Долакове. Собаки відмерли.

Він не викликав себе Amir. Це поганий омен - аміри не живуть довго. Але він не допоміг йому. Ібрахім Местоєв був основною метою. Не спить. Зачекайте замовлення. На світанку прийшов замовлення – можна працювати. Місце було заблоковано і запропоновано здати. Дві ходили прямо для перерви. Новини сказали, що це брати Оздоєва, але я думаю, що це було помилкою. Вже був Олександр Плєв. Вони відразу спробували втекти, відмовитися від "Аміра". Чуттєвий мухіден, такі сміливі... Попадання командира перед бійкою дуже хлопчика. Вони знімаються з пістолетами на ходу. Ми не знайшли нічого. Кульки працюють швидше.

Джамбулат (сидить) до останнього очищення в житті:

У наступному будинку були тільки Местоєв і його водій – Манки. (Так, терористи мають все таким же чином: він став невеликим босом – одягав персональний драйвер.) Звісно, здавалося б, безглуздий. Але Манкив мав шанс на короткий час, щоб він негайно не згасав, він готовий відмовитися. Наскільки я знаю, що він був тільки загартовим «Аміром» і абінгом. Добровільна здача і співпраця з розслідуванням - свердловина, 5 років отримає максимум.

Будинок, я повинен сказати, величезний. Папа Манкив не останню людину в республікі. На посаді заступника та міністра. Будинок відповідає статусу. Ми чекаємо на Mankiev. Не працює. Він сказав - ні, не можу відмовитися. А опера починає думати про те, що далі. Той, хто сказав йому, пояснює, що хлопець майже висихає, явно хоче відмовитися, але швидше за все, Местоєв не дає йому. Mankiev старший тут. Він, до речі, один із опозиціонерів, які люблять не про анонсові виконання і вбивство невинних. Ви даєте йому телефон, ви поговорите з вашим сином, або інший буде позасудове виконання і вбивство невинного чоловіка. Моє син починає збивати на мій тато - Я не можу це зробити. Моя да каже: "Гуїс, я збираюсь, і киньте це ідіот, і витягніть його для вас." Коли вони намагалися ввести будинок, вони відкрили вогонь. Вони витягали з вогню, і це. Папа Манким пояснює нам, що він побудував цей будинок і це по суті фортеця. Прийміть їх звідти, не знищивши будинок. Я також знайшов проблему.

Починаємо прокат будинку з технологією. Немає одного пагонів, все спокійне, в робочому порядку, щоб зламати не будувати. А зруйнував будинок, вирушив до очищення спеціальних сил внутрішніх військ. Перевірка, перевірка, відсутність в будь-якому місці. Припустимо лінію з підвалу. Поранений командир компанії Джамбулата. Він повинен тримати тихий, нехай хлопці прикривають і вийдуть себе, але він вирішив не дати їм стрибати з підвалу. Він, ймовірно, сердився, що він був поранений. Я повернув вогонь. Небо було, він був в долоні своєї руки, і ті щури були в отворі. Вони розстріляли його в голові. Померти рани.

Але ще не вдалося вийти. Їх єдиний шанс на прорив ебать від Jambulat. Тепер вони усвідомили, що підвал не тільки притулок, але і пастка, і вони не схильні до виходу з нього. Ударуйте їх в підвал і всю розмову. Ми ліквідували частину цієї групи в Долакове під час чергового судового виконання безневинних смуг, два з яких були бомбардувальники суїцидів. Тепер прийшов час, щоб закінчити його непристойним існуванням до вболівальника і залишків банди.

Термальні витрати на підвал. Для Джамбулата. Допомогти терористів:

Р

Боди витягуються з мотузкою:

Зайдіть його:

Головна Просто будинок:

Сусіди бандитів:

Джерело: