Про раковину.

Я ходию по Манхеттену недавно і я бачу всі автомобілі, що парковані, покриті плівкою. "Чому вони?" Я думав. Повернемося до цього.
7 фото samsebeskazal

2,2 км Один з будівель мав його фасадний очищений. Я бачив, що це зроблено перед тим, але в цей час милосердя високого тиску просто змивають бруду від штукатурки, і був весь процес очищення цегли.

3. У По-перше, вони закривали всі вікна з плівкою і закривали всі парковані автомобілі. Потім змащують фасад з деякою чорною речовиною і вирушають зверху вниз на три кради. Чорне дерево, мабуть, деякі хімічні речовини для очищення цегляної кладки. Чорний колір, щоб зробити його простіше застосувати, а потім було зрозуміло, де він змивається і де ні.

4. У Дві люди працюють в кожній свічці.

5. Умань Один щітковий скребок.

6. Жнівень Другий змиває воду дуже ретельно. Все це filth, звичайно, летить на головах пасер-by, на фасадах сусідніх будівель і на паркувальних вагонах.

7. Про нас Коли я фотографую когось, вони перетворять і дивляться на мене. Навіть якщо це працівник висить на шостому рівні підлоги.

По-перше, я ніколи не розумію різницю. Перша фото показує той же тип будинку з іншого боку вулиці і фасад став передп'ярусом. Можливо, це просто сонце, яке дає їй інший відтінок.

Джерело: