559
Тим часом в Південній Кореї
Я дивився пост про Північну Корею і був захоплений бідністю і контрастом з Південна Корея я був в місяць тому.
У вас буде 60+ фото і багато лавок.
Р
Корея - острівний стан, змащений на островах різних розмірів, підключених величезними містами.
Я дивився, щоб побачити стовпи в воді.
Перше, що ловить око на приході - стерильне чистота абсолютно всюди.
З площини на підземному метро береться до митної зони.
Аеропорт
90% вагонів на вулицях Кія та Hyundai.
Ні Toyota, subara або lexus. Тільки кілька Volkswagens не бачили.
До послуг гостей:
Увійти
Р
Відразу після заїзду в ресторан. Корейська їжа – окрема пісня. 1 головна страва і море всіляких закусок абсолютно несподіваного смаку. І солодкий, і кислий, і солоний одночасно всі пряні.
Це просто вулиця. HiTech - це як комікси і аніме.
Роздядження жінок скрізь. Жінка йде тільки після чоловіка, жінка служить, служить, мовчить.
Навіть на 4 туалетах 3 чоловіків і 1 жінка.
Головний офіс LG. Для Samsung та LG корейська мова дуже важлива. Ці мегакорпорації здійснюють всю економіку. Навіть зубна паста в Кореї і LG
Як очікується, при нашому приході знизився рекордний шар опадів (нині) Все на літніх шинах, в автомобілях макс. налаштування не нагріваються дзеркала!
Краса.
Архітектура
У дворі біля хмарочоса нагадує розташування від DeusEx
Він.
Типовий магазин. Вартість пива $3-5. Місцевий еквівалент горілки 19-23 градусів витрати $ 1.2! Смакує, як наша горілка розбавлена водою.
(зелені пластикові пляшки нижче)
Oppa Gang Man Stail!
На КФК, рибні хамбургери та кальмари в маяк !!!
Все в корейці, це диво.
Р
У готелі в разі пожежі можна покласти на ремінь і захопити спеціальний гачок у вікні, щоб стрибати добровільно.
Ранок. Урядовий будинок.
8197597
Принайміть багато моторики, які, незважаючи на сніг, кладуть на рукавиці і пішли на свій бізнес.
Р
Приводять минулі женьшневі установки. Він не любить прямих сонячних променів і росте під навісом.
(Апології для деяких конфузій, в хронологічному порядку)
Автомобіль Samsung (копія Nissan Almera)
Що я пішов до Кореї за =
Перегляд Північної Кореї. 80 км в прямій лінії.
Ще один вид по прикордонному узбережжі.
Національний Кафе
Навігація
Обов'язкові тапочки. Вони виглядають смішно з бізнес костюмом і краваткою.
Я отримав шанс і спробував. Відсмакує абсолютно нічого.
Чудова риба для пива.
р.
Все найсвіжіші, порівняно дешеві, варені прямо перед вами.
Вечір.
У пошуках пригоди ми пішли на вул. Цевон. Вулиця розташована біля американської бази, розташована в місті. Півдня ракет Північної Кореї спрямована на це місце.
Вони дуже дивляться.
Це бульбіт.
Місцевий смак
р.
Бари знаходяться прямо зовні. Новий кліп PSY є одним. Вони не заважали входити, але бізнесмени в пальто і зв'язки вийшли звідти. Люди в повній мірі.
2237099
Назад на метро. Я не знаю, куди піти.
Майже ніхто не говорить англійською, але вони приходять і намагаються допомогти.
Р
Підсумок має все! Магазини, безкоштовні туалети і все, що потрібно жити. Дуже чисто. Кожен сидить у флагманському Samsung.
Порівняти ціни, у нас є близько 300 S3, ніж Корея O_o
Безкоштовний туалет в метро (як дикий!)
Дитячі іграшки для пива
Столху не випустили страху долі світу.
Парковка готелю.
О, як!
Р
Церква з найбільшою кількістю парафіян у світі.
Усередині.
Готель знаходиться біля церкви. Готель знаходиться в 5 км від готелю. Ніхто не відштовхує від них, ніхто не стелить нічого в туалетах. Це чистий і натуральний.
Kia Ray ніколи не бачив такого дива.
Демстр в барі. Набір віскі $120 включає:
0,5 локального віскі,
фруктово-овочева пластина і ...
Дівчина за годину.
Спочатку не розуміла, що ми робили. Виявляється, що він сидить поруч з нами, заливає, напоїться з нами з міні-скло, сміється жартами, як він розуміє щось і змінює ще кожні 20 хвилин.
Після 3 наборів для трьох пішло шукати пригоди та вчити наших корейських партнерів
У зв’язку з тим, що партнери дізналися про те, що вони не змогли писати їх самостійно!
Вранці були потрібні тверді і локальні сини.
корейська була година і половина кінця і спробувала помирати весь шлях до аеропорту.
Дуже важко потрапити на літак.
Традиційний аеропорт весілля.
Я зробив!
Джерело:
У вас буде 60+ фото і багато лавок.
Р
Корея - острівний стан, змащений на островах різних розмірів, підключених величезними містами.
Я дивився, щоб побачити стовпи в воді.
Перше, що ловить око на приході - стерильне чистота абсолютно всюди.
З площини на підземному метро береться до митної зони.
Аеропорт
90% вагонів на вулицях Кія та Hyundai.
Ні Toyota, subara або lexus. Тільки кілька Volkswagens не бачили.
До послуг гостей:
Увійти
Р
Відразу після заїзду в ресторан. Корейська їжа – окрема пісня. 1 головна страва і море всіляких закусок абсолютно несподіваного смаку. І солодкий, і кислий, і солоний одночасно всі пряні.
Це просто вулиця. HiTech - це як комікси і аніме.
Роздядження жінок скрізь. Жінка йде тільки після чоловіка, жінка служить, служить, мовчить.
Навіть на 4 туалетах 3 чоловіків і 1 жінка.
Головний офіс LG. Для Samsung та LG корейська мова дуже важлива. Ці мегакорпорації здійснюють всю економіку. Навіть зубна паста в Кореї і LG
Як очікується, при нашому приході знизився рекордний шар опадів (нині) Все на літніх шинах, в автомобілях макс. налаштування не нагріваються дзеркала!
Краса.
Архітектура
У дворі біля хмарочоса нагадує розташування від DeusEx
Він.
Типовий магазин. Вартість пива $3-5. Місцевий еквівалент горілки 19-23 градусів витрати $ 1.2! Смакує, як наша горілка розбавлена водою.
(зелені пластикові пляшки нижче)
Oppa Gang Man Stail!
На КФК, рибні хамбургери та кальмари в маяк !!!
Все в корейці, це диво.
Р
У готелі в разі пожежі можна покласти на ремінь і захопити спеціальний гачок у вікні, щоб стрибати добровільно.
Ранок. Урядовий будинок.
8197597
Принайміть багато моторики, які, незважаючи на сніг, кладуть на рукавиці і пішли на свій бізнес.
Р
Приводять минулі женьшневі установки. Він не любить прямих сонячних променів і росте під навісом.
(Апології для деяких конфузій, в хронологічному порядку)
Автомобіль Samsung (копія Nissan Almera)
Що я пішов до Кореї за =
Перегляд Північної Кореї. 80 км в прямій лінії.
Ще один вид по прикордонному узбережжі.
Національний Кафе
Навігація
Обов'язкові тапочки. Вони виглядають смішно з бізнес костюмом і краваткою.
Я отримав шанс і спробував. Відсмакує абсолютно нічого.
Чудова риба для пива.
р.
Все найсвіжіші, порівняно дешеві, варені прямо перед вами.
Вечір.
У пошуках пригоди ми пішли на вул. Цевон. Вулиця розташована біля американської бази, розташована в місті. Півдня ракет Північної Кореї спрямована на це місце.
Вони дуже дивляться.
Це бульбіт.
Місцевий смак
р.
Бари знаходяться прямо зовні. Новий кліп PSY є одним. Вони не заважали входити, але бізнесмени в пальто і зв'язки вийшли звідти. Люди в повній мірі.
2237099
Назад на метро. Я не знаю, куди піти.
Майже ніхто не говорить англійською, але вони приходять і намагаються допомогти.
Р
Підсумок має все! Магазини, безкоштовні туалети і все, що потрібно жити. Дуже чисто. Кожен сидить у флагманському Samsung.
Порівняти ціни, у нас є близько 300 S3, ніж Корея O_o
Безкоштовний туалет в метро (як дикий!)
Дитячі іграшки для пива
Столху не випустили страху долі світу.
Парковка готелю.
О, як!
Р
Церква з найбільшою кількістю парафіян у світі.
Усередині.
Готель знаходиться біля церкви. Готель знаходиться в 5 км від готелю. Ніхто не відштовхує від них, ніхто не стелить нічого в туалетах. Це чистий і натуральний.
Kia Ray ніколи не бачив такого дива.
Демстр в барі. Набір віскі $120 включає:
0,5 локального віскі,
фруктово-овочева пластина і ...
Дівчина за годину.
Спочатку не розуміла, що ми робили. Виявляється, що він сидить поруч з нами, заливає, напоїться з нами з міні-скло, сміється жартами, як він розуміє щось і змінює ще кожні 20 хвилин.
Після 3 наборів для трьох пішло шукати пригоди та вчити наших корейських партнерів
У зв’язку з тим, що партнери дізналися про те, що вони не змогли писати їх самостійно!
Вранці були потрібні тверді і локальні сини.
корейська була година і половина кінця і спробувала помирати весь шлях до аеропорту.
Дуже важко потрапити на літак.
Традиційний аеропорт весілля.
Я зробив!
Джерело: