Елітне село на півдні Москви перетворилося на озеро

На півдні столиці розтопити воду повністю затопили котеджне село Потапово.

Весь селище на півдні Бутово було затоплене через плавлення води, яке скло з полів на прилеглих містечках.

Уранку місто отримало дзвінки від місцевих жителів. Потаповці не можуть залишити свої будинки, оскільки вода досягла рівня одного метра.

Мусковіти вже виконують заяви про втрату або пошкодження майна за рахунок елементів. Заплави постраждали практично кожен будинок в с.

Я вдома, тільки тепер, тому що мій чоловік знаходиться на поїздці, я 7 місяців вагітна. У мене є два маленьких дітей в руках, говорить Наталія, мешканець села. Управлінська компанія, яка сплачуємо 10 тис. рублів на місяць, і одноразова комісія склала 1,5 млн рублів, нічого не хоче нічого робити. Ми купили будинок на 30 млн рублів цього літа.

Зараз на сайті розміщено всі міські послуги та працівники Міністерства надзвичайних ситуацій.

Він буквально затоплений кожен будинок. У селі є озеро, правоохоронні органи розповіли про життя.

У зв'язку з потеплінням, мешканцями Москви та регіоном все частіше звертаються до рятувальників за допомогу у боротьбі з затопленням.

浜у 涓 蹇

Джерело: