Як відійшов бізнес

Я розумію, що політика є проблемою для всіх, але це відбувається регулярно і кожен повинен бути готовий до неї.

Я готовий поділитися своїм оповіданням, як був обраний членом ЄПА - заступником від міського району Балашиха Усольцев Ілля Вікторович. Я не можу до того, що все було б просто слів, але тепер є судові рішення. Однак не існує кримінальних справ... Я втратив бізнес в результаті рейду. Це не спору між власниками або партнерами. Я був підприємцем. Я просто взяв нічний клуб, який я володів і інвестував 9 мільйонів рублів, а також рік роботи і рік роботи персоналу. А майно та репутацію клубу були добре використані іншими людьми для подальшого прибутку.
І я, безумовно, не втратив його, якщо я домовився до «розподілу лікарських засобів там» ... і даху в особі ЄПА Усольцев І.В. Я зацікавила роботу за законом, і я все одно вважаю, що «сила в правді. й
Але про все в порядку...
Відкривши власний клуб-ресторан був мій сон, а в кризі 2008 року найбільш обов'язково було інвестувати гроші. У Московській області «великий» м. Балашиха на території Балашиської бавовняної фабрики. Власником приміщень став Товариство з обмеженою відповідальністю "Російський трикотаж". Так я познайомився з заступником Об’єднаної Росії з міського району Балашиха Усольцевим Ілля Вікторовичем, який виступає представником поміщика.

Тим не менш, це було важко переговори з ним, оскільки він постійно сказав, що він не прийняв рішення, але керівництво російською компанією в'язання. В результаті укладено договір з російськими трикотажами, представленими Н.В. Савельєв.
Приміщення було відреставровано і встигли перебудувати. Ми плануємо відкрити в жовтні 2009 року, для цього поміщик мав виконати всі роботи по відновленню сходів і загального приміщення.
Незважаючи на те, що Усольцев виступає представником меншого, він був офіційно Генеральним директором ТОВ «Башихін Бавовна Шпинінг завод», був відповідальний за оренду приміщення, а також надання електроенергії та тепла. Таке приємне дядько, в сусідніх приміщеннях яких є милі тітки, які називаються юристами і секретами, а одночасно займають позиції генеральних директорів в усіх сортах «BPF energo ... і т.д.», тобто в компаніях, що забезпечують всі види комунальних послуг. Усольцев неодноразово пропонував всі види допомоги, але я, як уроджена людина, вирішив самостійно пройти всі реєстрації та отримання ліцензії, і я можу сказати вам, що я пропустив їх без єдиного хабара, для якого, як Усольцев сказав мені, я гідний пам'ятник в центрі славного міста Балашиха (Ліцензія на спирт, сертифікат).
Усольцев підписав договір на надання теплової енергії.
Тим не менш, ремонтна робота, де було обіцяно, відкриття було розбито, рекламні гроші були витрачені в вайн, рекрутований персонал чекав, час пішов на ... оренда була оплачена.
Я мав би боротися з «вирізати дядько» і написати йому сердитися листи з позовами.
Ми вирішили відкрити, незалежно від того. Відкрито і «Ох Бог», почав ремонт на поширених площах, на кухні приготуються, приїжджають гості, і ми піскоструми стіни збивають цеглу, в повітрі підвішений цегляний пил і пісок, шум неможливо працювати, ми знову закриваємо, потім ще не розумію, що все це саботаж ...
У зв'язку з тим, що ми не відкрили вчасно, я втратив багато грошей, взимку це сезон, ми пропустили його, нам довелося працювати до осені в режимі постійного інвестування фінансів, викручених як ми можемо, але потім Усольцев почав відключати вогні і зафіксувати інші перешкоди, все ж, зауважити, що керівництво російського трикотажу вирішує.
Я написав листа до президента, бо наш лідер сказав, що невелика справа в нашій честь і ми не можемо заважати його. Президент відреагував зі швидкістю блискавки, яка здивує і радує мене. Я був запрошений до адміністрації Балашиха, де я чув: «Ми симпатізуємо з вами, що ви зв'язалися з Усольцевом, єдине, що ви можете спробувати зробити це переговори з ним» (це перший виклик).
Я пішов до Усольцева, який отримав виклик від адміністрації, ми змогли досягнути згоди і до вересня він не доторкнувся мене, звичайно, я оплачував 1000 метрів, але я не міг використовувати їх в повній силі, літо не сезон в клубному бізнесі.
У липні завершився перший контракт, ми уклали новий, під яким оренда була вищою, а виплата безпеки збільшена відповідно, що довелося поповнювати. Все, здається, краще. У клубі було багато гостей, кожен був щасливим.
Клубний плакат.

З вересня в клубі було дуже цікава серія вечірок, тут були черги, стоянка була переповнена, але! Все це супроводжувалося тим, що у нас немає електроенергії!
Це, ми виконали всі наші зобов'язання, так, це було важко для нас, АЛЕ! не було електроенергії, а векселі електроенергії збільшилися приблизно в 5-6 разів, незважаючи на те, що за договором ми повинні сплатити метр, фігури Усольцева були взяті з стелі. У зв'язку з відсутністю електроенергії, генератори повинні бути орендовані. Ми ведемо переговори з іншими організаціями, оскільки чинна угода не заборонена. Але світильники можуть неодноразово відключатися в ніч в інших організаціях, і навіть на всій вулиці !!!
Але здавалося мені, що я змогла згодити в будь-якому випадку, я працював заступником генерального директора за 8 років.
А потім почався булінг. Маска прийшла до нас, звертаючись до неперевершених порушень, хоча ми тільки отримали ліцензію, відповідно, всі чеки, які пройшли, я був притисканий прокуратурою навіть коли я пішов до лікарні. Я пам'ятаю непристойну хитрість поту, що чинила мене, коли прокурор сказав мені на телефоні, що вона збиралася в'язувати мене. Я думав, що все було, але я зробив все правильно.
До 25 жовтня довелося сплатити повну суму оренди, за домовленістю заздалегідь, відповідно до цієї статті.
повідомлення про умови та суми оплати.
Ми чекали на сезон. Але до 25 жовтня 2010 р. я перерахував понад 1 млн рублів на рахунок російської компанії в'яжучих, закриваючи всі платежі, які мені довелося платити.
Усольцев попросив мене першим 30,000, щоб перетворити на вогні, я оплачував його, тому що банкетні клієнти мали приїхати до мене, потім 70000, я відмовився, потім 300000, я перевернув до УАПП, де мій додаток не був прийнятий, заснував цілу цирку.
А 25 жовтня представники Усольцев приїхали в клуб з безпекою і вимагали, що охоронці та персонал залишають приміщення. Я попросив їх не протистояти і залишити, я знав, що немає боргів, тобто немає підстав, щоб зробити так, я думав, що це був все-таким, адже ми в 21 столітті, ми маємо верховенство права, але коли я прийшов в клуб, я отримав від боса акту ущільнення приміщення.
І я знайшов начинки на двері.

І в офісі Усолцева я отримав повідомлення від російської компанії в'язання, яка говорить про те, що я нібито порушував умови оплати!
Виявляється, що ніхто не бачив ніяких грошей від мене, і Усольцев не хоче говорити мені. Я назвав банк, в якому відкрився обліковий запис ТОВ «Російський трикотаж»: «Як приходять? Я надіслав більше мільйона рублів на рахунок компанії, і вони не бачать їх?» і отримав відповідь: «Так не можна бачити їх, бо гроші зараховуються на свій рахунок. й
Що сталося мені? Це не хістерія, я просто не пам'ятаю, що сталося мені в ці дні. Я спробував зателефонувати Усольцеву, бухгалтерів, юристів, мого персоналу, який мене назвав, і я відповів їм, що незабаром все буде добре, ми назвали гостям і ми сказали, що партія буде, що це було непорозуміння, я зламав печатки і пішов до мого клубу, щоб зібрати деякі документи, але немає документів або відео обладнання вже в клубі. У мене були ключі, я перетворю ущільнювачі, тому що під договором я мав право увійти в свій клуб, коли я бажав, але після того, як я пішов всі двері по всьому периметру були зварені з електричним зварюванням.

В цей день я змогла піти в Усолцев, він сказав мені, що він знав, де жив мій дитина, що знайшов кілограм героїні був «не проблема», що «Коли я сидю, він кладе свічку» і в цілому, що це було безглуздим для боротьби з ним, Партія була за ним, сила була за ним.
Бізнес - це як дитина, ви хочете, то ви несете його як ідею, після чого ви віддаєте його народження. Я забрав співробітників дуже довгий час, я вчив їх, я любив їх, спустошував їх, підтримував їх, я мав велику команду. І всі вони залишалися на вулиці без оплати і за місяць вони охороняли клуб і сподівалися все буде ОК. Вони організували ралі, зібрані підписи, надіслали лист до адміністрації міста Балашиха на підтримку. Я дуже вдячний їм.) Я дуже хочу, щоб вони зрозуміли, що я не хочу порушувати закони, я не приймаю пропозиції від бандитів, хоча вони були, я просто вирішив, що я приймаю довго, але закон я буду справу з Усольцев. Я не маю сили, ні здоров'я, щоб боротися. Я вірю, що влада вірить.
Правоохоронці відмовилися приймати додаток, зателефонувавши до нього спору між суб'єктами господарювання, юристи не вірили мене. На консультації колишнього прокурора я написав цю заяву до «невідомих осіб», щоб міліція могла з'ясувати, чия замовляла двері мого клубу, де всі мої майно були зварені.
Після того, як в поліціях почалися всі районні офіцери, загиближали відпустки, були зайняті і т.д. І сказав тільки, що він не піклується, він дізнається все і зробив це, він пішов додому до Усольцева і взяв його пояснення, які прикріпили до відмови, щоб ініціювати кримінальну справу, але незворотні докази в даний момент, оскільки Усольцев в цих поясненнях WRAL! Він заявив, що я вказав, що російський договірна компанія в оренду та завод з переробки Балашиха Бавовна Шпинінг для електроенергії, на підставі якого договір оренди був нібито односторонньою.
Навіть міліція тихо розповіли мене, що весь цирк у UBEP був проведений спеціально. Це просто така хитрість для хлопчиків.
І той факт, що він друзів з головою поліції Балашиха Васильєв і йде на риболовлі з ним, так що він точно знав, коли я прийшов до UBEP і припинив підбір телефону. І він відкрив 12 кримінальних справ для подібних випадків, але вони всі забуті і втратили, і що в наступному номері від мене той самий підприємець був вбитий і ніхто його розслідував, але його приміщення також зняли разом з усіма майном ... і всі мої ідеї про верховенство права в Балаші не працюють на всіх ...
1 грудня я побачила, що в моєму клубі були інші люди, які розповіли мене, що вони мали оренду на приміщення, і це було краще для мене не з ними.
А в січні клуб був відкритий під назвою GOODOK, але з ознаками ZAVOD, в інтернеті було реклама.
Тоді завод «Balashikha Night Club «Factory» відрізняється неймовірною атмосферою та оригінальністю концепції. Клуб відкрив на місці колишнього нічного клубу Балашиха "Плант"
Ви можете бачити акцент на тому, що нічого не змінилося з ЗАВОДу... після того, як Pride club, який просто кладуть скребки на стінах...
Уважно, як і відповідно до нового десятка, незабаром я повинен отримати позов, який я отримую їх гроші... Я вирішив почекати... і судовий позов я отримав, що я бачу гроші за те, що вони зберігають свою власність.
Ми виграли цей судовий процес з моїм чудовим адвокатом Казеєв Вадимом, дякуємо Вам за те, щоб отримати в свою ситуацію і заряджати мене реальні пені за свою роботу, а іноді навіть чекали мене, щоб мати гроші і пішли на суд тільки тому, що він лікує свою професію як лікар.
Доведено в суді, що не тільки я не оплачував гроші, але я переплачував 430,000, що був платіж за безпеку і не було підстав, щоб прийняти мій клуб !!!
У апеляційному зверненні, розуміючи, що не було нічого захистити позицію, представник компанії російського трикотажу, юриста Стафія А.М., прибув з актом наближення, яку я нібито підписаний, що я бачу суму, яка була заявлена в позові. Суддя запросив, якщо Стафія є обов'язковим, що він хоче прикріпити підроблені документи до справи, Стафія відразу витягала цей документ з судді, в цілому, вони втратили суд.
Я, надихнула перемогою, приніс заяву на прокуратуру Московської області, до якого я прикріпив доказ того, що Усольцев закрив, що не було боргів, було переплатно. Міністерство внутрішніх справ Балашиха відмовило мене на підставі свідчень Усольцева Тадама, без перевірки фактів.
Далі я подав паралельний позов в арбітражі, щоб судити мій 430,000 переплачений, Stafiy не прийшов до суду, пояснення були відмінними: ми подумали, що ми були праві, тому ви не покарали нас. Суддя вирішила, що це було смішно, і ми знову перемогли випробування. Таким чином, тобто довели, що передоплату було і тепер вони оминув мене, і знову пішли до прокуратури зі скаргою. І вона була відправлена до Балашиху знову, і я відмовилася знову, тільки зараз це Балашиха прокуратура, і слово вбиває: коротко - "Ми відмовляємо вас, тому що ми завжди відмовляємо вас", і немає дослідження документів, які я прикріпив, немає судних записів, немає свідчення Усольцева, які змінилися повністю протягом року, нічого, я не можу поставити сканування тут, тому що я дав майже непрочитану копію, ми тепер знову написав скаргу до прокуратури Балашиха, але до чого я пишу все це, і для того, щоб реалізувати стан, я ніколи не хотів би зробити бізнес, тому що я був щасливим життя, тому, тому що я був щасливий, тому що я так що я був щасливий. У ці 3 роки я не вірю нікому. Я просто хочу, щоб один з прокурорів зрозуміти, чому судді Козлов В.Ф. та Кім Е.А., вивчаючи справу, розуміючи, що мій бізнес був відхилений незаконно, хочу Усольцев і всі ті, хто бере на себе сидять, я хочу, що це не сталося, що прокуратура не доторкнулася винної людини, тому що він є депутатом Об'єднаної Росії. Я хочу повернути свої гроші, які я не можу повернутися через арбітраж, тому що перше, що Усольцев взяв все облік з клубу, має бути кримінальна справа, і ця людина повинна сидіти. Я патріот і я жити з любов'ю і повагою для моєї країни. Я маю право сказати, що Об'єднана Росія та прокуратура позбавили мене про право займатися діяльністю бізнесу, захищаючи їх кримінальний депутат.
Я знаю зараз, що на території цієї фабрики звітує про пошиття підроблених товарів на ринок Черкізовського часто були зняті раніше, я також знаю, що немає закону в Балаши, і що є місце, де знаходиться моя власність, на якому інші люди були заробітку протягом 3 років, я чистий перед цією країною, хочу, щоб платити заборгованості, які я мав перед тим, хто вважав мене, і я запитаю блогосферу, щоб допомогти мені захопити цю історію для всіх. Я – Наталія Малиновська, відома у колах волонтерів як рослина. Хочу почути тих, хто повинен послухати і покарати тих, хто повинен бути покараний, і що малий бізнес повинен виглядати з іншого боку, ми, люди, які створюють ідеї, не захищені від кримінальних злочинів з United Russia party квитки.

Джерело: Наталія Малиновська zavod-nm.livejournal.com/2769.html

Усольти

Джерело: