Чому чоловіки стають слабкими: чоловічі очі

Все, що я можу почути на жіночих порталах, що немає чоловіків. Що вони більше не ті, щоб маррі не один і дати народження, відповідно, також ніхто. Відповідачі жінки роблять хороший рейтинг відвідуваності статей, які активно засуджують поведінку тих, хто, власне, не існує.

Про те, як це стало так, що наші чоловіки перестали бути лицарями, героями і принцесами. «Щоб вони ще кудись?» Попри те, що, принаймні, одна, скарга часто не втратила надії дівчатам.

Я думаю, що я відкрив момент, коли люди почали ослаблення. Розуміння причини захворювання можна знайти спосіб його лікування. І хворіли чоловіки з слабкістю, це очевидно. І триває хвороба і вже епідемія.

Автор: Борис Продухо

(Рівне)

Давайте подивимося на початок. У той час, коли жінки дали своє життя на честь. Від сучасних чоловіків відповіли лише одна людина. Ви будете розуміти, що я маю на увазі, якщо ви відповісти на питання: які лицарі завжди були з ними і які люди сьогодні не мають?

Всім людям, які я просив питання, відповіли той самий: У кожного з них був гармата. Таким чином, ослаблення чоловіків почалося, коли їхня зброя була взята з них.

Але дійсно, образ лицаря пов'язаний з нами в першу чергу з чоловіком в броню, з мечем, щукою, на війні, з сімейним гербом на щиті та іншими атрибутами його вальора, тобто з зображенням добре змащеного чоловіка.

Я пам'ятав, як древні слов'яни підняли сина. Той факт, що хлопчик вже не був дитиною, але молодий чоловік, може бути розумом ножа, висить на його ремені. Ніж був об'єктом, який був переданий після проходження випробувань відваги і відваги. Право носити лезо потрібно заробляти. Він був своєрідною карткою, доказом зрілості. Не можна залишити в будь-якому місці, втраченому, зруйнованому. Хлопці повинні охороняти свої ножі, заточувати їх і прикрасити їх. Ці зброї були їх гідністю і гордістю. Подарував їм можливість зробити «менську роботу»: полювання, настоювання, захист і т.д. Я думаю, що ця фраза в оригіналі була приурочена до ножа: «З неї - як без рук».

Зауважте, що повага їх зброї була своєрідною сексуальною освітою, і просто освітою, яка сьогодні також зникла десь, згідно з форумами. «Коли люди говорять про чоловічу гідність, вони тільки розуміють те ж саме. Чи не є у чоловіків інших людей? вони просять.

Знаряддя чоловіка в старі дні почалася з урочистого моменту передачі йому реального бойового меча. Нерідко ці зброї пройшли від покоління до утворення, втрата його було великим шампаном для всієї родини. У той же час реалізація, що володіння сімейною зброєю кладе чоловіка на однаковий рівень.

З батьком і дідом, він поступово перетворився на розуміння необхідності синів, до яких він також повинен бути пропущений. Продовження забігу було після дуже практичного і навіть стратегічного значення. Відчуття було бажаною подією, яка була приготовлена і свідомо прагнула, і, звичайно, не "на льоті".

Я думаю, що це зброя в руках чоловіка, який створив стереотипи реальної чоловічої поведінки, оскільки це дозволило вирішити проблеми в «чоловічому шляху». Вчив чоловіків відповідальність, вміння приймати рішення влади, діяти в умовах максимального ризику, а також необхідності дотримуватися етикету. Так, етикет.

Уявіть всіх чоловіків, які ви повинні мати гармати. Будь-яке висипне слово може бути останнім. Етикет був принципово природним механізмом для захисту життя, не тільки модна гра, змія або чарівність.

Я не маю уявлення, скільки міцності і спритності, що потрібно танцювати деякі дивашки, будучи вішати з саберами і іншими речами.

У той час, коли люди мали честь нести зброю, а модель оцінки своїх подвір'їв народилася. Вони повинні бути міцними, розумними, чесними і благородними. Вони відповідальні за слова і здатні дзвонити в обліковий запис, викликаючи відступ до дуелі.

Якщо тільки повернути цю норму поведінки - і шинка буде набагато меншою. Оскільки сиськи завжди змагаються.

Релевантність цих рефлекторів також полягає в тому, що, наприклад, Росія вже розглядає законопроект, що дозволяє здійснювати пожежної сигналізації. Проте, мені здається, що «реальні чоловіки» це нововведення не повернеться. Культура формується століттями, не законами і нормативними актами.

Культура не є тим самим.

«Прийміть ці люди зброї, але вони забороняють куріння!» – сказав Павло Воля, який любить вигнати правду. Контракції, як вони повинні бути, суперечать. Ніде без них.

Але варто визнати, що зв'язок між зброєю і чоловічою поведінкою прямо. Чоловіки відійшли від своєї зброї, так як вони можуть перемогти драконів і врятувати своїх князів? Як можна очікувати від тих, хто не тримає лицарський меч? Багато людей з викруткою відчувають себе байдужими. І ця невизначеність передається багато способів.

І ці жінки важче, ніж вони. Чи не розуміють, що вони роблять, коли вони перешкоджають потраплянню в гармати? «Хто давали ножиці дитини? Хай твої очі! Залиште себе разом з ним!, "Ой, це ніж!" Він зрізав пальцями. Де ви шукаєте!, "Пусти його вниз, це різко!" Це не іграшка для дітей!

І тільки згадують, які люди хочуть, захопивши своїх синів з усіма видами зброї, солдатів і збірних фортець. І вони самі по руці з всілякими необхідними інструментами, деякі апаратні засоби, речі для автомобіля і ubiquitous гантелі.

Я поділуюся досвідом навчання. Моя син колись приніс краю лофа хліба і сказав з гордістю, але збивається:

- Тато!

- Добре зроблено! - з гордістю, але відповідав йому. Від гріха.

До речі, жінки в дні талановитих героїв були більш м'якими, реальними або чимось. Поведінка, вона буде виглядати на своєму чоловіку мирно, але на шкарпетках, викладених на підлозі, і на мечі, і на шкарпетках, але на гостро затінених мечах. Він очищає себе. Від гріха. Мило і безладно, щоб не турбувати солодкий день сну майстра будинку, батька і хлібобулочного, і представника Божого на землі. Бували часи.

Головна

Джерело: http://