Міс Незалежності 2013

Конкурс краси.
Я знаю, що люди думають про це свого роду: body-trading, stupid шоу, і я переглядав Канал 2. Все там, я не сперечався.

Це трохи відрізняється. Це чудові, красиві, чарівні дівчата. На жаль, в Росії для людей з обмеженими умовами не найбільш вигідні.
Я хочу піти на світло! Чоловік цінує і любить, але дівчина не чоловік самостійно... по-справжньому.

Подумайте про те, скільки зусиль, щоб подолати себе, не зануритися в світ і закривати, але почати жити ще більш красиво і яскраво. Кожен з дівчат - це історія... і не завжди весело.

Тексти пісень, а це означає: Але вони зробили це, вони красиві, вони чудові. Я сподіваюся, що для багатьох дівчат з обмеженими можливостями, вони стануть прикладом і довідником.

Кареліна Олена, фіналіст фестивалю краси
Контент-менеджер порталу I-parking. З чоловіком Юрієм і дочкою Дар'я.

Гусарова Алеся, к.е.н., к.е.н., к.е.н., к.т.н., к.т.н., к.т.н., к.т.н., к.т.н., с.н., с.н., к.т.н., к.т.н. З чоловіком Олександром і дочкою Xenia.

Овсянникова Ксенія, Генеральний секретар Паралімпійської Федерації Росії, Майстер спорту в Колісному Fencing, дворазовий чемпіон Росії, чемпіон Світового Кубка, лауреат Європейського чемпіонату з колясного фінансування. З чоловіком Юрієм і дочкою Софія.

Виноградова Марина, модель, призер чемпіонатів російського паралімпійського одягу. З чоловіком Дмитра та дочкам Анастасія та Марія.

84100Р

Гаврилина Наталія, фіналіст конкурсу краси панс. Незалежності 2012, керівник відділу управління контентом інтернет-магазину. З чоловіком Володимиром і сином Дмитром.

Єлкіна Олена, лауреат всеукраїнських конкурсів в настільному тенісі в інвалідних кріслах, лауреат чемпіонату Росії та міжнародних конкурсів в інвалідних візках. З чоловіком Євгеном і сином Артемом.

Кареліна Олена, фіналіст конкурсу краси, керівник порталу I-parking. З чоловіком Юрієм і дочкою Дар'я.

Ледович Ольга, домогосподарка. З чоловіком Віктора і дочки Анастасії.

Перська Ольга, фахівець з роботи з інвалідами ROO PRI "Катуша". З дочкою Анастасії.

Присетська Наталія, президент ROO PRI «Катюша», голова міської громадської ради батьків з інвалідністю, які здійснюють мінор дітей на кафедрі соціального захисту населення Москви. З чоловіком Олександром і дочкою Катериною.

Точилова Інна, Віце-Мрс. Незалежність 2012, економіст великих міжнародних компаній. З чоловіком Олексієм і сином Єгором.

, Україна

Ми маємо жити!
Це принаймні весело;

С ***
Технічна інформація, але дякую Вам за вашу підтримку.

р.

Джерело: