Для тих, хто запам'ятовує мій звіт за Яп минулий рік, я сподіваюся, що це буде цікаво бачити, як я врахував деякі побажання, і навіть замовив мій улюблений гумовий зум для тапочки для гідної камери.
Не було багато часу, як минулого року, так як все є хропіння, так що я пропустив багато стендів або stupidly не знайшов, так що я покажу вам прямо, ті, хто очікує, щоб побачити Fords, на жаль, не тут, і я не знайшов Spyker на всіх бажань : У звіті пропущено багато автомобілів просто тому, що неможливо зачепити все, і фотографували про те, що сподобалося і встигли, в автомобілях я великий профань, тому не варто очікувати характеристик. Тут буде близько 94 фотографії, я відмітив закінчення, бажано не розбити в ім'я юка.
Якщо хтось спробував парк в Манхеттені, він повинен зрозуміти мій біль. Протягом години і половини прогулянок по вулицях і замах автобусів, пішоходів і цілого північного континенту ми нарешті досягали місця призначення, яке не виглядало досить, як будинок кращих автомобілів у світі.
, доб. 5
Але все ж, ми всередині, і перше, що ми вбили Honda, що я збираюся зануритися через, але очі впав на СУВ, і я був відверто дивився.
Один з найбільш консервативних компаній (натурально я не хочу відірвати Автоваз, тут вони виходять з конкуренції) і раптом такий оригінальний дизайн, я впевнений, що автомобіль потрапляє в партію, то не буде розбиття від клієнтів, я готовий стояти в лінії себе.
Наступне, дуже добре, але не так добре.
Незважаючи на те, що одна почерка з SUV виглядає як мене.
Ягуар, брендований передній кінець
Я любила старий значок краще, але шукаю на автомобілях, це не важливо.
вона дивна.
р.
Бентлі. Елегантна завіса приховує вашу ванну в машині від цікавих очей, але все ж залишає достатньо світла, щоб грати на поле для гольфу в вашому автомобілі.
Клієнти, які купують Bentley, обговорюють ефективність цього автомобіля в умовах палива. Неприємні люди, можливо, заощадження не так великі
Ох, я шкода, я гона крок назад за хвилину, мимовільна еякуляція. Мс. Ларен.
З минулого року я не бачив ніяких суттєвих змін, крім обробки, і відверто, ебать мене, я дрібно, дати мені чотири.
Rolls Royce і чому це варто?
А потім червоно-червоний відкрив двері, і я ховався протягом двох хвилин, і, ймовірно, перемістивши двері в іншу сторону, збільшує вартість на 23.5 разів. Смарт.
р.
По-перше, я не схожа на Lincoln і все тут, але потім я допущений, хлопці покращуються, машина те, що вам потрібно.
2,2 км
Не допускається сидіти всередині, але життєрадісна
Аудитор Р8. На жаль, немає ніякого способу зробити фото.
Поршневі ... закриті
О, ебать, і це закрито.
2014 СРТ Віпер - це просто чума, завдяки натягуванню в гніздах, вушна кришка (доктори не потраплять в з коментарями)
Хомути на похилій дошці, ймовірно, так що не вкрасти, спокуса дуже велика.
Не прокоментуйте, що The Dodge Challenger буде визнаний відразу.
бічні
Що таке автомобіль?
Р
Я бачу про французьку, але це дійсно класно... Корал виглядає як Lamborghini-designed Vaz.
Для мене це один з найбільших ударів виставки. Тойота, я поважаю тебе ще більше!
Ось вид з спини більш цікавий, ніж більшість жінок.
А потім увагу, всі витяжуємо вологі серветки, і ми починаємо висихання жалюзі Acura в нашому розпорядженні.
Я чекав рік на нову зустріч, і я не розчарував, краса просто подарувала ще більш красивим.
Покажіть мені, як ви в пошуках такої краси?
Я зробив. (Не закінчився, тримайте)
lexus в лінії
Верстат на стенді супроводжувався роаром двигунів, не дивно з таким вихлопом,
Вона виглядає краще, ніж вона дійсно, я можу запевнити вас.
Милосердя шик і респектабельний, bow мій голова по відношенню до стилю і вишуканості
навіть краще, ніж я.
Ось шафа, але щось неправильно. ААА, які побачили двері, де її відкрити?
Ви не можете тримати сина так легко, боби все ще й ті ж, ручка була виявлена, але на жаль, вона ще не була відкрита, нічого, в рік буде проходити інший автопоказ.
традиційний
123456наступна
BMW, ідеально підходить для переміщення по Москві взимку, напис читає “злиття 145 км/год без коліс”
Бугатті, я зробив картину для вас, тому що я не вразив.
Lamborghini в червоному кольорі незвичайний
Немає слів, одного захоплення.
Я не можу вписуватися з висотою 193см, але 193 широка.
Не схожий на таку машину.
Минулого року я отримав кам’яну не маючи Aston Martin.
Нереально не помітити.
і милуватися
З BMW це трохи щільно, або вони приховали концепт автомобіля в іншому місці, або не привезли гучно, важко відповісти.
А потім був величезний лімузин і модель дівчинки були підписані автографи на плакатах з їх участю, проходячи від Я не можу допомогти, але чути їх розмови російською мовою, я радо взяв один і отримав підписи і серця, приємні дівчата, спасибі.
Лімузин був непристойним, на жаль, не вдалося фотографувати спину виставки всюди.
І ось корвета забивається, хоча, можливо, це клей, але, ймовірно, на скотч.
І ось на відстані я нарешті бачу вичерпний знак Chevrolet, Камаро я прийшов до вас
Непала, нічого особливого, але мені подобається, дуже багато.
р.
Але корвета змінилося дуже багато і як я відчуваю себе краще.
р.
Я можу сказати, що я любив його після цього шоу.
р.
Два круглі (поки на мене) хвостики перетворилися в роботу мистецтва
Я хотів би сказати, що корвета є печені, вибачте для пун :
краса
звідси
Ось камаро.
З 28, ніхто не допускається.
Р
Як ви можете побачити, я люблю цей автомобіль і це буде тут.
Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що це мій фото і не листівка.
Він був сором'язливим, щоб залишити таку красуню непристойним, трохи подряпини з нігтям.
Приїжджайте, я даю.
вона вже була.
р.
Хвости незвичайні для камаро, я більш старий в товстій
Масертті: дизайн хороший, багажник великий - затвердження
Це важко вірити, але це поршня компанія Мансор, яка змінила Панаму, майже за винятком визнання. Красивий, ще кілька фото її створення теж.
УВАГА!!! Феррі!
Шукайте машину, це риба моєї мрії!
Мерседес, як я розумію, працював на Мансорі.
Ламбогіні, тут я був своєрідним, відчуття, що якщо я просто ходив, я не можу помітити її і скручувати щиколотки, десь вгору коліно.
Коли я повернувся, я не можу зупинитися і повернутися до Феррі.
другий Феррі
третій Феррі
р.
Я знайшов klondike camaro, там був море.
красиві
і монстр серед камаро,
футуристичний камаро не виглядав на машині в простому розумінні слова.
Це, ймовірно, призначений для боротьби з зомбі, принаймні я зберегти його для цього.
Я просто кладаю його в кальофані, або я отримую кров.
з
Наліво, ви бачите вражаючий покупець камаро, і ви побачите його водіння ланцевого автомобіля, сльозивши під металіком або AC / DC "і на шосе, щоб пекти !!!!" ?
далі опубліковано кілька фото розмальованого камаро на виставці
р.
другий
вона.
міліція
Р
клізма
жовтий
Тоді погані новини я вирішив сидіти в ній, і з моїм 193 см, виявилося, що я не стерпно впишу в неї і відпочивати голову, навіть якщо я нию сидіння внизу.
190902р.
і другий поганий, виходить, що огляд в самому машині не набагато більше, ніж в резервуарі, claustroфобія розвивається швидко всередині і ніякої краси варто такого зав'язки.
Після того, як знову з'являться погляди з внутрішньої сторони, це як розірвалися дитячі мрії.
Після виходу автосалону я зумів потрапити до підради, і тут ще одна копія гідна уваги.
Дякую за вашу увагу, буде питання Я завжди готовий відповісти. Дуже дякую за незламу. Якщо необхідно, є більше зображень формату.
Джерело: http://