Виходить собаки.

Вони виходять.

р.

Один з них був пізно, я думав, що це було цікаво :

Подивіться на красиві 8 фото з прогулянки. Один.

Два.

Три.

Четвертий.

П'ять.

Шість.

Сім.

Вайт.

Єдине, що в загальному, полягає в тому, що всі собаки в цій ікри більші, ніж середні, дівчина пояснює, що ця частина укриття для великих собак. По-перше, я очікував, що це бути дуже шумним і неприємним для запаху, але я був неправильним, він добре пахне і собаки поводяться культурно. Стерилізували собаки, які потрапили в притулок, бліх, глистів та інших паразитів. Це було зроблено румунськими ветеринарами, які допомогли підготувати собаки міста до Євро 2012 року, кілька собак, які прибули після румунських фахівців, залишені окремо за статтю, щоб запобігти неконтрольоване розмноження.
Це фото показує подвір'я леді почуття гумору, я маю на увазі ознаки на собакних кабінах.

Р

У наступних фотографіях будинок господині, в якому живуть маленькі собаки. Наташа не давала мені в будинок, адже ці маленькі кеси розглянуть свій будинок самостійно, і готові побороти непровітані гості, тому він фотографував через вікно.

І знову.

Наступний номер є крилом, це дитячий садок, це сантехніка. Спочатку звідти звідти собаку з керованою лапою і встановлено апарат Ilizarov-типу, звідти собаку було сумно, але добре відчував.

2905466

Потім ми пішли в крило, де я був миттєво лизати пучок маленьких собак.

А потім, випадково, я помітив погляд з книги, книги не дивилися, я думав, але це не книга, вона була собакою, яка любить спати на полиці :

Здається, що все було переглянуто, стоячи на подвір'ї, говорять про собаки, Наташи і Ліуда говорять про складні долі багатьох її підопічних (який потрапив на машину, який потрапив, хто загорнув, хто опалився, хто отримав розтоплений і т.д.) і вирішив показати нам собаку без задніх ніг. Люда приніс її з кухні, сказав, що вона не знає, як це сталося, але в такому стані собака потрапила до них.

Після перегляду різних відео про те, як собаки кріпляться до різних кошиків замість задніх ніг, ми попросимо, чому вони не роблять цей кошик, до якого відповідей Наталаша – І чому вона прекрасно рухається і так, опускає собаку в грунт і вона чудесно знімає себе за допомогою тільки її передні ноги.

Без слів.

Без слів.

Просто емоції.

, Україна

На виході ми йдемо в кішку, яка проста, і коти менші, і вони їсти менше і доглядати менше.

Додано до [mergetime]1364658042[/mergetime]
Так ми залишаємо, але ми обов'язково повернемося і не порожні.

Джерело: