716
За залізною завісою 21-го століття
Що за 21-го століття залізної завіси? Шведський фотограф зумів відвідати найбільш закритий стан нашого часу – Північна Корея.
59-річний шведський фотограф Björn Bergman протягом двох років шукав туристичну візу до DPRK. Друзі спробували випустити його з цього підприємства, але Björn був адамантним.
Протягом 9-денної поїздки в Північну Корею, він зумів взяти приголомшливі фотографії, що говорять про життя найбільш закритого стану світу.
17 фото через 24smi
Ryugyong Hotel - це 4-зірковий готель, в якому знаходиться аеропорт Pyongyang і Північна Корея. Висота готелю становить 330 метрів. Його відкриття заплановано на літо 2013 року. Будівництво будівлі почалося в 1987 році
3. У
р.
Приватний дайнер
Пам'ятник
р.
Metro in Pyongyang, фото час
Фото
р.
Субота або щось.
р.
Пйонян, трамвай і хмарочоси. дуже мало автомобілів
У коментарях Щоденної пошти на це фото напишіть, що жінка перекопує черв'яки на сніданок. Я думаю, що це просто квітучий сад.
р.
Жінки та велосипеди, сільські місцевості
Кім Il Sung Square
р.
Залізнична станція.
, Україна
Вхід в зоопарк. Пйонян
257077 р.
Діти грають в магазин. початківцям бізнесменам=)
Військова чистка і фарбування дороги перед ювілею Кім Іль-сунг
Ранкове вогнище в Пйонян. У мене є все, киньте його.
Джерело:
59-річний шведський фотограф Björn Bergman протягом двох років шукав туристичну візу до DPRK. Друзі спробували випустити його з цього підприємства, але Björn був адамантним.
Протягом 9-денної поїздки в Північну Корею, він зумів взяти приголомшливі фотографії, що говорять про життя найбільш закритого стану світу.
17 фото через 24smi
Ryugyong Hotel - це 4-зірковий готель, в якому знаходиться аеропорт Pyongyang і Північна Корея. Висота готелю становить 330 метрів. Його відкриття заплановано на літо 2013 року. Будівництво будівлі почалося в 1987 році
3. У
р.
Приватний дайнер
Пам'ятник
р.
Metro in Pyongyang, фото час
Фото
р.
Субота або щось.
р.
Пйонян, трамвай і хмарочоси. дуже мало автомобілів
У коментарях Щоденної пошти на це фото напишіть, що жінка перекопує черв'яки на сніданок. Я думаю, що це просто квітучий сад.
р.
Жінки та велосипеди, сільські місцевості
Кім Il Sung Square
р.
Залізнична станція.
, Україна
Вхід в зоопарк. Пйонян
257077 р.
Діти грають в магазин. початківцям бізнесменам=)
Військова чистка і фарбування дороги перед ювілею Кім Іль-сунг
Ранкове вогнище в Пйонян. У мене є все, киньте його.
Джерело: