Риболовля. Відкриття сезону.

Я нарешті отримав вихідні! Весь тиждень з'явилася шикарна тепла погода, всі дороги висушені, і ви можете безпечно йти на риболовлі. Сьогодні з погодою, теж все було в опалубці, близько 20 тепла, і в сонце всі 30...

Проксимус Фото буде близько 15-16 штук + кілька літер, в кінці - свистий. Я взяв термоси з чаєм, тому якість не хороша.

1,1 км Були лише два стрижні, хоча були 4. Вони були додані, як вони "не пілінг" :

2,2 км Загальний план озер. Озеро не глибоке на всіх... посередині це близько 40 сантиметрів глибоко ... і вода вже цвіте.

3. У На місці, кинути було далеко. А гаки повинні змінити все, але після зими я не хотів їх.

4. У Я спробував нову фортнікацію, гаки на карамель ... нічого подібного ... працює ...

5. Умань Перший прийом karasik ... невеликий... але вперше просто відмінно.

6. Жнівень Тоді був тиша... другий чекав про годину... в цей час викрали москіти, кицька там, скільки !!! Згадували, що десь в машині кладуть москіт... допомогли!

Риболовля. Відкриття сезону. р.

7. Про нас Погано поганий, але невеликим способом, розмахнув ...

8. У Як це.

9. Навігація Трохи трохи відро заповнений)

10. Ще один. Як і інші, це невелике.

11. І це універсальний навантажувач ... свинцева пластина ... відірвати як потрібно :

12. Ну, це частина того, що я збираю мене) приманка, приманка, їжа, передача і т.д.

Риболовля. Відкриття сезону. (Б)

13.00 р. Трохи риболовлі не є Oñozizza ... якщо ви можете зробити ... деякі військові ... Я не знаю про них ...

Вертоліт зверху:

14. І було 13 з них...

15.00 р. Ярослав ... вже додому.

16.00 р. Храм фіни :

У мене є все... Дякую

Джерело: