Тато! Ви отримали світло?

Він не зробив його в кредити цього фільму, але через 20 секунд його образ став 100% відомим. У файлах Mosfilm знала, що якщо вам потрібна кольорова ведмедя людина, це Леонід Петрович.

747283.

Головні сцени фільму були зняті в Баку і Сочі замість зарубіжного Сходу. Ресторан "Кривий буков" був побудований на Мосфільмі. У епізоді, коли Горбуньков втратив дар мови, зустріч по кроках туалету з похмурим типом з медальйоном у вигляді черепа на грудях, був знятий в підземному туалеті, який знаходиться на в'їзді до ЦПКІО. Горький, з Ленінського проспекту. У цій ролі журналіст, співробітник журналу «Огоніок» та «Смена» Леонід Плешаков погодився тимчасово змінити свою професію заради інтерв’ю з Нікуліном. Цікаво, що короткий епізод був знятий за 4 години!

Під час зйомок «Хандс» з’явилася роммер, який помер Юрій Нікулін. Просто співробітник готелю «Горизон» знайшов в підвалі готелю «Нікулін» Жінка не виглядала на те, що вона є мумією пап'є-машею, виготовленої для зйомки ніг, коли Гумпани з половини висоти кілометра випадають з вертольота. І ось цей лист, щоб не пиляти ... Румор походив по країні. Тут Леонід Петрович був відправлений редакторами на набір, щоб роз'єднати ромби.

Студенти журналістики на своїх книгах та інтерв’ю записують документи та дипломні папери. І сам Леонід Петрович порівнював жанр інтерв’ю з ходьбою на шахтному полі

На самому початку своєї журналістичної кар’єри я попросив до інтерв’ю про серйозне питання. Він зацікавив мій темп, відповідаючи, як навчався в Центральній Комсомольській школі: «Інтерв’ю – жанр не властивий радянській журналістиці. й
Я бачив, що інтерв’ю були рідкісними на газеті та сторінках журналу. Чому? Так, в той час кожен делегант до трибунів партії та комсомольських з’їздів вийшов з виступом не тільки письмовий, але й перевірений в обласному комітеті або Центральному комітеті, редагований. Це стосується всіх високих і не високих зустрічей. Кожне слово повинно відповідати «яскравим» рішенням, постановам. У загальній «демократичній» імпровізація не допускаються. Ви запитуєте інтерв’ю з посадовою особою, яка має інформацію, директор дослідницького інституту - вони повинні запитати дозвіл від керівництва.
Після відомого дизайнера літака Антонова відмовилися надати інтерв'ю до журналу «Смена», хоча він, можна сказати, був богиб журналу, який на світанку його існування (разом в сутінки) оголосив конкурс на кращий проект «Смена». Конкурс отримав юний хлопчик Олег Антонов, який відправив свої малюнки до редакторів. Журнал опублікував фото: блиск на ньому, а блиск, він є дизайнером.

І тепер, через десять років, після того, як подивитися цю картину в старій слуханні, я закликав Олега Костянтиновича - була важлива причина, і він відповідав, що, незважаючи на ніжне ставлення до Смени, він не може зустрітися з її кореспондентом: Моїм міністром замовити мене, щоб з'явитися в пресі більше одного року. І мій ліміт вже був вичерпаний. І він був встановлений, цей ліміт, після його статті в Літературній газеті про розбиту цеглу. Після того, як він проходив минулого будівельного майданчика, подивилося, як барбано розвантажити цеглу, скільки вона б'є, скільки вона летить до держави і скільки грошей дешево, простий пристрій може врятувати. І міністр вирішив, що це неприпустимо для такої знаменитості, щоб надати антирадянські статті та виступи.

р.

Я часто помітив, що коли я зустрічаю людину, яка повинна бути інтерв'ю, мої розміри (висока 190, вага 120) не ігноруються. І я прийшов до цього висновку: ми всі від дитинства, від однодумців, де хлопчик, як правило, трохи більше або фізично сильніший. Він був обурений, побочений і поважився. Не бо він дав спини своїх друзів і затвердив свою владу. Ноп. Але про те, що він міг зробити це іншим, поважним як його влади, так і його недоліком.
Не можна вірити мої спостереження, але я повинен сказати, що більше одного разу під час зустрічі я помітив людей дуже поважним і поважав цей ехо дочірнього підпорядкування, початковий договір відповісти на питання, які я запитати.
Я кажу це без блювоти, тому що я тут немає. З'являється, що знизився на мій лот. І кожна людина має перевагу. Однак не завжди можна ловити настрій співрозмовника, немає часу визначити його стан, тому необхідно бути обережним у використанні ваших особистих запасів. В іншому випадку, Вашої зручності буде здаватися знайомство, розгрітість. І це повинно бути абсолютно виключено. Якщо ви не можете педаль, що ви вважаєте свою перевагу. Це може вийти, наприклад, що ваш співрозмовник в дитинстві був відхилений старшими хлопчиками і він з тих давніх часів живить ворожість, навіть ворожість всім, хто над ним голову. Так ви ходите, як якщо на шахтному полі: десь вона буде вибухнути, тому вам потрібно ретельно тримати зонд у руці, збивати кожен крок, не кидати вперед необережно - обережність не зайва.
Психологічний комфорт дуже важливий для успіху інтерв’ю. Як виглядає лікар. Коли хворий з ним один на одному, він спокійно роздягається, дає себе погляд, торкнувшись шлунку, може розповісти лікаря про деякі інтимні деталі його тіла. Але наявність занурення, навіть медсестра, виховує його.

Під час зйомок Black Eyes (Я мав можливість грати невелику роль у фільмі), я колись на півчасі обережно «прокручений» до Мартелло Мастрояні і починав здавалося б необов'язковою розмовою про життя. Це рідкісні обставини, які не можуть бути Місто для італійців дуже екзотичний. Особливо вони були підкорені однією деталлю: на вулиці де відбувалися зйомки, в якій, крім хліба, запечені величезні смачні сумки. Італійці не змогли замовити їх для кіногрупи, оскільки вони не знали про такий смачний продукт до того часу, і час зйомок вони не змогли вичавити кількість постійних клієнтів! Але, як ми говоримо, якщо ви не можете, але ви дійсно хочете, ви можете. Кожен обід, випічка робітників сходження над парканом свого підприємства, щоб побачити, як був зроблений фільм, і навіть з такою знаменитістю. І сходження не порожні руки, але з мішками спекотних, просто від духовки сумок,

І ми, вся команда, ми зробили щедру пропозицію з гарячою каву, яка була надана нам. Італійці не могли нічого зрозуміти, як це таке: гроші не можна купити, але безкоштовно – це можливо? Ми працюємо з Mastroiani, п'яте каву смачними мішечками та прогулянками (на прикладі перекладача) здавалося б, про студентські роки, про навчання на факультеті архітектури, участь у студентському театрі. Чи потрібно пояснити, що це здавалося б непотрібне спілкування для журналіста? «Що ви думаєте про затвердження Мікеланджело, що архітектура заморожена музика?» Перекладач переклав питання, і Мастрояні відразу ж сказали, що він втомився і хотів би взяти перерву до зйомок наступного епізоду. Тільки через кілька днів можна продовжити перерву розмову. Що подумав, коли почув «розумний» питання? Він думав, що вони бажали зловити його в ігноруванні слів його великого співвітчизника?

Ще один раз ми пішли в академік Аганбегян.

Я знав Abel Gezevic, тому це було легко говорити про дуже серйозну тему. А потім мій партнер отримав, і з таким хитрим питанням, що я нічого не розумію, і мій співрозмовник зловив - очевидно, імітратство загадав його. Взяв багато зусиль, щоб вийти з цієї смішної ситуації. Моя подруга була радою: він запитав, вони кажуть, питання, що академік не може негайно відповісти. По суті, він практично руйнував своє інтерв’ю. Але ще один колега не потребує допомоги будь-кому, щоб приїхати до співрозмовника в мертвий кінець: він сам може зіпсувати його навчання. Так, довіряю мене, скромність є більш продуктивним, ніж розумність.

Абоненти читали інтерв’ю Плешкова, кожна розмова мала або велике відкриття в скарбниці своїх співрозмовників абсолютно різні люди:

Якщо нам було б сказати одне слово про Висоцький, про його характер, що траєт буде, як найважливіше?

до Це неможливо. Він був настільки насиченим і щедрим в природі, що не можна сказати про нього коротко.

до Ти завжди зацікавився ним?

- Звичайно. В іншому випадку ми не жили дванадцять років. Він був більш ніж просто чоловіком. Він був хороший друг, з яким я міг би поділитися все, що я мав в моєму серці. І сказав мені всі про свої справи, плани, я був першим, щоб читати нові вірші і співати нові пісні. Він прийшов додому після вистави втомлений, вичерпається, і все ще може говорити про життя на ніч, про театр, про все.

Але для цього необхідно для всіх цих дванадцять років не втратити почуття любові.

- Уявіть, що ми це робили. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сепарації допомагають зберегти свіжість почуттів і забути тріфле повсякденних неприємностей. Хоча, з іншого боку, що входить навіть за короткий час, ми практично ніколи не робили день без телефонної розмови і, здається, не встигнути набридати. І поки любов залишився.
Я не знаю, чи ви погоджуєтесь з мною, Григорій Алексеевич, але мені здається, що велика частина наших людей сформувалася ідея: як тільки 500 Днів програма схвалена всім Союзом (РФСР парламент практично однозначно прийняти його 11 вересня поточного року) і починає працювати, то саме п'ять сотень днів пізніше всі проблеми зникнуть в нашій економіці, а порядок і повне благополуччя прийде до нашого життя. На мій погляд, тільки одне, що випливає з програми: в п'ять сотень днів, ковзання нашої економіки вздовж нахилу літака буде ледь стабілізуватися і підвішуватися.
- Ви не помилитеся. Я хотів би додати в програму 500 днів, головне не те, що ми почнемо виходити з отвору трохи, але чому ми почнемо виходити з неї. Саме через цей час механізми можуть з'явитися, що об'єктивно, незалежно від волі деяких осіб або цілей, встановлених деякими державними органами, скажуть, Gosplan або Gosnab, і об'єктивно, зв'язуючи економічні інтереси, почали дати нам можливість піднятися. Це точка.

Леонід Петрович помер у березні 2004 року. Він був похований на кладовищі Останкіно в Москві. Ось як я думаю про нього. Важко уявити, що ми не побачимо свою барвисту потужну фігуру, ми не почнемо його прокатного привітання: Ну, hello! Що нового? «Що нового?» ми дізналися більше часу. Зважаючи на те, що Леонід Петрович знає все – все в світі – це його «пита» енциклопедія в Огоніку. У своїх матеріалах, власне, принципова думка завжди звучала в них. Саме тому багато публікацій, будь то Комсомолка, Смена, Огонок, вважають її честь друкувати свої статті. Він, маючи велику команду слова, може сказати більше і цікавіше, ніж його однодумців. Саме тому міністри, режисери, актори, і найрізноманітніші люди з далеких сходить до нього. Ми всі навчимося з ним. й

Оператори
1,1 км 1968 - Алмазний бронебій - гломерний тип в туалеті ( роль не входить в кредити)
2. 1969 р. - Noble Nest
3. У 1970 - Чудовий персонаж
4. 1977 Майже смішна історія: ведмедика на поїзді
5. Умань 1978 - Сибірада - Сибірський купець
6. Жнівень 1980 - Постріл у спині
7. Про нас 1982 – Пригоди графа Невзорова – Бурштина
8. У 1983 - Вайсс
9. 1983 Сад (короткий фільм Олександра Кайдановського)
10. 1986 – Михайло Ломоносов, батько Семена
11. 1987 - Вибір

Всі

Я бачив його тут. Я читаю його самостійно. Принесіть його до YAP.

Джерело: