Життя в Австралії

Я прийшов до цієї країни в 2004 році, коли я був 13 років. Ми оселилися в досить хорошій місцевості на східній частині міста Сідней, так як виявилося, що є багато російських і російськомовних євреїв, які вдалося отримати державні квартири і зараз жити і отримувати переваги.

У віці 13 років я повинен був піти до 7-го класу, але вони не хочуть взяти мене до простої школи, не знаючи мови. Як виявилося, всі школи ми пішли, відреагуючи нас, відправили нас на спеціальну школу, де можна дізнатися мову, але ми не розуміли її. Тільки через 6 місяців, з гріхом навпіл, ми знайшли її.

Це моя перша школа в Австралії. Точка посилання, щоб говорити.
20 зображень.

По дорозі є форма в усіх школах.

3610Р. 4200Р.

Після закінчення цієї чудової школи я зміг зануритися в нарамну школу для австралійських дітей. Це насправді її.

Школа називається Randwick Boys High School. Він був заснований в 1947 році і був призначений тільки для чоловіків. Наприкінці 12-го класу я пішов до коледжу. Я хотів ввести медичну школу, але не було достатньо кульок для іспиту, конкурс дуже великий і отримати в медичний інститут потрібно забити принаймні 95 балів, щоб принаймні розглянути анкету. З Я пропустив лікаря, я вирішив піти в мед брата. Тут навчаються 3 роки в університеті для меду брата. Це мій університет.

Р

більше

До речі, це католицька, але ми не повинні йти до молитви або що завгодно. Ми тісно співпрацюємо з храмом. І побачив!

Я хотів би розповісти вам, де я жити і показати вулиці, і тільки люди всіх видів.

Тут локшина місцевого пива.

Натюрморт

Габаритний зображення

будинок-закриття

У місцевому парку грають регбі. Жорстокий спорт, гірше хокею буде

Поліція тут на проточному приводі місцевого виробництва (автоматичний сміття) або Fords

кладовище досить. Багато скульптури і могили

Це тітка дав мені громадянство. Зібрали всі нас, вона сказала там з привітаннями, ми приступили до атему, посміченого громадянства, дав нам більше і виховали!

Габаритний зображення

Гуртожиток

Панамський будинок

Р

І тут пляж.

Натюрморт

Габаритний зображення

сюрфер

Натюрморт

1990Р. 2199Р.

Для тих, хто боїться хвилею або просто хоче купатися. Я пам'ятаю, коли вони прийшли бачити океан і вирішив плавати в басейні. Вода була 18 градусів, тому після 22-годинного рейсу, всі знизилися в горлі.

р.

До тих пір, поки у вас є питання, не соромтесь.

р.

Джерело: