Соціальний корпус в Гонконгу

Ви думаєте, що у вас є маленька і невелика квартира? Ви коротко з квадратних метрів? Ви не були в Гонконзі. Загальна площа стандартної квартири на 5 осіб за місцевими стандартами становить 25-28 м2 - це близько 2,2 м2 житлового простору для дорослих, і 1,1 м2 на дитину. У чергі для соціального житла в Гонконгу понад 100 тис. осіб. На відміну від Росії, середній час очікування квартири становить всього два роки.
26 фото під kata © chistoprudov

1,1 км Сьогодні, майже половина жителів Гонконгу, які проживають у будівлях «соціальної» та користуються різними видами житлових будинків. Покупка житла в таких будинках дешевше, ніж в приватному секторі. Крім того, вона підлягає сплаті від доходів, отриманих від оренди земельних ділянок і приміщень для автостоянок і магазинів і біля самих соціальних будівель.

2,2 км Будівництво зазвичай здійснюється в віддалених або відносно недоступних зонах. Проте, як місто розширюється, вона знаходить себе в центрах міських районів. Значна частина побудованої нерухомості представлена багатоповерховими будівлями, а в останні роки (з 2005 року) досягають висоти 40 поверхів.

3. У Я був у звичайному трикімнатній квартирі, як це на 19 поверсі. Загальна площа близько 28 м2.
Я не знаю, скільки коштує така квартира для місцевих жителів, але я знаю, що оренда квартири для іноземців (дві студенти живуть зараз) становить 60 000 рублів на місяць.

Соціальний корпус в Гонконгу р.

4. У Вид з першого номера, вказаний залом. Ліворуч - вхідні двері, за завісою - вікно. Для правої за стіною є ванна кімната, а потім спальня.

5. Умань Вид з вхідних дверей. Кухня справа, в центрі залу (це дуже велика).

6. Жнівень Нормальна ванна кімната. Немає нічого, щоб зменшити.

7. Про нас Кухня менша, ніж ванна кімната, тільки 2,5 м2.

8. У Мийка, підвіконня і вікно.

9. Навігація Перша спальня, 5 м2. Ліжко від стіни до стіни.

10.

11. У вікні вбудований моноблок кондиціонера.

12. Друга спальня, вона трохи більше - 6 метрів.

13. Сходовий шлях. Цікавим моментом є те, що будівля має два ліфти, одна зупинка на рівні підлоги, інші на непарних.

14. Поштові скриньки на першому поверсі. Чистий і чистий.

15.00 р. Зображення відеокамери транслюється на екрані перед ліфтами. Хтось написав, що тільки в Росії є консьєрж. Це не - він у верхній правій картині.

16.00 р. Квартири на верхніх поверхах дорожче. На даху можна встановити невеликий сад або зробити веранду.

17.00 р. Гонконг вважається одним з найдорожчих міст світу, але близько 50% населення міста проживає в бідних умовах.

18 років Поступово сучасні хмарочоси заміщують старі будівлі.

19.00 р.

20. Життя клітин.

21. Фасад сучасного житлового хмарочосу.

22. Фасад старого житлового будинку.

23.

24. Всі комунікації виходять.

25. Труби фарбуються в колір стін. Це красива.

26. Ось як вони живуть.

Джерело: