244
Підступні ручки.
Обкладинка дуба.
33 зображень
У зв’язку з цим виповнилося кілька «хуків» з старого дуба, які вирішили зробити прохолодну «відкриту»
Заглушка в в'ясці, випилена додатково. Краще взяти ножівку на метал, гладкий розріз.
Виявляється, щоб бути своєрідним клюм.
Ми шліфуємо краї на болгарці, щоб не було жодного прищу, подряпини, дуб дуже щільно шліфуємо всі однакові. Краще на найвищих швидкостях, переконайтеся, що ви не горите її.
Ідеально навіть ... трохи пекти, але він не так...
Заміряємо діаметр стрижнем, поділяємо радіус навпіл за допомогою лінійки, покладіть наш радіус на розмітку компаси і подивіться на точку на поверхні «покриття», щоб один кінець маркування компас стояв в ньому і другий описав коло рівно вздовж краю «покриття» Ми доставимо до себе ідеальний центр.
Головне, щоб свердлити отвір точно, якщо ви отримаєте криву, то все прокидається вигнутою, тому ми використовуємо бурильну машину.
Вам буде потрібно цей вид храпа (Я не знаю, що це називається) нагадує стрижень з вирізом в кінці.
Головне, щоб перекручувати її магазин не виходив.
Ви можете зробити кілька речей паралельно.
Покладіть його в рукав, але він був рукавом.
Кілька наждачних калібрів
Коли ми обмотуємо нашу заготовку, ми перевертаємо на викрутку,
Р
Переміщення в стандарт
Ні! Детальніше
Не забудьте про те, що ще полі прокидається вгору, залиште трохи спинки.
Ми шліфуємо з найменшим папером.
Ми повільно відкриваємо наш отвір.
Кожен раз збільшуючи діаметр дрилі. (не всі покази)
Не можна відразу скористатися великим свердлом - лопець
Все, я не маю більше буріння. далі він дуже зручний, щоб подрібнити трохи болгарки з адаптером під тягарками або ворсом (інфрачервоний)
Невеликий наждачний папір потім більший.
Ми тримаємо її клаптяви на краю.
24.
25.
Ми упакуємо спрагу в швейному магазині, для всіх смирків і питань «що... сезон ???» відповіді, що я пришиваю так, щоб мій пальчик не зашкодить більше процвітання можна купити нитки з хвоєю, можливо, вони вірять.
Все те ж саме болгарка з алмазним різальним диском ми робимо переріз.
Чому хрест? Як показує практика, очищення легше.
Комбіновані
Якщо ви сидів вільно, ви можете мати трохи клею ПВА, не в будь-якому випадку супер клей від Cyanacrylate при нагріванні, легені будуть сплітати.
31.
Пляшка води не опудала лаком.
Р
Джерело:
33 зображень
У зв’язку з цим виповнилося кілька «хуків» з старого дуба, які вирішили зробити прохолодну «відкриту»
Заглушка в в'ясці, випилена додатково. Краще взяти ножівку на метал, гладкий розріз.
Виявляється, щоб бути своєрідним клюм.
Ми шліфуємо краї на болгарці, щоб не було жодного прищу, подряпини, дуб дуже щільно шліфуємо всі однакові. Краще на найвищих швидкостях, переконайтеся, що ви не горите її.
Ідеально навіть ... трохи пекти, але він не так...
Заміряємо діаметр стрижнем, поділяємо радіус навпіл за допомогою лінійки, покладіть наш радіус на розмітку компаси і подивіться на точку на поверхні «покриття», щоб один кінець маркування компас стояв в ньому і другий описав коло рівно вздовж краю «покриття» Ми доставимо до себе ідеальний центр.
Головне, щоб свердлити отвір точно, якщо ви отримаєте криву, то все прокидається вигнутою, тому ми використовуємо бурильну машину.
Вам буде потрібно цей вид храпа (Я не знаю, що це називається) нагадує стрижень з вирізом в кінці.
Головне, щоб перекручувати її магазин не виходив.
Ви можете зробити кілька речей паралельно.
Покладіть його в рукав, але він був рукавом.
Кілька наждачних калібрів
Коли ми обмотуємо нашу заготовку, ми перевертаємо на викрутку,
Р
Переміщення в стандарт
Ні! Детальніше
Не забудьте про те, що ще полі прокидається вгору, залиште трохи спинки.
Ми шліфуємо з найменшим папером.
Ми повільно відкриваємо наш отвір.
Кожен раз збільшуючи діаметр дрилі. (не всі покази)
Не можна відразу скористатися великим свердлом - лопець
Все, я не маю більше буріння. далі він дуже зручний, щоб подрібнити трохи болгарки з адаптером під тягарками або ворсом (інфрачервоний)
Невеликий наждачний папір потім більший.
Ми тримаємо її клаптяви на краю.
24.
25.
Ми упакуємо спрагу в швейному магазині, для всіх смирків і питань «що... сезон ???» відповіді, що я пришиваю так, щоб мій пальчик не зашкодить більше процвітання можна купити нитки з хвоєю, можливо, вони вірять.
Все те ж саме болгарка з алмазним різальним диском ми робимо переріз.
Чому хрест? Як показує практика, очищення легше.
Комбіновані
Якщо ви сидів вільно, ви можете мати трохи клею ПВА, не в будь-якому випадку супер клей від Cyanacrylate при нагріванні, легені будуть сплітати.
31.
Пляшка води не опудала лаком.
Р
Джерело: