Я можу стояти собі.

Я 22 роки і я працюю в ролі страунмана. Це пристойна робота, крім того, я продув десять разів на добу, і це стане звичкою. Часом, непомітно я можу вибухнути на метро або на автобусі. Також, моя робота просто зобов'язує мене зробити деякі реальні заходи, такі як стрибки з таксі на повній швидкості або боротьби з горілою на зоопарку. Але це не точка.
Учора, після чергової успішної роботи, колеги і я вирішив лякати пару в'язнів у корпоративному барі. Я тримала пляшки ромна з бруса і виходив за межі. Припустимо, мої вуха кашельні, звучання чансона і монстроуса перфоратора насіння. Увімкніть навколо, я побачила пучок копників.
до О, він, він, він, він, він, він, він, він, він!
Я знала, де він збирався. Чи є це моє взуття? Ні.
Я негайно вживаю заходів для нейтралізації агресії. Відкриття пляшки рома, я заливу від голови до пальця і розсипавши себе більш світлим, як фарширований карнавал. І з висиханням «Знайди подіри, дим!!!» кинулися до Гопніків.
Для того, щоб сказати, що вони fucked є сказати нічого. З дикими криками вони кинулися від мене, і я зламався після них. П'ятдесят метрів після походу, мій дупа отримав гарячий і я стрибав в дорожню сторону. Тільки тут, як завжди, з звички стрибати в її рибу, і з чубчиком зустрічав її голову дно.
У лікарні вранці. Телефон повний повідомлення від босів, кажучи, де я відчував набір. Я не знаю, що це ще. Головне, що я змогла стояти собі.

Джерело: