Прийміть зі сторічного ветерана війни гроші

Яков Павлович Войдолазький в Павловську знає кожного студента. Це місцева легенда. Живлення. Пройшов Велику Вітчизняну війну - працював над оборонною галуззю у Уляновську та Сталінграду, санк радянські баргени так, щоб нації не отримали ... Після війни він працював у всьому житті як руман – він очищав канал Дону, побудував Волга-Дону канал.

Почесний громадянин міста. 20 березня відзначив сторіччя дня народження. Догляд за дружиною Варенка, з ким він разом з 65 років. Варенке 88 тепер. Вона безпорадна, не може бачити і навряд чи прогулятися. Яша зігріває свій обід і живить її ложкою.

Люди люблять, щоб поцілунати руки. І Яков Павлович зламав їх. Ми не несемо ніякої моральності і совості. Жінки. дідусь про те, щоб діти його niece - пам'ятки і слухання не були молодими. Відкриваємо двері.

... З 23 березня по 23 березня побували чотири годину. Напередодні цього ранку локальне телебачення показало історію про 100-річний герой. І вони знали, хто їхати.

- Здравствуйте, ми зберемося! Ви, мій дорогий, потрібно перейти до лікарні. Ми допоможемо вам з лікарськими засобами!

Проста, як мозку цих істот, схема працювала. Перетин порогу...

- У будь-якому випадку, Дідусь. Де гроші?

Ми дивимося в кожній коробці. Підхід дружини.

- Бабця недостатньо. Гранпа потребує...

Яков Павлович, як пуховик, кинув на ліжко і почав шукати. Ні. Просто тримайте і підберіть навколо брудними руками. У куртку знайшли пачок – 250 тис., які він зібрав «за похороном» і за могильні пам'ятники до себе і Вари.

Всі Досить? Приходьте Вони вийшли SIM-карту з мобільного телефону, налаштованого для швидкого набору: один - швидкої допомоги, два - niece ... Вони закривали приниження і подрібнюють старі чоловіки на спині, залишаючи ключ в замок.

І це, коли вони залишилися.

... Яков Павлович і Варвара Егоровна тільки наступного ранку - восьмий годину! - Відкрито гніздо Тетяна Критська. дідусь крісел.

- Я прийшов щодня, як це - чистий, мити, готувати. Тоді я піду до роботи, каже Тетяна Вікторівна. - Я знаю, що дядько зігріти себе, і тітка допоможе. Якщо все було терміново, вони завжди називаються. Тож я не думаю, що щось погано може статися.
Поранчево випустили черговий ранок Тетяни Критської.
Не маю своїх дітей, Таня втратила своїх батьків, і зізнається: Яков Павлович та Варвара Егоровна за її батьківщиною та матір’ю. Не хвилюйтеся про гроші, ми будемо захоплювати вас – жити! Але ці люди не піклуються про себе - піклуються про нас, молоді люди.

«Я падаю, Танюша, і вам не потрібно паніти», - сказав він - Ви знаєте, куди його отримати. Це моє безпечне місце.

Після того, як бажали, що сталося до них, давні чоловіки здавалися. Гранпа на тиждень. Його солодкий сліпий Варя кричав і запитав кожен день: «Таня, побачила мій дід живий? й

Яков Павлович краще. Але ... практично не вдалося ніг. І він не може більше, як до того, довести його вари чай.

П. С.

Ви знаєте, що ще дивиться про цю історію? Я запитав як міліція, так і Тетяна Вікторівна: де були сусіди – ніхто не бачив, не прийшов до старих людей, поки вони були зафіксовані на дні?

Немає сусідів. Вони живуть на околиці, на берегах Дону немає будинків в районі.

- Ні сусідів. Нема дороги в будинок, пояснив Тетяна Вікторівна. - Сприяє їх розливу, яру. Коли дядько ще сильніше, скільки разів він падає, піднімаючи цю гору на ринок? Вже не можна потрапити. Коли ми дзвонимо, я піду до дороги. Я чекаю лікарів. Після чого зійдемо акуратно.

Коли після цього непристойного інциденту Яков Павлович був прийнятий до лікарні, діти його гнізда перенесли його до швидкої допомоги. В руках.

УВАГА!

Допомога розслідування.

Відділ Міністерства внутрішніх справ Росії в Павловському районі відкрив кримінальну справу за статтею «Після вчинених групою осіб з попередньої змови з використанням насильства». У міліції трохи застосували ознаки підозри: вік жінок становить близько 30 до 40 років, слов'янський зовнішній вигляд, близько 160 см, щільний, другий становить близько 170 см, худий. Ми одягалися в шапки, пальто сірого і бордового кольорів.

Слідкувати, що злочинці можуть бути на сусідніх ділянках. Якщо у вас є будь-яка інформація про них, зв'яжіться з Павловським відділенням поліції (47362) 2-58-02 або 2-50-56.

Проведено курс розслідування кримінальної справи під контролем прокурора Павловського району.
КК

Джерело: