3 Історії кожного бізнесмена повинні знати

Це дивовижні історії, які показують, як компанії повинні лікувати людей.

Немає нічого в цьому світі більше переконливих і приємних, ніж доброту і гарного ставлення. Ми знаємо, що і як працює людські відносини. Ми любимо тих, хто лікує нас добре, і ми намагаємося захистити себе від тих, хто лікує нас погано або байдужим. Система працює в бізнес-світі. Слово рота в публічній сфері працює краще, швидше і ширше, ніж в особистому кабінеті.

Але не всі компанії думають про це, беручи, що це просто бізнес і нічого особистого. Не вірно. А в цій статті AdMe.ru зібрав три дивовижні історії про те, як бренди отримували їх споживачі. Не можна залишатися байдужим. Не схожа на ці компанії.

Улюблена іграшка

Моя дружина і діти провели кілька днів в готелі Ritz-Carlton в штаті Флорида. У готелі «Джоші» ми знайшли свій улюблений циркаф імені Йоші. Багато батьків знають, як кріпляться діти до своїх улюблених іграшок. Він сказав йому: "Чому ж вирішили взяти трохи довше відпочивати. й

Так само вечір, готельний менеджер, Аарон, назвав нас і сказав нам, що вони мали іграшки. Я сказав йому про історію, яка заспокоїла сина, і попросила його взяти картину Йошу на басейн, щоб дати власника доказ. Аарон погодився і вішати.

Через два дні, ми отримали Джоші в пошті і деякі фотографії: Джоші в басейні, Джоші і друзі (інші іграшки) і Джоші водіння гольф-кар.

Неважко сказати, моя сім'я тепер тільки залишається в цьому готелі, якщо вони трапляються бути в Флориді. Прикладом такого роду сервісу є те, що я завжди скажу своїх співробітників: створення свого роду середовища для клієнтів, так що вони не можуть допомогти, але розповідають їх друзям про це. Це єдиний спосіб досягнення успіху в сфері обслуговування.

Кріс Хеарн, Генеральний директор корпорації «Мерсантайл Капітал», Флорида

Попередній перегляд

У 2005 році Colby Curtin була діагностована 10-річна дівчина, діагностована раком судин. Уже вмирає дівчина побачила торгівля мультфільму «Up» від студії Pixar і після того, як вона не могла чекати її, щоб звільнити якомога швидше.

Але, на той час, Colby вже занадто слабкий, щоб взятися в кіно – вона була в лікарні, але більшість всіх мріяв про перегляд мультфільму «Оновлення».

Друзі сім'ї розповіли про побажання дівчини. Представниця студії львів до Каліфорнії і приніс DVD з фільмом, який ще не був випущений. Анімаційна майстерня віддала Colby спеціальний диск з анімаційним фільмом, який просто був випущений на екранах. Про сім годин після перегляду, дівчина загинула.

"Я готовий, але я збираюся чекати фільму." Під час перегляду Colby іноді не мав сил, щоб зберегти очі відкритими, потім мама розповіла про те, що сталося на екрані, і в кінці перегляду запитала, якщо вона її сподобалося. Дівчина недбала.

до 1 2 3 4 5+

Гірафф хліб

В офісі Сайнбері прийшов лист Лілія Робінсона. Зміст:

Шановні Сайнбері!

Чому ви називаєте Tiger Bread Tiger? Для ім'я «гірола хліб».

З любов'ю, Лілі Робінсон.

Вік: 3,5 роки.

Через два тижні дівчина отримала відповідь:

"Дар Лілі!"

Дуже дякую за літеру і винахідливу ідею змінити ім'я - цей хліб дійсно виглядає більше, ніж тигр. Це те, що пекар назвав його довго, я даю, що він думав, що скорин був смугастий, як тигр. Він був приступним.

Ми були дуже раді отримувати ваш лист, тому ми надаємо вам подарункову картку для 3 фунтів, так що ви можете насолоджуватися оновленим сиром.

Побачити вас в супермаркеті.

З повагою, Кріс Король.

Вік: 27,5 років.

через adme.ru

Джерело: