Архімеди своїми руками

Добрий день, дорогі користувачі YP! На цьому чудовому сайті ми поговоримо про те, як я декорую ванну кімнату в будинку, яку я будую майже півроку.
Є 64 фотографії та листи.

Отже, в першу чергу, у нас є: Г-подібний номер, площею близько 12 кв.м., підлога дерев'яна, стіни змащені ГКЛ. Гідроізоляція вже приклеюється до дерев'яної підлоги, всі види труб проходять по одному з стін. Це де починається історія.

Перший день відпочинку. Я встановив гребінець для електропроводки гарячої і холодної води, а також розширювальний бак для кілець гарячої води. На підлозі знаходиться грязь і грязь.

Потім по всьому периметру клеїться запобіжною стрічкою з фольги. При нагріванні компенсують розширення теплої підлоги.

Ще один кут.

На стадії з'являється вал пластикової труби. О, я майже забули. Традиційна скарга на якість фото, талант фотографа, що необхитно просочується, знімається на шматку гіпсокартону і т.д.

На стіні підвішуємо попередньо зібрану відмову. Це міксер і насос для теплої підлоги.

7379399

Викладаємо сітку.

Викладаємо, викладаємо.

Я думаю, що вони... Біла пляма - це каналізована труба для лазні, заглушка з поліетиленовим пакетом.

Я прокладаю трубу.

З іншого боку.

А потім кладемо все разом і кладемо все разом. Фото випробувань не були брудними, вологими. Бетон замішують в гаражі, підлога нижче, переносять кришку в відро по ока. Всього було випущено 16 партій 4 відро готового розчину. Сортування квартири.

108994р.

І ще одна картина. Наприкінці роботи кішка зробила «коло честі» по периметру ванної. Бетонна дівчина, людина. Я мав терміново обрівняти, але ще й попелиці в деяких місцях.

Після того, як бетон остаточно заморожений, я зроблю каркас коробки, де труби приховуватимуться до туалету і біде, а також кладуть стартові профілі фальшивої стінки, які приховують трубоелектричну в'язкість.

9696953

Підлога обробляється ґрунтовкою і гідроізоляційною мастикою, яка зробила її набути ніжний відтінок кольору. Ви можете вирізати плитку ...

Покладіть передній ряд вниз.

І трахнув на... Не забудьте про контроль рівня.

На краях плитки потрібно вирізати, взяв другу плитку різак з розбитою ванною, зробив каністра "протез", а вперед, пилку. Обприскування літати, всі вологі, щоб вода не розширилася, прокладені спеціальні рогатки.

Не можна побачити під трубою в будь-який час. Розтирання стібків в рамках не вийшло через страшну запаморочення процесу.

Габаритний зображення

Руки до стелі. Олівець робить розмітку.

Паралельно він кладе раму помилкових стін.

1766-1946

Повільно рухома рама другого рівня стелі.

рр.

Дуже повільно...

Нарешті, каркас готовий.

619440

Ще один кут.

р.

У каркасі фальшивої стінки застрягають закладки, які потім повісили полицю дзеркалом для мильних і мильних аксесуарів. Двошарові ДСП колодки.

186501

Я провідував прожектори, вдарив GCL.

р.

Працює так.

р.

Ну, вона працювала.

Мунд!

499 р.

Я любила ідею закладок, ліпивши ті ж для випусків труб під унітазом і бідетом, і викручуючи 100мм раундів в них, закріплюючи гайки, затягування труб:

І під раковиною:

Перед тим як повністю і назавжди забивають листи GKL помилкова стіна, розчісують проводку. До послуг гостей лампочка світла. Увімкніть автоматично в щит.

Невірна стіна заповнюється гіпсокартоном, починається шпаклівка. Перший шар:

Другий шар:

р.

Підбір отворів для точкових світильників. Все важке, включаючи краю отворів.

В середині стелі і частини стін не кладемо весь, тільки з'єднання. Кожен гонна приховує панелі будь-яким чином.

р.

Пофарбовуємо по периметру і клеїмо за допомогою фурнітури.

Кукурудзяні комбайни все. Курка для допомоги.

Почати склеювання панелей:

р.

Ця робота «промінент», тому вона весела:

І ось Vanna Arena! Всі суглоби панелей над санвузлом змащують силіконом, стіна за ванну кімнату ретельно зволожують, в загальному силіконі є як в інших сиськи, так і навіть больових відчуттів.

Ванна кімната вже підключена до каналізації:

І звичайно для гарячої і холодної води:

Постер TB. В крові на підлогу Кагбе звертається до обережності при роботі з гострими предметами!

Фіксувальні лампочки. На центральній частині стелі також панно, трохи з різним малюнком. На правому місці знаходиться проміжок під люком для обслуговування змішувачів за хибною стіною:

Я налаштовую ванну з горіхами.

Дочка здається затвердження.

доб. 2

Похід до дверей. Коробка кріпиться до клини.

Двері прокочуються. Вам потрібно зробити все акуратно, коробка все ще висить на клини.

р.

Перевірити все акуратно, після чого буде складно переробити:

р.

Струти. Прозорі канкретні пастки!

Просто параноя. Але я думаю, що це все правильно.

Піна відключена!

Я змив!

7526575

Тексти пісень, а це означає:

Туалет-пюш, біде-пюшель ... Жирний візок у дзеркалі - це мене!

р.

Це двері, які зафіксовані!

Дружина кинулася на протирання все. На акумуляторі є ламки.

Головний тренер тут!

Чи буде ви?

Сніжка!

р.

Вода для хімічного аналізу

Затвердження!

Додано до [mergetime]1365331921[/mergetime]
Я зробив. Ви можете кинути тапочки!

Джерело: