Установа сім'ї повинна припинити існування.

Що б вони сказали нам, їх кінцева мета - знищити сім'ю. Для того, щоб застосувати природний інстинкт самозбереження людей і кожного індивіда, найбільш руйнівні ідеї загортаються в досить обмотки. Ювенільна справедливість представлена громадським занепокоєнням для дітей. Проведення одностатевого шлюбу як прагнення до універсальної рівності та відсутності перешкод для «люблених сердець». Але насправді кінцева мета всіх цих «надійних нововведень» з Заходу – знищити установу самої родини. Це, цілком відверто, розповіли про гомоактівність, і сучасно засвячений російський журналіст, анти-путинський, Руссофобський, опонент російської православної церкви, директор російського сервісу «Радіо Ліберти» і просто фотограф, Маша Гессен.

66686 р.

По-перше, я переконаний, що відключення російсько-мовного сегменту мережі з англомовного інтернету особливо гостро відчував. Виходить, що на величезній кількості західних сайтів, надзвичайно цікавий звіт відомого російського журналіста Маша Гесена. За участі ЛГБТ-відкритика, вона бере участь у різноманітних «тематичних» подіях. Щоб бути чесною, я не особливо зацікавлений у проблемах цього маргіналізованого населення. Для мене «хомоскептицизм» здається незрівнянним для взаємодії з полем з ними, що б означатиме визнання реального значення їх проблем для суспільства в цілому. Тим не менш, минулого року, говорячи про повітря великої австралійської радіостанції, Gessen зробив дуже цікавий, якщо не сенсаційні сповідання, які будуть неправильно ігнорувати.

Аутсорсинг, очевидно, серед дружної аудиторії (повідомлення, як можна почути від 6:30 до запису аудіо, розміщеного на сайті радіостанції, багаторазово переривається бурючою аплазією), Він не може протистояти, і поділився своїми внутрішніми. За словами журналіста, мета руху геїв не стільки правових повних прав гомосексуальних пар з гетеросексними парами, як ліквідація установи сім’ї, як такої.

Я тут перекладаю виступ Hesse.

Гольдгог розуміє, що гомосексуалісти мають право формувати шлюбні союзи, але я також думаю, що це однаково зрозуміло, що заклад шлюбу не існує взагалі. Боротьба за гей шлюб, як правило, супроводжується нашими планами шлюбу після того, як ми досягали мети. Про те, що ми говоримо, що інститут шлюбу залишиться незмінним. Це брехня.

Встанова шлюбу полягає в зміні, і вона повинна змінитися. І знову вона повинна перестати існувати.

Я не збираюся поширювати спекуляцію про моє життя. Це не те, що я вирішив зробити, коли я почав службу спільноти 30 років тому.

У мене є три дітей, які мали, більше або менше (сік), п'ять батьків і я не знаю, чому вони не можуть мати п'ять батьків юридично. Я одружився в Массачусетс з моїм зараз-ex-partner (від Росії). Після того, як у нас були два діти, один прийнятий, другий я дав народження. Через кілька років ми розбили і зустрілися з новим партнером, який вже мав дитину. Біологічний батько цієї дитини є братом, і біологічним батьком моєї дочки є людина, що живе в Росії, і мій прийнятий син також вважає його батьком. В цілому 5 батьків діляться на дві або три групи.

Я хотів би жити в правовій системі, яка відображає цю реальність. Несумісна з установою шлюбу. й

Я дивлю, що за все це. "Попобол" окремий радикальний активіст? Або це просто позамовна частина програми «культурний марксизм» для демонтажу традиційних соціальних установ та втілення ультралібертаріанського світогляду Альдус Хукслі Нове Світ, де діти народжуються в інкубаторах? ?

НалатататалататататататататататататататататататальцРμРЅС‹С...
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное