Ми обмінялися Мінськом для будинку в с.

Після весілля Анна і Костянтин жив з батьками за короткий час, потім орендувала квартиру, але завжди мріяли про житло. У певній точці молоді люди зрозуміли, що вони не могли дозволити собі навіть 1-кімнатну квартиру в Мінську. А потім вони думали, добре, чому б не купити невеликий будинок в країні? Вони не взяли участі. Але хлопці взяли участь і не здавалося шкодувати. Тепер вони 25 і 27 років, у них є два діти, власний будинок і власне господарство: коза, кінь, в'єтнамські свині. Не проблема, що найближчий магазин є кілометром і половиною. Ви можете переробка на тиждень в гіпермаркеті, придбати яйця з сусідів, і випікати хліб самостійно.

Я жив на узбережжі Чорного моря, поки не зустрілася з любов'ю. Мій чоловік взяв мене до Білорусі відразу після весілля. Я був 20, він був 22. Весіль був успіх, і наші батьки і прекрасні гості, переважно дали нам банкноти США. Ці подарунки, а також збереження мого чоловіка (він тільки закінчив університет, але працював на рік і навпіл), привели до початку капіталу $7,000.
12 зображень

За місяць ми поділимося житловим простором з батьками чоловіка до тих пір, поки ми знайшли варіант оренди житла. Далі ми влаштували 1-кімнатну квартиру на урочищі Logoi. Плата за 300 доларів не здавалося зайвим.

Ми вирішили поставити більшу частину коштів в банку. Вони жили, як це протягом 4 місяців, квартира була розглянута свого будинку і навіть почала косметичні ремонти, коли раптом вартість долара почала рости. Наші заробітки були розраховані в рубриці, і в оренду в валюті. Розмовляючи босів про виплату підйому було більш продуктивним, ніж обговорити виплату з власником квартири. В результаті ми все одно зважали і переїхали наші речі до наших батьків.

2009 рік. З батьком-в-правом і матір'ю, для самої частини, все було гладким, але ми, хто встиг звик до самостійного життя, не пустили думки про власне житло. Костя тісно почала вивчати ринок і після того, як прийшла до висновку, що квартира в Мінську, приплив 1-кімнатні за кільцем, не наш варіант. Дуже дорогі. Кредит також не вважається. Ми стояли в лінії як молодої сім'ї, але, звичайно, ми не сяяли.

У сні майбутнього ми іноді уявляли, що ми проведемо наш старий вік до природи, в заміському будинку з садом і землеробством. І чоловік, розчісуючи сайти з оголошеннями, думав: можливо, ми не повинні чекати старого віку? Ціни були зараховані. Ми шукали маленькі будинки на відстані не більше 25 км від Москви. Ми назвали дуже багато, подивилися на кілька варіантів (що було занадто далеко, десь незручний сайт, хтось не погодився на ціну).

«Так само» оголошення було знайдено лише на сайті: дерев'яний будинок 18 км від Мінська, 62 кв.м. м, великий гараж, водопостачання, електрика, опалення печі, 25 соток землі, сільськогосподарських будівель на ділянці. Вони просять за $25,000 за нього.

Тут ми йдемо, дивимося. село одна вулиця, невелика, затишна. Після того, як ми дізналися, що немає магазину, найближча зупинка автобуса становить майже два кілометри, а з двох приводних проїздів після розмиття не пропускаються.

Ми любили будинок, але тільки зовні. Всередині було темне (маленькі вікна), дерев'яна підлога обертається, а дві плити – російська і груба – зайнята майже чверть простору. На стінах був забитий картон, а зверху він - шпалери пів століття тому. І типовий запах заміського будинку, який не був поганий протягом місяця. Ой так, я повністю забув про висоту стелі 2.10 метрів! Це з висотою чоловіка 1.95 м. Вже кілька комічний вигляд, поруч з квасолею, величезним гаражем. Деякі фотографії з будівельного майданчика.

Зверніть увагу на розмір вікна.

03 мар

04 мар

62929834

Але сайт, хоча переросли з кропивою, виявився просто класним. Старий сад, і за ним - так багато місця! Тепер я розумію, що тут варто інвестувати тільки, щоб побачити з вікна влітку, оскільки сонце набирає більше пшеничного поля.

Вид з вікна взимку.

Але сусіди дійсно ламають нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Розповіли про село, про власника і про будинок: коли він був побудований, хто жив, що в ньому. Не ріелтор пофарбувати переваги і недоліки, як це. І нарешті, сусід, погойдуючи голову, сказав: Ви так молодий, не потрібно приїхати сюди, не берете участь.

Але ми взяли участь. Ми застрягаємо до дуже вух у сні дітей, які виростуть в цьому тихому і красивому місці. Звичайно, коли він стане красивим. Для того, щоб жити в цьому будинку, необхідні інвестиції. Так ми почали сівалки. Мій чоловік приніс аукціон до $18,000, але після того, як продавець почав рубати нас з класикою «іншого покупця», який готовий платити більше. Я мав селитися за $21,000.

Наші батьки віддали нам $10,000 (з них ми дали $7,500 сьогодні), а наші великопаранти ще $3,000 (з домовленістю про стягнення заборгованості «парентальних»). Ми сплачували $ 8 000 наших грошей, і всі, що залишилися від наших заощаджень, було витрачено на будівництво (до 3 500 доларів США).

Будівельники, які були лише двома, виконували диво протягом двох місяців. Вони підняли будинок на джеках, заливають новий фундамент, збільшили висоту стін з цегляною кладкою, зведене розширення, яке з'єднало будинок до гаража і зробило міжкімнатні перегородки. Площа збільшена на 15 кв.м., стеля «золото» до 2,70 метрів.

Будівля знаходиться в повному гойдалці: будинок вже був «ображений», а анекс, при цьому без даху з'єднує його в гараж.

Працівники брали участь тільки двічі: для монтажу пластикових вікон і паркану.

В іншому році ми проживали з батьками мого чоловіка і зробили гроші на будівельних матеріалах. Кожні вихідні (і часто ввечері після роботи) вони пішли на «будиночку» і виготовили будівельні професії: укладні каналізацій, заливні стяжки, укладені дерев'яні підлоги, ізольовані і зшиті стелі з дошками. Ми постійно працюємо над будівельними ринками та гіпермаркетами. Хоча це було брудно і фізично важко, ми відчували щасливі. Моя людина дідусь (колишній будівельник) і батько-в-прави були дуже корисними. І, звичайно, сусіди, які нас почувають багато необхідних інструментів (наприклад, бетонний міксер сусіда «живий» з нами більше року). І коли підлога в першому номері була готова, ми зв'язали Інтернет і переїхали на добре. Я був 5 місяців вагітним. За породою дочки будинок було обігрів з деревно-опаливного котла (в печей ми відразу продемонстрували), з'явилася гаряча вода, майже всі підлоги поливали бетоном, були пластикові вікна (відкриття були розширені, тому вона стала набагато світлішою). Коли друзі скаржаться, що вони не встигли приклеїти шпалери в дитячу перед пологами, ми сміхаємо сльозитися.

Всередині розширення.

Дитина в процесі ремонту, перед пологами дочки 6 місяців.

Дитяча спальня тепер. Ми влаштували офіс в майбутньому.

Ми придбали будинок 2,5 років тому. За цей час $29,500 було вкладено, в тому числі на купівлю грошей. Сьогодні у нас є два діти, я 25 років, мій чоловік обертається 27. З боргів, що залишилися для оплати тільки $5,500. Тоді ви також можете подумати про подорожі. Мій чоловік все ще працює в Мінську, я подбаю про дітей і дому (салат і 23 в'єтнамських свиней, і кінь недавно з'явився).

Я спробую працювати дистанційно (Я перекладач). А ввечері і в вихідні, ми працюємо над будинком, що поступово трансформується. В той час як майже половина сіл переносять воду в будинок в відро з колонки, наша ванна схожа на це.

Ми доставимо дітей до гарного дитячого садка в сусідньому великому селищі, але ми все одно будемо брати їх до школи та спортивних секцій в Мінську. Якщо ви попросите те, що в нашому селищі, відповідь світла і води. Помешкання знаходиться в 1.5 км. І хоча автомобільний магазин відвідує нас двічі на тиждень, ми віддаємо перевагу їсти в великих супермаркетах в Мінську. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хліб у випічці.

У деяких випадках можна відлякати умови, в яких ми живемо, але ми звикли бачити, як будуть в майбутньому речі. Ми також стали справжніми будинками. Важка робота над, хоча у нас є план для горищної підлоги. Вони говорять про затримку будівництва : Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Головна

Джерело: