Університет Корнель Carl Pilemer опитував 1,500 осіб віком від 70 до 100 років. Під час дослідження він попросив старших людей про свій життєвий досвід і секрети успішної життя.
Результати опитування, а також його аналіз, утворювалися основи книги 30 Уроків для життя: Тріє і вірні поради від найуспішніших американців.
Порада 1 Пам'ятайте, що життя короткий.
Пильмер почав свою розмову з господинями, підприємцями та навіть екс-променем з простим питанням: «Що найважливіше заняття ви навчилися в житті? й
Під час зустрічі респонденти також запрошували питання про їх сімейне життя, дітей, гроші, роботу, старіння та здоров’я.
На жаль, більшість учасників відзначили перебіг життя.
2,2 км Кар'єра? Що вам подобається.
У той час як багато респондентів виявилися складними економічними часами, вони не консультували молодих людей, щоб знайти стабільні та добре опалювальні роботи. А замість того, як вони сказали, "Дякую вам. й
Зберігати в короткому житті, кожен радий знайти роботу, яка принесе радість, задоволення і бути корисним. Не витрачайте час на речі, які не люблять, навіть протягом років.
3. У Здоровий спосіб життя? Якщо ви будете використовувати його протягом 100 років.
З сучасними медичними технологіями, нездоровий спосіб життя не означає, що смерть. Найчастіше це означає зменшення приємного життя у віці.
На відміну від «регулярного споживання овочів», «пролонгований сон», «викинути палити», учасники постійно підкреслюють, «Щоб ви будете використовувати його до 100. й
Люди, які привели нездоровий спосіб життя, як правило, страждають 20, 30 або 40 років від хронічних захворювань.
4. У Найвеличезніший гаманець? Безперервна сигналізація.
При запиті про найбільшу шкоду, старші люди не згадували романів на бокових ділянках, наркоманії до чогось або сумнівного бізнесу.
«Я хочу, щоб я витратив стільки часу. й
5. Умань Щастя? Не прив'язуйте своє щастя! З повагою,
Ще одна важлива порада передбачає прийняття відповідальності за власне щастя.
Хоча це звучить як кліше, люди, які жив їх життя міцно вірять: Молода людина, як правило, вважає, що це можливо бути щасливим, якщо тільки щось відбувається. Як ми старіємо, ми повинні бути щасливими незалежно від того, що. й
Прийняти тут.
1984 р.
Джерело: