721
Барселона Бокерія Ринок знаходиться на списку за номером.
Ринок в Іспанії повністю забутий спосіб продажу товарів безпосередньо від фермера до покупця. Такий вибір м'яса, риби, бейстарів і навіть яєць – і на одній протирічці може бути кілька видів курки, остріху, гуси і так далі – Я ще не зустрівся в будь-якій точці.
Деякі види іспанських ринків виявляються в Німеччині - там на певних дні фермери з сусідніх сіл приходять на основну площу, але клімат і географія роблять свою роботу - ринок Бокери в Барселоні все ще на мій список за номером.
31 фотографії через en-travel
1,1 км Відвідування ринку не просто про покупку свіжої продукції. Наприкінці павільйону можна знайти кілька кафе, які варять все, що можна придбати поруч. Якщо ви хочете, щоб провести сьогоднішній вечір?
2,2 км І їсти - можна прогулятися по рядах, дивлячись на все.
р.
3. У Артишоки на 89 цент
4. У
412183
5. Умань
6. Жнівень Але найцікавіше для нас, після того, як все, є рибні рядки. Немає нічого тут! Навіть солоні сардини
7. Види 5 креветок
8. У
139663
9. Навігація Ідеально прозора риба
р.
10. Розведення лобстер
11.
12. Я не знаю, що назвати це, це не смачно.
Р
13.00 р. Лоти клам.
14. І засолити код.
15.00 р.
16.00 р. Звісно, немає місця в комплекті без життя туристів.
17.00 р.
18 років Не зрозуміло, але всі продукти харчування, навіть картопля, чисті. Я не можу уявити миття всіх тонн.
19.00 р.
20.
21. У м'ясних рядах теж, які не є.
22. З головок до хвостиків.
Р
23. Ви можете вгадати, яка частина її є.
р.
24.
25.
26.
, Україна
27.
Р
28.
р.
29 кв.м.
30.
31.
Джерело:
Деякі види іспанських ринків виявляються в Німеччині - там на певних дні фермери з сусідніх сіл приходять на основну площу, але клімат і географія роблять свою роботу - ринок Бокери в Барселоні все ще на мій список за номером.
31 фотографії через en-travel
1,1 км Відвідування ринку не просто про покупку свіжої продукції. Наприкінці павільйону можна знайти кілька кафе, які варять все, що можна придбати поруч. Якщо ви хочете, щоб провести сьогоднішній вечір?
2,2 км І їсти - можна прогулятися по рядах, дивлячись на все.
р.
3. У Артишоки на 89 цент
4. У
412183
5. Умань
6. Жнівень Але найцікавіше для нас, після того, як все, є рибні рядки. Немає нічого тут! Навіть солоні сардини
7. Види 5 креветок
8. У
139663
9. Навігація Ідеально прозора риба
р.
10. Розведення лобстер
11.
12. Я не знаю, що назвати це, це не смачно.
Р
13.00 р. Лоти клам.
14. І засолити код.
15.00 р.
16.00 р. Звісно, немає місця в комплекті без життя туристів.
17.00 р.
18 років Не зрозуміло, але всі продукти харчування, навіть картопля, чисті. Я не можу уявити миття всіх тонн.
19.00 р.
20.
21. У м'ясних рядах теж, які не є.
22. З головок до хвостиків.
Р
23. Ви можете вгадати, яка частина її є.
р.
24.
25.
26.
, Україна
27.
Р
28.
р.
29 кв.м.
30.
31.