890
Архімеди своїми руками
Добрий день, дорогі користувачі YP! На цьому чудовому сайті ми поговоримо про те, як я декорую ванну кімнату в будинку, яку я будую майже півроку.
Є 64 фотографії та листи.
Отже, в першу чергу, у нас є: Г-подібний номер, площею близько 12 кв.м., підлога дерев'яна, стіни змащені ГКЛ. Гідроізоляція вже приклеюється до дерев'яної підлоги, всі види труб проходять по одному з стін. Це де починається історія.
Перший день відпочинку. Я встановив гребінець для електропроводки гарячої і холодної води, а також розширювальний бак для кілець гарячої води. На підлозі знаходиться грязь і грязь.
Потім по всьому периметру клеїться запобіжною стрічкою з фольги. При нагріванні компенсують розширення теплої підлоги.
Ще один кут.
На стадії з'являється вал пластикової труби. О, я майже забули. Традиційна скарга на якість фото, талант фотографа, що необхитно просочується, знімається на шматку гіпсокартону і т.д.
На стіні підвішуємо попередньо зібрану відмову. Це міксер і насос для теплої підлоги.
7379399
Викладаємо сітку.
Викладаємо, викладаємо.
Я думаю, що вони... Біла пляма - це каналізована труба для лазні, заглушка з поліетиленовим пакетом.
Я прокладаю трубу.
З іншого боку.
А потім кладемо все разом і кладемо все разом. Фото випробувань не були брудними, вологими. Бетон замішують в гаражі, підлога нижче, переносять кришку в відро по ока. Всього було випущено 16 партій 4 відро готового розчину. Сортування квартири.
108994р.
І ще одна картина. Наприкінці роботи кішка зробила «коло честі» по периметру ванної. Бетонна дівчина, людина. Я мав терміново обрівняти, але ще й попелиці в деяких місцях.
Після того, як бетон остаточно заморожений, я зроблю каркас коробки, де труби приховуватимуться до туалету і біде, а також кладуть стартові профілі фальшивої стінки, які приховують трубоелектричну в'язкість.
9696953
Підлога обробляється ґрунтовкою і гідроізоляційною мастикою, яка зробила її набути ніжний відтінок кольору. Ви можете вирізати плитку ...
Покладіть передній ряд вниз.
І трахнув на... Не забудьте про контроль рівня.
На краях плитки потрібно вирізати, взяв другу плитку різак з розбитою ванною, зробив каністра "протез", а вперед, пилку. Обприскування літати, всі вологі, щоб вода не розширилася, прокладені спеціальні рогатки.
Не можна побачити під трубою в будь-який час. Розтирання стібків в рамках не вийшло через страшну запаморочення процесу.
Габаритний зображення
Руки до стелі. Олівець робить розмітку.
Паралельно він кладе раму помилкових стін.
1766-1946
Повільно рухома рама другого рівня стелі.
рр.
Дуже повільно...
Нарешті, каркас готовий.
619440
Ще один кут.
р.
У каркасі фальшивої стінки застрягають закладки, які потім повісили полицю дзеркалом для мильних і мильних аксесуарів. Двошарові ДСП колодки.
186501
Я провідував прожектори, вдарив GCL.
р.
Працює так.
р.
Ну, вона працювала.
Мунд!
499 р.
Я любила ідею закладок, ліпивши ті ж для випусків труб під унітазом і бідетом, і викручуючи 100мм раундів в них, закріплюючи гайки, затягування труб:
І під раковиною:
Перед тим як повністю і назавжди забивають листи GKL помилкова стіна, розчісують проводку. До послуг гостей лампочка світла. Увімкніть автоматично в щит.
Невірна стіна заповнюється гіпсокартоном, починається шпаклівка. Перший шар:
Другий шар:
р.
Підбір отворів для точкових світильників. Все важке, включаючи краю отворів.
В середині стелі і частини стін не кладемо весь, тільки з'єднання. Кожен гонна приховує панелі будь-яким чином.
р.
Пофарбовуємо по периметру і клеїмо за допомогою фурнітури.
Кукурудзяні комбайни все. Курка для допомоги.
Почати склеювання панелей:
р.
Ця робота «промінент», тому вона весела:
І ось Vanna Arena! Всі суглоби панелей над санвузлом змащують силіконом, стіна за ванну кімнату ретельно зволожують, в загальному силіконі є як в інших сиськи, так і навіть больових відчуттів.
Ванна кімната вже підключена до каналізації:
І звичайно для гарячої і холодної води:
Постер TB. В крові на підлогу Кагбе звертається до обережності при роботі з гострими предметами!
Фіксувальні лампочки. На центральній частині стелі також панно, трохи з різним малюнком. На правому місці знаходиться проміжок під люком для обслуговування змішувачів за хибною стіною:
Я налаштовую ванну з горіхами.
Дочка здається затвердження.
доб. 2
Похід до дверей. Коробка кріпиться до клини.
Двері прокочуються. Вам потрібно зробити все акуратно, коробка все ще висить на клини.
р.
Перевірити все акуратно, після чого буде складно переробити:
р.
Струти. Прозорі канкретні пастки!
Просто параноя. Але я думаю, що це все правильно.
Піна відключена!
Я змив!
7526575
Тексти пісень, а це означає:
Туалет-пюш, біде-пюшель ... Жирний візок у дзеркалі - це мене!
р.
Це двері, які зафіксовані!
Дружина кинулася на протирання все. На акумуляторі є ламки.
Головний тренер тут!
Чи буде ви?
Сніжка!
р.
Вода для хімічного аналізу
Затвердження!
Додано до [mergetime]1365331921[/mergetime]
Я зробив. Ви можете кинути тапочки!
Джерело:
Є 64 фотографії та листи.
Отже, в першу чергу, у нас є: Г-подібний номер, площею близько 12 кв.м., підлога дерев'яна, стіни змащені ГКЛ. Гідроізоляція вже приклеюється до дерев'яної підлоги, всі види труб проходять по одному з стін. Це де починається історія.

Перший день відпочинку. Я встановив гребінець для електропроводки гарячої і холодної води, а також розширювальний бак для кілець гарячої води. На підлозі знаходиться грязь і грязь.

Потім по всьому периметру клеїться запобіжною стрічкою з фольги. При нагріванні компенсують розширення теплої підлоги.

Ще один кут.

На стадії з'являється вал пластикової труби. О, я майже забули. Традиційна скарга на якість фото, талант фотографа, що необхитно просочується, знімається на шматку гіпсокартону і т.д.

На стіні підвішуємо попередньо зібрану відмову. Це міксер і насос для теплої підлоги.
7379399
Викладаємо сітку.

Викладаємо, викладаємо.

Я думаю, що вони... Біла пляма - це каналізована труба для лазні, заглушка з поліетиленовим пакетом.

Я прокладаю трубу.

З іншого боку.

А потім кладемо все разом і кладемо все разом. Фото випробувань не були брудними, вологими. Бетон замішують в гаражі, підлога нижче, переносять кришку в відро по ока. Всього було випущено 16 партій 4 відро готового розчину. Сортування квартири.
108994р.
І ще одна картина. Наприкінці роботи кішка зробила «коло честі» по периметру ванної. Бетонна дівчина, людина. Я мав терміново обрівняти, але ще й попелиці в деяких місцях.

Після того, як бетон остаточно заморожений, я зроблю каркас коробки, де труби приховуватимуться до туалету і біде, а також кладуть стартові профілі фальшивої стінки, які приховують трубоелектричну в'язкість.
9696953
Підлога обробляється ґрунтовкою і гідроізоляційною мастикою, яка зробила її набути ніжний відтінок кольору. Ви можете вирізати плитку ...

Покладіть передній ряд вниз.

І трахнув на... Не забудьте про контроль рівня.

На краях плитки потрібно вирізати, взяв другу плитку різак з розбитою ванною, зробив каністра "протез", а вперед, пилку. Обприскування літати, всі вологі, щоб вода не розширилася, прокладені спеціальні рогатки.

Не можна побачити під трубою в будь-який час. Розтирання стібків в рамках не вийшло через страшну запаморочення процесу.

Руки до стелі. Олівець робить розмітку.

Паралельно він кладе раму помилкових стін.
1766-1946
Повільно рухома рама другого рівня стелі.

Дуже повільно...

Нарешті, каркас готовий.
619440
Ще один кут.

У каркасі фальшивої стінки застрягають закладки, які потім повісили полицю дзеркалом для мильних і мильних аксесуарів. Двошарові ДСП колодки.
186501
Я провідував прожектори, вдарив GCL.

Працює так.

Ну, вона працювала.

Мунд!
499 р.
Я любила ідею закладок, ліпивши ті ж для випусків труб під унітазом і бідетом, і викручуючи 100мм раундів в них, закріплюючи гайки, затягування труб:

І під раковиною:

Перед тим як повністю і назавжди забивають листи GKL помилкова стіна, розчісують проводку. До послуг гостей лампочка світла. Увімкніть автоматично в щит.

Невірна стіна заповнюється гіпсокартоном, починається шпаклівка. Перший шар:

Другий шар:

Підбір отворів для точкових світильників. Все важке, включаючи краю отворів.

В середині стелі і частини стін не кладемо весь, тільки з'єднання. Кожен гонна приховує панелі будь-яким чином.

Пофарбовуємо по периметру і клеїмо за допомогою фурнітури.

Кукурудзяні комбайни все. Курка для допомоги.

Почати склеювання панелей:

Ця робота «промінент», тому вона весела:

І ось Vanna Arena! Всі суглоби панелей над санвузлом змащують силіконом, стіна за ванну кімнату ретельно зволожують, в загальному силіконі є як в інших сиськи, так і навіть больових відчуттів.

Ванна кімната вже підключена до каналізації:

І звичайно для гарячої і холодної води:

Постер TB. В крові на підлогу Кагбе звертається до обережності при роботі з гострими предметами!

Фіксувальні лампочки. На центральній частині стелі також панно, трохи з різним малюнком. На правому місці знаходиться проміжок під люком для обслуговування змішувачів за хибною стіною:

Я налаштовую ванну з горіхами.

Дочка здається затвердження.

Похід до дверей. Коробка кріпиться до клини.

Двері прокочуються. Вам потрібно зробити все акуратно, коробка все ще висить на клини.

Перевірити все акуратно, після чого буде складно переробити:

Струти. Прозорі канкретні пастки!

Просто параноя. Але я думаю, що це все правильно.

Піна відключена!

Я змив!
7526575
Тексти пісень, а це означає:

Туалет-пюш, біде-пюшель ... Жирний візок у дзеркалі - це мене!

Це двері, які зафіксовані!

Дружина кинулася на протирання все. На акумуляторі є ламки.

Головний тренер тут!

Чи буде ви?

Сніжка!

Вода для хімічного аналізу

Затвердження!
Додано до [mergetime]1365331921[/mergetime]
Я зробив. Ви можете кинути тапочки!

Джерело: