Реконструкція приміщення жіночими силами :

Доброго дня!

Я вже помітив тут результат моєї «коробної роботи»
Я хочу розповісти вам про найбільшу роботу – відремонтувати приміщення!

Всього буде 34 фотографії.

1,1 км Це моя спальня до реконструкції. Точно, після ремонту, але до того, як я вирішив змінити його. У фоновому режимі є гардеробна. Що я вирішив позбутися від ...

2,2 км Заправка. Процес відключення. Внутрішній вигляд. Вона була з гіпсокартону, тому "так не йде" - на таких пластинах ви не можете висити що-небудь (полиці, полиці), і почуття всередині якоїсь начинки і вологості. Ні, гардеробна тільки з каменю або дерева. І площею не менше 4 метрів.

3. У Переглянути зовні. Прорив легко, але дуже брудні і гроди. Профіль металевий – всі руки подряпини.

4628025

4. У Все зламаний, промивається і прокладений. Але якщо ви починаєте щось робити, можливо, ви можете змінити вхід на балкон.

5. Умань лоджія ізольована, засклена, але ця частина підвіконня!

6. Жнівень Хірург!

7. Ламінування.

8. У І лоджія теж.

9. Навігація Я витягував все з ганчірками, але це не врятувало все - довелося мити і мити все.

10. Познайомитися з знайомим "майстром". Після першого дня я дав, занадто важко. Я мав попросити мій дядько.

249251 р.

11. Перший збитий з молоткам (стягнення цих цегли в сміття, майже загинув!) Добрий кошик

12. І це те, що приміщення виглядає як в якому цегла випилюється болгаркою

(Романія)

13.00 р. Перегляд самої кімнати.

14. СЕНСЕЛІ!!! (4 дні роботи)

15.00 р. Тоді приходить моя партія.

16.00 р. Я купив цементну суміш, приніс її (на візках і потім ледь). Починалася покривати дроти і вирівняти підлогу.

17.00 р. І стіна повинна бути очищена.

18 років Добре, сорт -- сорт.

, Україна

19.00 р. Тепер стеля від заправки

20. Згорніть шматки, неочищені, змащені шпаклівкою (читати)

3614775

21. Сушені, шліфовані, пофарбовані. Ну, не Версаль, звичайно... Але це виглядає точно...

22. Простягаємо стіну.

23. Ми повертаємо ламінат до лоджії (маємо його, звичайно)

24. Ми промиваємо, відсуваємо все з стін – це крихітно, насправді.

25. Шпалери.

26. Перша стіна. Я ненавидаю акумулятора! Звичайно, вони повинні бути видалені, щоб вставити шпалери, але я не можу це зробити! Я мав перевернутися і вичавити шматки за нею.

27. Два шпалери різного кольору

28. Привіт! У 1 день вона збила - від 8 ранку до 9 вечора

29. Я кладаю ламінат. Я мав купити одну упаковку.

30. Я кладаю його вниз, закрутивши його.

31. Номер готовий... в принципі.

32. Але є отвір, як це. Я хотів тримати номер з лоджії ... просто в разі.

527865

33. Я замовив двері таким чином. Стульп, т.е. відкриває без вертикального перехрестя посередині.

34. І ось в закритій формі.

Додано до [mergetime]1366122365[/mergetime]
Всі
Ви можете критикувати!
Я не маю інженерно-технічної освіти. Я знаю, що мій батько навчив мене (не є конструктором). Але я ще дуже пишаюся тим, що сталося!
Українська

р.

Джерело: