646
Реставрація ікони своїми кривими. й
Я поставляю ще одну пост про нудьги: Сьогодні, будучи гістьом у матері-завдання був завантажений запитом для фіксації кадру на іконі, без засвідчення, він запропонував повністю внести його в божественну форму (пособливості для пун-коню і в божественній формі), я відразу ж сказати, що ікона не представляє ніякої історичної і художньої цінності (просто дорога як пам'ять) - і я ніколи не зробив це до:
У вас буде 29 фото і невеликий опис усього процесу!
р.
Тут в такому розгорненому стані була ця робота невідомих румунських творців (повторна була невеликий напис в румунсько-сфінтулі Маріа си Ісуса *Сфинтул Марія Ши Ісус*)
р.
Перше, що я зробив, щоб видалити всі іржі прикраси олов.
Замочуємо всю іржі олово в оцці.
р.
В той час як елементи декору відливаються, приймали сам каркас (коробка іконки)
Замість дрилі для настоянки він використовував викрутку через невелику кількість витків (каркасний каркас вже просто перекривається і з'їжджається разом і поперек за допомогою шнеків і заточників)
Пара фото коробки - це структура дерева виявилася після обробки
Фото
Фото
Поки я граю з рамою, дружиною, використовуючи різак, акуратно зрізаний і загиблими краями дуже образу Діви Марії з дитиною.
Потім з позолоченого картону вона пришивала акуратну раму і відрегулювала її на розміри зображення.
Фото
Після цього весь внутрішній декор піддається сильному лікуванні щіткою.
для порівняння 2 фото до і після кислотності в оцті і щітці
Фото
Всі тріщини і отвори всередині коробки силіконові
р.
Під час висихання силікону час пофарбувати оловий декор (попередньо дружина лікувала все розчинником).
Параметри кольору були 3 - мідь, золото і бронза - Я оселився на бронзі (це колір найбільше підходить для відтінків самого малюнка і його нової картонної рами).
У той час як олов'яні візерунки висихають, накривають всю коробку з алкідним лаком (колір Палісандр), лаком цього кольору підкреслюють структуру дерева і всю по діагоналі.
Фото
Фото
Фото
А потім весь неускладнений процес складання всієї структури, молотка і завантажувальні нігті допомогли мені в цьому.
Зареєструватися Я замовлю ще одне скло, щоб повністю покрити ікону від негативного впливу зовнішніх факторів (я сподіваюся, зараз ще 50 років буде стояти без проблем)
Фото
Я отримав все! Я отримав все!
Джерело:
У вас буде 29 фото і невеликий опис усього процесу!
р.
Тут в такому розгорненому стані була ця робота невідомих румунських творців (повторна була невеликий напис в румунсько-сфінтулі Маріа си Ісуса *Сфинтул Марія Ши Ісус*)
р.
Перше, що я зробив, щоб видалити всі іржі прикраси олов.
Замочуємо всю іржі олово в оцці.
р.
В той час як елементи декору відливаються, приймали сам каркас (коробка іконки)
Замість дрилі для настоянки він використовував викрутку через невелику кількість витків (каркасний каркас вже просто перекривається і з'їжджається разом і поперек за допомогою шнеків і заточників)
Пара фото коробки - це структура дерева виявилася після обробки
Фото
Фото
Поки я граю з рамою, дружиною, використовуючи різак, акуратно зрізаний і загиблими краями дуже образу Діви Марії з дитиною.
Потім з позолоченого картону вона пришивала акуратну раму і відрегулювала її на розміри зображення.
Фото
Після цього весь внутрішній декор піддається сильному лікуванні щіткою.
для порівняння 2 фото до і після кислотності в оцті і щітці
Фото
Всі тріщини і отвори всередині коробки силіконові
р.
Під час висихання силікону час пофарбувати оловий декор (попередньо дружина лікувала все розчинником).
Параметри кольору були 3 - мідь, золото і бронза - Я оселився на бронзі (це колір найбільше підходить для відтінків самого малюнка і його нової картонної рами).
У той час як олов'яні візерунки висихають, накривають всю коробку з алкідним лаком (колір Палісандр), лаком цього кольору підкреслюють структуру дерева і всю по діагоналі.
Фото
Фото
Фото
А потім весь неускладнений процес складання всієї структури, молотка і завантажувальні нігті допомогли мені в цьому.
Зареєструватися Я замовлю ще одне скло, щоб повністю покрити ікону від негативного впливу зовнішніх факторів (я сподіваюся, зараз ще 50 років буде стояти без проблем)
Фото
Я отримав все! Я отримав все!
Джерело: