У Манхеттені, портери не ходять.

Як підняти навантаження на 12 поверх, при використанні ліфта і сходів заборонено?
Це питання допоможе відповісти на блогер samsebeskazal, який спостерігав цю ситуацію в Манхеттені.
12 фотографії

Я бачив цю проблему, яка вирішила в Манхеттені сьогодні. Ніщо супернатуральний, але це перший раз я бачив його. Основна проблема в таких випадках полягає в тому, як підняти листи гіпсокартону. Вони великі і в багатьох будинках просто не підходять в ліфті. Вони потім вирізати (що не завжди добре), або підняти сходи за допомогою бригади Таджиксів або молдавців (хай кран, коли є молдавці). У Сполучених Штатах, мексиканки приймають цю роль. Але це, ймовірно, не випадок. У цьому будинку або взагалі не перетягують листи, або, швидше за все, дошка будинку заборонена, так як є висока ймовірність пошкодження оформлення залів і сходів. Помешкання знаходиться в 5 км від Central Park. Я думаю, що питання грошей не гострий серед жителів. Так це найдорожчий спосіб перевозити будівельні матеріали до підлоги я коли-небудь бачив.

Листи навантажуються в свічку.

Що кріпиться до крану.

З дуже довгою стрілкою.

У квартирі, де завантажуються матеріали, знімається вікно.

р.

Походимо.

Шукаю цей випадок страшно.

390989

Петрович Юліо, поверніть прямо трохи!

990 Р

Про нас

Розвантаження.

Р

Для того щоб не перевернути кран, люка не перевантажена. Я тільки підрахував 12 аркушів всередині. Щоб перевантажити автомобіль, потрібно досить пристойну кількість часу. Плюс в цій операції, крім двох частин обладнання, що беруть участь в стільки, як 11 осіб: два драйвери, два люди стоять прапорами з боків вантажівок, два блокують тротуар, два навантаження внизу, два знаряддя, і все це відстежується фореманом. Судячи написами на боках вантажівок, компанія не стільки займається ремонтом як переміщення. Звісно, такі ж меблі для вантажних автомобілів і інші великі речі.

р.

В цілому, ефектний, красивий, комфортний, але дорогий. Це тільки дорогий вертоліт.

Джерело: