Перший ремонт в моєму житті своїми руками. . й

Нова квартира, як ви знаєте, завжди геморої. Якщо це ваш перший раз у вашому житті. Спочатку ви відчуваєте себе високою, але потім ви починаєте розмаїття про упаковані речі, горщики на підлозі, плити ...

І все почалося з чайником бош.
Ось 11. Плетемо на сумці штукатурки, це фото смоктати трохи ...

Перше, що я вирішив зробити, щоб чистити кухню. Я сам дизайнер великої рогатої худоби, але там було те, що я практикував по ремонту трохи, я половив щось, але насправді я мав вчитися все знову.
На жаль, коли я вирішив зробити цей вибір фото, ремонт вже почався. Перед тим, що все було просто - живлення і просте розетка в середині кухні для облицювання плити і що завгодно. Погана раковина з незручним краном. Зелені паперові шпалери на стінах (вони можна побачити на фото). В цілому квартира не погана.
І йдуть... Звісно, шпалери спочатку роздягалися. Виявляється, для того щоб видалити паперові шпалери добре, потрібно замочити їх. Не знаю: Але все ще не відійшлося відразу - тоді я все ж розірвав.
Друга частина, найбільш сподобалося - кидати пучок стіни : Я сподобалося це так багато! Я хотів зробити весь будинок : Завдання було зробити проводку на стіні під гніздами. Будинок панелюється, несучі стіни міцні. Три борс. Я зробив два розетки під чайником, два розетки над робочою зоною і + світловий вимикач над ним, проводка під варильною кімнатою і духовкою. Потім я прийшов з виходом на балкон, і зробіть розетки над шафами (для витяжок, радіоантени і радіоенергетики). Я ще не купив радіо, тому це не на фото. У будинку (10 штук для 250 :)

Плитка пішла ) Немає великої ціни потім ... 1 плитка - 980 рублів коштує. Черевики. Перед тим як вибрати його – обходити ковтання магазинів ... Але мені сподобалося це. Я взяв його без запасу, дорогою.
Найцікавіше в наклейках плитка є зробити отвори під розетками ) Ретельно по контуру отворів, виконаних і об'ємів. В принципі виявилося дуже добре.
Найголовніше про нахил, на мій погляд, щоб викласти ідеальний кут. З кута, потім танцюйте уздовж довідника. Але одна коня все плитка на 0.1-0.5 мм різних розмірів. Саме тому матчі – наші. В результаті виходить про те, що ви бачите ) До речі, підлогу не на рівні з різницею 7 міліметрів.
Після того, як навчатися на рівні роботи і odolite. Я дійсно хотів використовувати ці корисні речі в цьому в такому простому ремонті ) Але був вміст з двома рівнями Styler.
Клей на плитці наноситься звичайним шпателем. Це краще. Клей з еластомерним добавкам (для нових будинків без нього можна погано). Я був покупка для цього добавки протягом двох тижнів.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я можу тільки витягнути його з пучок.
Після того як плитка зробила отвір під витяжкою ... Ато винайдена мода - через вугільний фільтр для приводу повітря з капюшона.

Тепер найяскравіша частина надягає плащий шар шпаклівки на всіх своїх свіжозварених лунках в стінах. Це тому, що 3-4 шари кладуть на все. Покриваємо все штукатуркою. Я люблю все, що потрібно робити з гіпсокартоном. Він засмічений лист, змащений його і забули - він нічого не буде. Правильно виготовлена перегородка або внутрішня підкладка набагато більш міцна, дешевша і красива, ніж будь-які інші материки. На дачі другий поверх вистилається ГКЛ - третій рік ідеальних стін в звичайному дерев'яному будинку.

І ось неприємності. Ми приїжджаємо додому і на кухні на підлогу. Вода плавалася під лінолеумом. 2.5 відро. Він пішов з передпокою, дякую Богу не зробив його до кімнати. Я шукаю причину все ніч. Плюшевий офіцер, який називається. 3 години, які шукають причину - і сусіди були інтерв'ю, і всі труби були перевірені, відчуження опалення. Виявилося, що будівельники не заповнили шланг з XV в кран на кухні... вода почала змочити з нього спокійно, заливаючи акуратно в з'єднання між лінолеумом і стіною. спекотний, як він повинен.
Я мав змінити лінолеум на кухні, так як вона опудала, і навіть після висихання і нагрівання феном, блістері не зникли в будь-яку точку. Так само не знайдено, кладемо тонше, але з таким же малюнком і деякими плівками зверху.
На цій картині можна побачити, що всі стіни закінчуються. Основна стіна фарбується водостійкою фарбою в 3-4 шари.

Почати клей шпалери ...

Холодильник на час склеювання і релеї лінолум довелося виводити на проживання в коридорі, не на довгий час.
Шпалери клею весело ) Сама бліцелін шпалера важка, і бульбашки під ними знімаються тільки одним методом - насильне катування пластикових шпалер на шпалерах. І приклеїти, навіть після обробки стінки, буквально перед очима їсть штукатурка - вона висихає, і все, що наноситься на стіну, потрібно змащувати знову і знову вигнати бульбашки. Але все ідеально і з'єднане.

Лінолеум - новий. Всі комплекти меблів.
Ми збираємося ikeya, звичайно.
До того ж ціни не дуже кусаються, можна відразу підібрати. Це бідний вибір, але це бульсит.
У місті немає Ікеа. Ми збираємось на сусідні Перм Єкатерінбург. 5 годин в магазині. Ми взяли все, що ми можемо подумати.
Але перед поїздкою головним питанням було те, як принести все це до Перм? Від нас від магазину і доводять безпосередньо до будинку у вихідні дні. Я шукав транспортну компанію... Всі вони запропонували 5-7 тис. Ну, для забору і виведення додому 350кг в суботу після 8pm.
В результаті я знайшов прохідну машину і за 2,5 кілограм рублів все було привезено до нас, допомогло навантажити і розвантажити, подякувати їм.

Розпочався процес складання. Так прохолодно. Ви можете зібрати все з закритими очима.
Верхні шафи вішали в 10 хвилин і зібрані в пару годин. Але це проста частина.
На фото ви зможете побачити те ж саме чайник, з якого все почалося.
У той же час я кладу витяжних коробок на шафах і перевертав цю дуже витяжку. Це трохи шуму, але це буде робота.

Нижні шафи також швидко підштовхуються до складання. Але крововилив почався з шафи під раковиною - немає шаф в Ікеі (до 800, з ящиком і дверима), довелося зібрати себе. Я застрягти коробку 40, розділ ... після того, як весь розділ був зламаний щелепою, щоб отримати труби через.
Друге задоволення - стільниця, щоб різати під будову (миття і приготування). Я зробив все відповідно до підрахунків, але один фіг повинен бути готовим або плащеним файлом. Я розумію одне - без машини, ви будете пити ідеальний рядок. А правило «7 разів ріжу, як тільки гинуть» працювали без мене.
Я думаю, що я бачив все вниз і змащувати його з силіконом.
У комплекті є одна проблема з усіма промивками. Всередині стяжки пластика. Поточний перетворюється в шлях. Тому мені довелося приклеїти замість звичайного гвинта - товстий гвинт. Але все приваблюється до крохи, що пекло буде витікати = Звичайно, і запитується, і колодка також приклеюється.
Панель Bosch - це крутий -- wai wai, як ви любите -- без індукції -- добре, це - дорогий.

Руки, перед поворотом, повинні бути приклеїті спочатку до двосторонніх стрічок, щоб перевірити як краще. В результаті я не люблю їх... але я не можу їх відтворити.

547068р.

Роздягаємо всю плівку. Це добре.
3 місяці ремонту у вихідні

Це те, як вийшла кухня.
Це мій перший саморемонт. Я не зробив світло ще...

Проксимус Ви можете курчати.

Джерело: