Як і московський Яптус змінив скло.

Так сталося, що кінець одного з зборів в кафе було розбите скло. Повернемо за лаштунками процес забору і розбиття. У сухому залишку він виявився наступним: лівий (змащений) склопакет (двокамерний, тобто складається з трьох склянок) зламаний внутрішній скло (пристосовується плівкою, тому він залишився на місці і практично не дав фрагментів.

17 зображень

Фактичний вигляд пакета всередині. Фото вже було розібрано, але немає інших фото, шкода.

Довгий погляд. На зразок вирізається квадратний шматок настоянки.

2 офіси, які були названі директором установи ( дуже адекватною і хорошою особою!) називають кількість близько 30 і 50 тис. рублів. Але заміряти скло, вони необхідні для розбирання його. Тобто, спочатку (в теорії) вони збиралися вийняти пакет, потім зробіть новий (званий близько тижня), потім встановити. Це був холодний березень в дворі ...
Ми вирішили замінити пакет самостійно. Для оцінки масштабу катастрофи мені довелося звернутися до директора компанії, яка займається оформленням фасадів, вчасним другом і просто хорошою особою. На стадії вимірювань вся трагічна ебать ситуації, що плетені.
Справа в тому, що ця хата була побудована на деяких крокових Таджиках з страшним бюджетом. Якщо в нормальному випадку, подвійний склопакет знаходиться в каркасі з ПВХ або алюмінієвого профілю, то все тут робиться значно дешевшим. Скляні вікна просто вставляються ззовні в залізну раму будівлі, зафіксовані тим, що прийшла під руку і ззовні все це покрито плиткою. Схематично накреслена нарізка в горизонтальній площині на малюнку.

Розбирання плитки ззовні не складалася з наших планів (і де отримати те ж саме?), тому єдиним залишився спосіб є вставити пакет зсередини. Якщо на цьому підприємстві практично немає перешкод, то кути позначені на схемі зберігаються з осені в приміщення з боків скла. Згідно з проектом, правий кут повинен бути відрізаний / відрізати / відрізати частину полиці, залишити непристойний. Новий пакет був замовлений трохи старшим, щоб привести його за лівим кутом. До речі, з товщиною пакету були труднощі з товщиною пакету (це було розраховано майже в емпірично), бо теж вони були застраховані, що робить новий помітно вже. 24 мм від 32 мм на зламаний. Значно зменшити товщину дозволило тому, що ми не почали робити пакет трикамерним, але використовували двічі як товсте скло (два 6 мм проти колишнього трьох 3 мм). В результаті втрата тепла практично не постраждала (постраждає навколо вікна набагато більше через викривлення будівельників), але міцність посилюється. Ну, настойка плівки тепер всередині, не зовні, тому не можна її подряпини.
Добре, мішок виготовлений. Вартість трохи більше 6 тис. рублів, а більше третини цієї вартості - ціна настоянки. Але з доставкою стала великим суглобом, тому я вирішив зробити це самостійно. Ми не робимо цього! 70 км зі скляним розміром 1,5х7 м і вагою сто кілограмів на даху на весняних бомбардованих дорогах - це, я кажу вам, не слабкі емоції.

З моменту відкриття кафе з 15:00 було прийнято рішення змінити скло в понеділок вранці, щоб не порушувати функціонування об'єкта. Працював силами трьох Яповців та двох Абіціанських Узбеків.
В інтер'єрі підвіконня і кутова стійка обробка були демонтовані. Ми повинні вийняти правильний кут і отримати весь розбитий пакет.

Тим не менш, ми не бачимо, що всередині кута також зварюється з рідкісними наметами, і навіть через нього гвинтові гвинти (див. діаграму). Так ми зрізаємо зварювання.

У деяких місцях, її якість така, що з мінімальним різанням, все ламається по собі. Ось як будується ціла будівля.

Однак всі спроби отримати куточок на собі вайн.

Я не можу легко дістатися. Так ми вдарили старий пакет і витягаємо його. Я радий, що не дуже зайва робота була виконана - кут, з яким вони постраждали, все ще планували бути видалені. Починаємо з внутрішнім (брукеном) склом. Нагадуємо, що він запечений з натяжною плівкою, тому він не розбиває на шматки. На горизонті відео постійно обертається, але ось всі питання для оператора :

І, нарешті, ми переходимо до найважливішого етапу демонтажу пакету, розбиттям:

Він був запланований для розбиття одного зовнішнього скла першим, але він вийшов, як він вийшов :
Процеси видалення сміття та вставки нового пакету не захоплювалися, бо в першу чергу було абсолютно нічого цікавого, а в другому кожному брали участь і ніхто не робив ролі оператора. Здавалося б, що менше сотні кілограмів не менше 3 осіб (зняття чашки більше не було вини Абіціанів), але це було дуже важко! В результаті «за допомогою брухту і чоловічої матері» ми кладемо новий пакет в його правильному місці. Закріплюємо її з старими шпильками зверху і вниз:

Перевірити позицію:

Периметр піноутворення:

Робоче середовище:

Далі ми збираємо назад обробку, встановлюємо підвіконня (зовнішня ми знищили в процесі розбиття скла, тому це нове, і мій джек на ньому для тиску). Де потрібно, використовуйте силіконовий герметик.

Ми вішаємо всіх сортів трихомдії, таких як гірлянди та штори.

І ми віримо в роботу. Надмірна піна і герметика буде трохи пізніше, після висихання.

Щасливе обличчя торментованого чоловіка :
Що це?

Джерело: