Найвідоміший фрак від Arkhangelsk (29 фото)

Відвідувач відвідав Архангельськ і відвідав найбільш відомий фрак тих земель.
Ви побачите звіт про поїздку пізніше.
Весь текст є автором.

Андрій, Путін поширив свою руку мені, говорячи hello. Ну, відповідь на перше питання отримано - в особистому зв'язку цей знаменитий фреак в Архангельську (неважливо це слово наступ).
Він називає себе нормальним ім'ям, наданим батькам. Але в все ще...

Андрій Хрістофоров, відомий як Древарх, зроблений у віці сорок, що він був дерево.
Його дії у захисті зелених просторів, позбавлених більш ніж Chirikov і Khimki forest.
І про епіч з зміною імен не знімали відео, крім того, що програма «Добра ніч, діти!»

р.

Він прогуляється голими в держслужбовцях, піднімається на новорічні вечері, їзда по місту по вулиці.
Starfleet-mobile з м'яким світлом на голові і позначається двері всіх організацій з наклейкою з малюнком дерева.

І зовсім недавно в звичному одязі він затримав у Червоній площі, хоча потім він ще не був
Володимир Володимирович Путін — новини
Дмитро Медведєв відправився до психіатричної лікарні.

В той час, коли мова йде вище, він змінює свою назву.
- Як ваш по батькові, Едуардович? На наступний раз я буду Сергія Едуардовича Мухмедова
Я працюю над вашими проблемами, чистіть свою ауру.

Яка проблема Путіна, яку ви зателефонували?
Його негативні сторони, з яких є багато: greed, avarice ... і все це повинно бути подрібнюватися і не в одному сидячи.
Він, після всього, важко працювати над собою, він зайнятий людиною, і ніхто не розповість йому в очах, крім Древарха.
Коли я працюю на людину, я перетворю в нього, я починаю бачити все з очей і вухами, і змінити моє ім'я допомагає мені в цьому.

Древарх вже змінив 23 паспорти, а ще більше імен - назва дійсно змінюється кожні 10 днів, а паспорт тільки один раз на місяць.
Отже, між двома новими червоними книгами, є два або три більш докази імен, які змінюються.

Михайло Васильович Ломоносов, серпень Letnievich, жовтень Осіневіч,
Март Везиевич, загинув імена губернаторів, політиків та інших відомих людей.

Він також назвав своїх дітей оригінальним способом: його син Посад Екуменович Древарх-Enlightened, і його дочку Посад.
Дружина Алла в будинку торкається

Древарх вважає себе середнім, як слово «дерева»,
і подає державу визнання цього стать у документах.
Чотири Топ татуювання

У своєму домі Древарх (у дерев'яному архангелі) зазвичай йде голий, щоб бути ближче до природи.
Але для кореспондента НДОСМІ вирішили продемонструвати свої різні прикраси,
Оригінал головки та Старховский нижня білизна.

Три прямі пальці на руках Древарха, що просвітлюється під час привітання
Це означає три значення життя людини: «будувати свій будинок», «зростити дитину,» та середину, «засадити дерево». й

На Старому автомобілі ми їдемо до Сбербанку

А перед тим, що дочка Посади вирішує фотографувати новий напис на тілі папи.
Увечері на концерті Nino Katamadze Drevarch намагатиметься порадувати зіркою відвідування
картина серця на животі, що символізує російсько-європейську дружбу,
Сходження голого на стадію під час виконання.

Древарх був у психіатричних лікарнях багато разів, але він ніколи не отримав діагноз.
Останнім доповіддю про те, що він " може приймати важливі рішення та брати участь у суспільному житті".

Після того, як в банку я зрозумів, що краса бути фераком - для вас немає черги.
Древарх, розповідаючи відвідувачів про універсальну любов і дерева, легко проходить без черг.
Уже з закритої кабіни, навіть охоронці не хочуть мені з цим.
Він звичаєм прикріплює його «деревами» до всіх логотипів Сбербанку в приміщенні, а потім,
Викладавши на стійці отриману товсту пачку п'ятидесятих, починає «працювати» на банкнотах.

- Вам потрібно? Древарх подовжує дерев'яні п'ять тисяч до молодого чоловіка.
Хлопець не залягає - два відвідувачі, перш ніж він просто вибігався з залу після такої пропозиції.
Він дивиться на вексель за кілька секунд і говорить міцно:
Так!
«Чи ти божевільний?» спалахнула в голову. Як це так само, як давати половину лимона до дерев'яних людей?
до Ну, дайте мені свою п'ять-тусність, я приклею тебе теж. Що немає? Ну, потім дайте мені сто рубля, отримаю! - Я гасю світло. Він не божевільний, він в автономному режимі. Древарх запустив гроші на хлопця,
Він забирає свій стільниковий телефон і прикрашає його сермонами.

Ми проходимо в Архангельську до місця, де ми будемо братися до важливого заходу.

до Де з'явилися гроші? - Ви не працюєте в будь-якому місці.
- Я зроблю гроші на MMM тепер.
Троліт? Ні? Я не знаю, перш ніж він сказав, що він живе на пожертвах «від різних країн, міст та обласних бюджетів».

Нещодавно Древарх Освітився став головою Архангельської філії
На залізничному місті відкрилася любовна партія.

Найкоротша партія в світі:
Я оголошую З'їзд партії любові відкрито! Я оголошую Конгрес партії любові закритого!

р.

Після цього почалися народні фестивалі з катанням та пивом.

Нещодавно Московська філія «Партії любові» запрошуватиме решетарну для інавгурації Володимира Володимировича Путіна.
Хто буде основним персонажем, ви напевно вже здогадуєте.