Прогулянка в Копенгагені.

Шановні Япчани та Япчанки!

Я пропоную вам короткий фотозвіт про подорож до столиці Данії – Копенгагену. Фотографії будуть супроводжуватися невеликою кількістю тексту, яка займе деякий час і вимагає терпіння.

... Сьогодні, мій чоловік і я жити в Фінляндії, і виявилося, що у нас є вихідні (католичний Великодній) 29 березня, 31 та 1 квітня. У зв'язку з цим щастям ми вирішили піти в Данії протягом декількох днів. Але через свята всі авіалінії підвищили ціни на повітряні перевезення і, в координації на роботі і в школі, ми знімали ще один день від 28.03.

Порівняти ціни:

від 29.03 до 01.04 - 748 євро на дві круглі поїздки,

28.03 до 01.04 - 437 євро на дві круглі поїздки.

Квитки придбали онлайн, 2 тижні до поїздки, через сайт Finnair. У той же день був обраний відповідний готель (за ціною, розташуванням і безкоштовною анулюванням бронювання), через бронювання.com.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дуже зручно, швидко і дешевше.

Як дістатися до аеропорту Копенгагена, питання про те, як дістатися до готелю. На карті не було далеко від аеропорту, але насправді ми проходимо до неї більше години. Копенгаген зустрівся з сильним вітром (який був кожен день і досить втомився).

У лобі готелю ми запропонували оплатити відразу (що було ще краще). За 4 ночі ми платимо 250 євро (1 євро = 7.184 Данська корона).

Безкоштовний Wi-Fi.

Вартість сніданку 10 євро (огірки, бутерброди, чай, кава).

Номер був подвійний, але невеликий.

У готелі немає ресторану або кафе, просто бар.

Але навколо кута була чаша алея, яка мала ресторан.

На фото тільки знак готелю, фойє я не фотографував. Перед храмом (ми, напевно, ніколи не знали, що це було).

Наш готель був розташований недалеко від залізничної станції Tårnby, і доїхати до центру Копенгагена, нам довелося шукати вендинговий апарат з квитки на поїзд. Як пояснили нам, ми повинні піти лише 2 станції (на другому виході). Помешкання розташоване в 8 км від готелю. На станції, і методом гарбуза ми придбали 2 квитки на станцію Кобенгавна на 72 кронтера (звідси місто діляться на зони, нам довелося пройти 3 зони).

Квиток на малюнку ввечері, я не збираю фотографії ранку.

Першим днем ми доїхали до центру Копенгагена, був похмурий, холодний і вітерний удар. Іноді його засніжені або дощовані.

Я здивував форму дерев.

У місті було багато дерев.

Р

...

На жаль, я не міг пам'ятати або писати імена всіх пам'яток, оскільки не було достатньо часу, щоб побачити. Саме тому ми, в місті не використовували громадський транспорт (крім поїзда), але тільки прогулялися.

...

Р

...

На жаль, у хмарній погоді фотографії виявилися трохи похмурими. Але це буде веселіше.

...

Новий гліптотка Carlsberg.

Чудовий музей.

Тут буде кілька фотографій.

1824951 р.

У фойє Нової Глиптотки Карлсберга.

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг Нова Глиптотка

Карлсберг новий glyptotec ...

Єя ... цікавий експонат )

Це вулиця навпроти гліптотки.

І це один.

Далі, прогулянка по місту.

...

...

Р

...

...

...

...

...

934884

...

Це знаменитий harbor, де навіть в холодну погоду можна посидіти в кафе на вулиці, ви подаруєте тепле ковдру і що ви замовляєте в барі. Умбрели мають вбудовані обігрівачі, які прогріваються зверху, тепліше повітря. Ми отримали сердитися офіціантка з якоїсь причини. Ціни недорогі. Але в цілому атмосфера шикарна.

р.

...

Ви можете побачити обігрівачі в парасольках.

...

На наступний день погода була кращою і ми вирішили прогулятися від готелю до нового Аквапарку Den Blå.

Це звичайні житлові вулиці, спальна зона.

...

...

А потім ми пішли на набережну, не далеко від якого був акваріум.

Вітерміллс, це дивовижний вид.

...

р.

...

5822834

Є акваріум. Або замість входу.

У мене було багато людей, я просто пострілу, щоб вони не були видимими.

Акваріум відкрив 22 березня, якщо я не помилився.

Дуже красиво всередині. Але через те, що було так багато людей і це було занадто темним, і спалах не можна використовувати - було мало фотографій.

Ось кілька з них.

Модель акула, біля входу до акула тунелю.

...

...

р.

Просто риба. Павільйон Amazon.

Це вид з тераси акваріума.

...

На шляху назад ми побачили датський прохід. Цікаво, що немає водія. І пасажири можуть насолоджуватися видом на спереду.

Наступного дня ми поїхали до центру Копенгагена.

253378.

...

...

...

...

...

...

...

...

Наскільки я знаю, це будинок.

р.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

І ось ми приїжджаємо до знаменитої маленької Русі. Багато людей. І незважаючи на заборони влади, люди піднімаються на неї зверху, знизу, з боку ...

А статуя дуже красива.

р.

Там маленька русалка.

Переміщення на ...

Р

...

...

...

...

...

...

Габаритний зображення

...

...

Назад на Nyhavn Harbour

до

до

І це екскурсії по каналі, скільки коштує і скільки вони останні – Я не знаю, що вони не запитували, бо час був запущений.

...

...

...

...

...

33992р.

...

...

...

...

...

...

І це подарунковий магазин, де ми були майже фольгоовані 350 крон. З 500 kroner, зміна була добре як 200, і коли я відмітив помилку, дівчина не дивилася, але посміхалася і сказала: О, всі права.

Сувеніри дорогі, як вони всюди, але вибір величезний.

...

...

Нарешті, фото станції.

Цікаво, що їх поїзди вилітають з списком провідника.

В принципі Данія дуже красива країна з точки зору архітектури, але я не хотів би жити там: вулиці не дуже чисті, є багато людей, прохід дорогий, люди не дуже доброзичливі, постійний сильний вітер, від якого особа завжди вітер, складна мова і дорогі магазини. Їжа в ресторанах дешевше, ніж в Фінляндії.

Але це мій чистий суб'єктивний погляд, який я не нав'язувати на всіх.

Я спробував зберегти хронологію подій, і з того часу погода змінилася, фотографії були хмарними, а потім стали більш веселими, разом з погодою.

Для того, щоб показати місто і місця, які ми відвідали максимально докладно. Я також апологізую за брак детальної інформації, там було просто не встигнути писати або запам'ятати все, а пошук інтернету для кожного напису на конкретний пам'ятник або будинок - просто неможливість.

Я спробував.

Всі Я зробив!

Джерело: