Бульдог, тигр і лев

26-річний західноафриканський ветеринар вводив своїх пацієнтів до вихованця, а тварини стали незрівняні друзі.

У місті Порта Єлизавета 26-річному Ор-Лазмі, який давно мріяв про роботу ветеринарному, не тільки виконав її життядовгий сон, але і подружився з бенгалом тигром і білим леном з її англійським бульдогом.

9 фото + відео з тут

Останнім часом крихка дівчина стала головою парку Seaview Lion Park в Південній Африці, де 30 лева, 10 тигр і 3 леопарди живуть.

- Я часто чую від інших, які я вибрав не найпростішу роботу, але я дуже люблю це! У короткий час тигрові та леви стали такими дітьми. Багато відвідувачів нашого парку дуже боїться тварин, але з мене вони заважають, як тум.

Приймав участь у роботі, Ох повинен залишити свій бульдог, названий Хуго окремо вдома.

до Сепарація з собаки дуже складна для мене, і я вирішив принести її до нашого резерву, Lazmi прийнята в інтерв'ю. Бульдог уважно спостерігали, як я ходив з тваринами, постійно піклуючись про тигровий куб ім. І. І. І. І. І. І., подаючи їм з пляшки.

Згідно з господинею, вона була дуже дивна, коли її домашні тварини прийшли в контакт і почали весело. Дівчина приймала, що вона вперше зустрілася між собакою і тваринами.

Протягом декількох місяців вихованці стали настільки близькими один до одного, що кожен день вони відчувають поділ більш і складніше.

р.

04 мар

Р

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

Джерело: