Крим більше

Тексти пісень, а це означає: Я скажу вам прямо, я сором'язливий фотограф, і як письменник, я навіть гірший.
Нижче відео бонус для любителів ботані.
49 зображень і відео

Крим не той же, так. Він змінюється. Але це не змусить мене любити його Ця тема хочу поділитися гарним настрійм, спогадами перед чарівністю поїздки. Я не змусить вас любити Крим, який бачить лише високі цінові теги на все і вадміністрацію місцевого населення, адже це без використання. Так люди люблять, що можуть переходити прямо.

3250Р. 3700Р.

Отже, робота отримала, а також однаковий тип пейзажів поза вікном. І мозок про те, щоб вибухнути, чого потрібно зробити. Вибір був між Києвом і СБК, другий варіант все ще виграв. У розпорядженні, однак, нічого не менше двох днів, не враховуючи дорогу. Так, квитки купуються, збираються речі, мінімальний план Алупки та Ялти. Насправді це зроблено.
Рано вранці в столиці Криму чоловік ніколи не пішов на тролейбуси – вирішив виправити цю ситуацію (і в вагу – більше трьох годин після безсонної ночі до Ялти було дійсно жорстоким). Ялта зустрілася дуже добре, проте, квартири особливо ніхто не зацікавився в оренду на добу, і я все ще тягнути до Алупки.

Ще 40 хвилин і тут вона - мрія ідіот - Алупка.
Парк чудовий, море можна побачити, тут немає ніде жити, де піти – це незрозуміло (як я був там, як дитина, з екскурсією до Воронцовського палацу, але він міцно занурився в голову, так що я хотів повернутися), але це все бульбіт. Повітря чудово, це чистий, він може дихати. Після мого дорогого Дніпра і ЗП ця відмінність була дуже помітна. Ми знайшли будинок прямо, хоча ціна була вдвічі вище, ніж запланована, але ми не дбаємо.
Вид з вікна.

Все швидко, швидко - деякі види магазинів, деякі продукти харчування і бігти до палацу.

Так, 13 років тому вона здавалася набагато більше, але тепер вона має деяку чарівність.
Люди були, трохи, але там були. Це було важко захопити все без них. Ціни ще не сезонні, іноді смішні на екранах виставок і палаців
Люди дуже красиві - музейні працівники, експортери. Всі говорять, розповідаючи, посміхаючи.

Я не збираюся розмістити всі фотографії. Гаразд, вибірково.
Палац кухні. Дуже яскрава, яскрава, багато збереглася з того часу, Воронцова.

Увімкніть аудіо, слухайте, див.

Ми йдемо до основного входу, ми йдемо до залів. Якщо вірити слово, стіни палацу ніколи не були відновлені, все збереглася в такому прекрасному стані, він навіть пережили землетруси, я не пам'ятаю в якому році.

р.

У деяких місцях вона похмура, але її запахи надійності.

Синя кімната, в якій ручна обробка і кожен квітка є індивідуальним, ні повторює інші. Дуже красива.

Прогулянка по всіх кімнатах і по-справжньому - літні тераси, які тут з'єднуються.

Чудовий вигляд, на жаль, всю красу і атмосферу складно передати за допомогою фото.

186877 р.

Вітер, сонце, птахи, холодно, заморожені дуже, але круто.

р.

до

до

Габаритний зображення

до

Тоді є ще кілька виставок, будинок Шувалова, але є звичайний музей, нічого надприродного.

Довгий назад, тому що голод відчуває себе, і холод.
Магазини в Алупці тензують, очевидно. У кав’ярні також тихо. Може бути не сезон. Але ці маленькі речі не занадто стресові.

Парк в хорошому стані. (В дорозі, так. по всій Алупці на весь день сміття пилилося тільки два сигарети, алети і це – біля будинку, чистий, хоча в деяких місцях дуже покинутий)

Ніжки не можуть стоятися, хочу спати, але ми збираємо міцність, ми знизимо знову.
Тепер до моря, який стикався весь день.

Пляж або його подоба ніколи не бачили. Але є спуски.
І це те, що я писав про вище.

Я дуже хотів, щоб хоча б мокрі ноги - море красиве і чисто, але я не носка, так що я просто спробував його рукою і, нарешті, здивований тим, що цей час не буде плавання. (право на весні я пішов до Криму вперше. і це дуже подвійне почуття - сонце там, море - ось, і не можна вводити)

Прогулянка, перегляд, насолоджуючись. Немає людей. Просто шум моря і ми ...

Деякі скелі, камені, позаду будівлі закинуті, залишки змінних кабін, катамарани - пригнічення пам'ятки, але має власний шарм, і я дивився більше вперед, ніж спина.

Р

до

до

Вони приходили до скелі Айвазовського, вони отримали вигляд гори.

У день закінчується. Немає нічого не залишилося. 9 п.м. - вихідний)
Вранці з'являються лише 11 годин.

7:00 А.М. Покеп. Сніданок, кемпінг, все.
Ми говоримо про господиню, з Алупкою, поїхати на дорогу, час до Ялти.

р.

У Микитському ботанічному саду парад тюльпанів - мої улюблені квіти. Я б сказав.
Ми приймали квитки, мій чоловік сказав нам ще годину, щоб піти на набережну.
Мій чоловік був невірним, так як він вийшов, квитки були викручені, але дрібно. На набережній, на набережній.

Місто також досить чистий, є багато людей, багато автомобілів, дихання важче.
Набережна велика, яскрава, видно, що вони готуються до сезону - лавки фарбуються, всюди є деякі будівельні роботи, ремонт.

Багато магазинів, але кафе закриті, я думаю.
Море є різним кольором і немає прозорості, але все ще здорово.

================================================================================================================================================================================================================================================================

Джерело: