731
Або половина будинку своїми руками.
Ну, так як я почав цей танець, я буду викладати свою роботу, можливо, хтось буде потрібно.
Тема натхненна останніми постами на YAP.
Є 68 зображень і листів.
Шукаю один раз, що в країні мені просто потрібно невеликий борщ, який буде де відпочити після робочого дня, насолоджуйтеся смаком холодного копченого пива з барбекю. Я зрозумів, що я не готовий дати від 40 до 90 тис. рублів, зароблених чесною роботою ІТ-фахівця для роботи. Я вирішив зробити це самостійно. Я буду сказати, що я ніколи не будівельник себе, але, навпаки, ІТ-фахівець і досвід, у мене є нуль.
Основу було взято альтанку дюду з наступної вулиці.
1-й
Як виглядає майбутнє будівництва.
2,2 км
Почалася в відкритих просторах, переглядаючи відео на тему будівництва, кидаючи невеликий малюнок вручну, почав класти фундамент, вибір впав на місці фундаменту, адже дешево. Використовується старі цегли, які я отримав від попереднього власника сайту. Бізнесмен, однак, в бункерах пізніше знайшов багато корисних речей.
Ну, я помітив її вгору, викопавши отвори під фундаментом, натерти землю, зробив піщану подушку сантиметрів 5-10, і почав викласти стовпи з цеглою.
Я не камінь, але я все ще отримав щось.
3 хв
р.
4 Детальніше
Р
5-й
У центрі кутових стовпів, цементовано боргу, для кращого кріплення прилягання до фундаменту. Накрито стовпи з бітумною мастикою в декількох шарах, досить 1 банку, близько 300p.
6 хв
Замовлені та привезені матеріали, згідно з підрахунками, повинні бути достатньо, невеликий список:
100*100 5250р 14п
40*150 3825п 17пп
дошка 50*25 500p 10p
1000р
кути 600p 30p
шурупи 150p
Нігті були.
Багато пива.
Помічники 2.
З інструментів він мав: болгарка, електрична щелепа, свердло, stepladder, саморобна сходи для lasagna на даху, ручної роботи Згодом він придбав дискову пилку і електричний жакет. Я спробував працювати вручну, але я зрозумів, що це не шахта.
7 хв
8-й восьмий
Перейти до роботи. Столбіков зробив 7 штук, під 5 поперечних барів, 3 з яких оперуються на фундаменті будинку. Довжина майбутнього альтанка 5 м, ширина 2.3. На стовпах встановлено інтервал 1 - 1,5 м, де. Між брусом і стовпчиком є шар рубероїду.
9. Навігація
10й
11-й одинадцять
По дорозі він спробував випиляти газон, викопавши, розпушують, замочують, замочують, поливають, запліднюють, танцюють тамбурою, витягують рядки з птахів, щоб не їсти насіння, в кінцевому підсумку троянди. Результат: Не те, що я очікуваний, 60 відсотків бур'янів. Я був, але як я воював його ще один предмет.
12.
Він кинув дошку на брусках, зробив подіум, виглядає досить добре, поки він забив.
13 хв
14 чотирнадцяти
15 п.
доб.
Місця з'єднання барів, попередньо оброблених оливковою олією.
16 мар
17 сьомий
18 років
Починався будувати стовпи, використовуються бруски 100*100, перший готовий.
19.00 р.
20 хв
Підгузники готові, потім верхній ремінь.
21.
Без мене, це ...
22.
Матеріал помітно розплавлявся.
23.
24 000 р.
Заглушка приєдналася до колонок з металевими кутами
25.
26 двадцять шість
27 час
Навіть вночі пиво було доступним.
28.
29 р.
В результаті, в ході будівництва, сумніви виникають про те, що ми хочемо вийти. Вваживши себе, всі зважені було прийнято рішення побудувати терасу з балконом замість альтанки. Немає сімейної ради.
Від слів до справи!
30.
31 тридцять-один
Під час будівельного процесу не було... Виявилося, що ми турбували ковпачок, які обрали тріщини під дахом будинку. Ну, я добровольців, щоб зважити їх, як ініціатива ініціатора говорить, в цілому 2 біти в оці і одна в спині.
31.
Але будівництво продовжується. Запуск рафтингів.
32.
33 тридцять
Далі одягаємо їх разом і кладемо їх на залізну пластину.
34 кв.м.
Невеликий дощовик, хороший знак.
35.
Зміцнення дерев'яної балки
36.00 Р
Я знайшов пучок необрізних дощок на складі колишнього господаря, навіть на дах криті, я сказав, що бізнес хлопець був, спасибі.
37 хв
Я кладу кришку на криті.
38.
До дна шини кріпляться крафтери з цвяхами, а також посилені металевими кутами.
39.00 р.
40 сорок!
р
Скелетон готовий!
41.
42 сорок-два
43 сорока
Цей процес контролювався місцевим резидентом.
44.
Рубероїд вкритий ящик. Питання було як покрити дах. Вибір впав на дах. Принаймні, установка легше і швидше, ніж металева плитка і інші варіанти відразу відкидається.
45.
Покоївка, зроблено!
Вибрати 46 _
47 сороксикс
48 сорок
Небезпечні сходи, половина життя на ньому зліва
49.00 р.
Р
Підлога розпочата з балкона.
50.00 р.
51 ... млинець трохи більше...
52 п'ятдесят-два
На рейках вже готові.
53.
54 п'ятдесят-чотирьох
Підлога в альтанці, процес укладання досить складний, дошки починають згинатися при висиханні, змінювати форму, з урахуванням того, що вони вже не дуже гладкі. Зробляючи на пораді свого батька з осями, натискаючи дошку в наступну, а потім посунув нігті. Вони кажуть, що якщо дошка є вологою, вона може виходити при висиханні, навіть якщо це вже забито, це не сталося мені. Дошки з усіх боків оброблялися просоченням, а також тими частинами структури, які приховувалися під ними.
55.
Потім він вкрив всю річ з яхтовим лаком, в декількох шарах. Дуже добре.
56 км
57 п'ятдесят-сім
З причин економії сторони обрізалися від звичайних старих піддонів. Досить довга і нудна робота, спочатку відірвати дошки з піддону (переважно, що кожна дошка забивається близько 9-15 цвяхів з нитками) потім вибирають всі нігті і кронштейни, потім розтирають темний старий шар дошки. Але я зберіг на пиво.
58.
7332197
59 п'ятдесят дев'яти
60 хв
На балконі з'явилася стара балконна дверцята.
1 610 р.
На балконі була обшита вагоном, вона вже почала холодно, не до експериментів. Пересадка покрита морилкою, потім лаком.
62.
63 шістдесят три
64 шістдесят-чотири
65 шістдесят-п'ять
У сезоні над і я думаю, що це було добре. Ведуться 2 місяці роботи в вихідні, іноді роблять один інколи допомагаючи брату і батька.
Покрівля будинку самому, а також утеплення і покриття з сайдингом, буде проводитися цей літо. Фотозвіт вступає. Дуже дякую.
До речі, я все ще виграв газон!
66.00 Р
р.
67 шістдесят дев'ять
Джерело:
Тема натхненна останніми постами на YAP.
Є 68 зображень і листів.
Шукаю один раз, що в країні мені просто потрібно невеликий борщ, який буде де відпочити після робочого дня, насолоджуйтеся смаком холодного копченого пива з барбекю. Я зрозумів, що я не готовий дати від 40 до 90 тис. рублів, зароблених чесною роботою ІТ-фахівця для роботи. Я вирішив зробити це самостійно. Я буду сказати, що я ніколи не будівельник себе, але, навпаки, ІТ-фахівець і досвід, у мене є нуль.
Основу було взято альтанку дюду з наступної вулиці.
1-й
Як виглядає майбутнє будівництва.
2,2 км
Почалася в відкритих просторах, переглядаючи відео на тему будівництва, кидаючи невеликий малюнок вручну, почав класти фундамент, вибір впав на місці фундаменту, адже дешево. Використовується старі цегли, які я отримав від попереднього власника сайту. Бізнесмен, однак, в бункерах пізніше знайшов багато корисних речей.
Ну, я помітив її вгору, викопавши отвори під фундаментом, натерти землю, зробив піщану подушку сантиметрів 5-10, і почав викласти стовпи з цеглою.
Я не камінь, але я все ще отримав щось.
3 хв
р.
4 Детальніше
Р
5-й
У центрі кутових стовпів, цементовано боргу, для кращого кріплення прилягання до фундаменту. Накрито стовпи з бітумною мастикою в декількох шарах, досить 1 банку, близько 300p.
6 хв
Замовлені та привезені матеріали, згідно з підрахунками, повинні бути достатньо, невеликий список:
100*100 5250р 14п
40*150 3825п 17пп
дошка 50*25 500p 10p
1000р
кути 600p 30p
шурупи 150p
Нігті були.
Багато пива.
Помічники 2.
З інструментів він мав: болгарка, електрична щелепа, свердло, stepladder, саморобна сходи для lasagna на даху, ручної роботи Згодом він придбав дискову пилку і електричний жакет. Я спробував працювати вручну, але я зрозумів, що це не шахта.
7 хв
8-й восьмий
Перейти до роботи. Столбіков зробив 7 штук, під 5 поперечних барів, 3 з яких оперуються на фундаменті будинку. Довжина майбутнього альтанка 5 м, ширина 2.3. На стовпах встановлено інтервал 1 - 1,5 м, де. Між брусом і стовпчиком є шар рубероїду.
9. Навігація
10й
11-й одинадцять
По дорозі він спробував випиляти газон, викопавши, розпушують, замочують, замочують, поливають, запліднюють, танцюють тамбурою, витягують рядки з птахів, щоб не їсти насіння, в кінцевому підсумку троянди. Результат: Не те, що я очікуваний, 60 відсотків бур'янів. Я був, але як я воював його ще один предмет.
12.
Він кинув дошку на брусках, зробив подіум, виглядає досить добре, поки він забив.
13 хв
14 чотирнадцяти
15 п.
доб.
Місця з'єднання барів, попередньо оброблених оливковою олією.
16 мар
17 сьомий
18 років
Починався будувати стовпи, використовуються бруски 100*100, перший готовий.
19.00 р.
20 хв
Підгузники готові, потім верхній ремінь.
21.
Без мене, це ...
22.
Матеріал помітно розплавлявся.
23.
24 000 р.
Заглушка приєдналася до колонок з металевими кутами
25.
26 двадцять шість
27 час
Навіть вночі пиво було доступним.
28.
29 р.
В результаті, в ході будівництва, сумніви виникають про те, що ми хочемо вийти. Вваживши себе, всі зважені було прийнято рішення побудувати терасу з балконом замість альтанки. Немає сімейної ради.
Від слів до справи!
30.
31 тридцять-один
Під час будівельного процесу не було... Виявилося, що ми турбували ковпачок, які обрали тріщини під дахом будинку. Ну, я добровольців, щоб зважити їх, як ініціатива ініціатора говорить, в цілому 2 біти в оці і одна в спині.
31.
Але будівництво продовжується. Запуск рафтингів.
32.
33 тридцять
Далі одягаємо їх разом і кладемо їх на залізну пластину.
34 кв.м.
Невеликий дощовик, хороший знак.
35.
Зміцнення дерев'яної балки
36.00 Р
Я знайшов пучок необрізних дощок на складі колишнього господаря, навіть на дах криті, я сказав, що бізнес хлопець був, спасибі.
37 хв
Я кладу кришку на криті.
38.
До дна шини кріпляться крафтери з цвяхами, а також посилені металевими кутами.
39.00 р.
40 сорок!
р
Скелетон готовий!
41.
42 сорок-два
43 сорока
Цей процес контролювався місцевим резидентом.
44.
Рубероїд вкритий ящик. Питання було як покрити дах. Вибір впав на дах. Принаймні, установка легше і швидше, ніж металева плитка і інші варіанти відразу відкидається.
45.
Покоївка, зроблено!
Вибрати 46 _
47 сороксикс
48 сорок
Небезпечні сходи, половина життя на ньому зліва
49.00 р.
Р
Підлога розпочата з балкона.
50.00 р.
51 ... млинець трохи більше...
52 п'ятдесят-два
На рейках вже готові.
53.
54 п'ятдесят-чотирьох
Підлога в альтанці, процес укладання досить складний, дошки починають згинатися при висиханні, змінювати форму, з урахуванням того, що вони вже не дуже гладкі. Зробляючи на пораді свого батька з осями, натискаючи дошку в наступну, а потім посунув нігті. Вони кажуть, що якщо дошка є вологою, вона може виходити при висиханні, навіть якщо це вже забито, це не сталося мені. Дошки з усіх боків оброблялися просоченням, а також тими частинами структури, які приховувалися під ними.
55.
Потім він вкрив всю річ з яхтовим лаком, в декількох шарах. Дуже добре.
56 км
57 п'ятдесят-сім
З причин економії сторони обрізалися від звичайних старих піддонів. Досить довга і нудна робота, спочатку відірвати дошки з піддону (переважно, що кожна дошка забивається близько 9-15 цвяхів з нитками) потім вибирають всі нігті і кронштейни, потім розтирають темний старий шар дошки. Але я зберіг на пиво.
58.
7332197
59 п'ятдесят дев'яти
60 хв
На балконі з'явилася стара балконна дверцята.
1 610 р.
На балконі була обшита вагоном, вона вже почала холодно, не до експериментів. Пересадка покрита морилкою, потім лаком.
62.
63 шістдесят три
64 шістдесят-чотири
65 шістдесят-п'ять
У сезоні над і я думаю, що це було добре. Ведуться 2 місяці роботи в вихідні, іноді роблять один інколи допомагаючи брату і батька.
Покрівля будинку самому, а також утеплення і покриття з сайдингом, буде проводитися цей літо. Фотозвіт вступає. Дуже дякую.
До речі, я все ще виграв газон!
66.00 Р
р.
67 шістдесят дев'ять
Джерело: