Якщо молдавці чесні і не відмовляються від вас після авансового платежу, я можу запевнити вас, що вони вже підготували неможливий план на генетичному рівні, який не піддається законам фізики або математики. Через три місяці розмови з ними я зрозумів, що вони не можуть думати раціонально. Також ви завжди будете впевнені, що вони виправять всі помилки, які помітили, і ніхто не розуміє їх краще в будівництві: У цьому пості я покажу вам роботу професіоналів з 20-річним досвідом, які можуть будувати будинок з закритими очима, а малярні стіни можна порівняти тільки з покриттям автомобіля класу S:
Ніяких невідповідностей в зовнішній вигляд кухні і кахельному візерунку: Щоб перевірити якість роботи не було корисного лазерного рівня, яке було ретельно втрачено під час роботи шпаклівки?:
Насолоджуйтеся геометричною точністю краще в верхній фото, тут широкий кут не дає.
Чудова ідея з аудитом люка, виконана різьбою руки досвідченого майстра Молдови. Ознайомитися з ним можна по телефону: (926) 620-29-03
р.
Цей майстер добре розбавить фарбу водою, яка збереже вас:
Молдавський майстер-майстер штукатурки, вирівнює стіну так, щоб аркуш паперу щільністю 20 грам не вписався в раму чазера:
Якщо вам подобається робота майстрів, я представлю її: Микола Григорійович Оледнік, тел: 7 (926) 620-29-03, Я сподіваюсь у найближчому майбутньому він не змінить номер телефону.
У крайніх випадках він має сторінку в однокласниках.
Гарнісно зроблять схили перед тим, як перейти на новий об'єкт, де він може заробити гроші, щоб пропустити довгі зимові вечірки зі склом будинку Фетяска та слухати виступи пана Онищенко.
...
Р
Добрий молдавський майстер красиво пофарбує нагрівальні труби і з'єднання з стельою, тим самим піднімаючи його HCV
Реальний майстер не потребує оцинкованих кутів в штукатурці, він навіть може зробити зовнішні кути стін плавно без них або завжди пропонує приклеїти зовнішні кути стін.
Стіни штукатурені гниллю і лаком. Чи не розуміє розум твердого працівника або королеви, як це на своїй мові?
Влаштування мойдодира сантехніки з Жек, Молдавський майстер взяв на утеплення.
Гранітний поріг, який прорив?, проголошено майстер
р.
І пішли ретельно і красиво, щоб прикрити суглоби з затіркою.
товстий, товстий шар
Стеля з гіпсокартону, складна робота, що вимагає майстерності і багаторічного досвіду
Чому затирають під унітазом, Бог заневажить забиток, спокійно заливають на плитку і відразу все стане чітким.
Прямі стінки, індикатор майстерності, і що про плінтус? вони вигнуті, але руки золотисті:
Не зрозуміло, що він закінчується.
І це фінська військова коробка, виготовлена за кроками руки фін, які подаються в армію понад 10 років і продаються в туризм з Росії.
...
...
...
р.
З Молдовським балетом завершилося перевстановлення зовнішніх кутів і розтягування внутрішніх кутів.
З огляду на те, що терміни почали затягувати, Fugen від Knauf використовується.
Фуген:) різні виробники різних кольорів, але він добре висихає
В результаті я можу сказати одне, приводивши молдавців від їх ремонту з шинами, навіть не довіряю грубу роботу. З досвіду я дізнався, що вони дуже міцні і мереживні, і стоячи за спиною важко. Також ви постійно обіцяєте зафіксувати суглоби, але як тільки ви залишаєте, вони підуть на бічну сторону.
Вони кажуть, що є відмінні молдавці, але вони не працювали в Росії протягом тривалого часу або не зустрілися з ними. Після розмови з цими конструкторами, я скажу їх за визначенням.
Все, що показано в пості, ректифіковано з невеликою кров'ю і часом, але ворожість до деяких народів, через таку ступеню, жаді, лази, оленя, вона не довга до стирання.
Додано до [mergetime]1366525320[/mergetime]
Я все, звідси: sukadodgers.livejournal.com/
Джерело: