Який боєприпас?

Наркотики і боєприпаси - класика настройки копсів. Ми працюємо з нашим партнером. Спіймана чебрецем мало доказів, появі хлопець не винний, але був в неправильному місці в невірному часі.

Це не приємна річ для справжньої опери, яка вразить невинну людину, але будь-яка опера знає, що це відбувається. Це відбувається, коли він зробив одне, і покласти на інший, як вони кажуть, для чого вони могли. Так відбувається налаштування. Але ось ще одне, так...

Ми відчуваємо десь всередині, що хлопець не винний, часто просто навпаки. Не мій вини. Ми отримаємось свого партнера, і я піду до своєї квартири. Не дуже далеко.

Шукаю Вам не подяку, і я розповім вам відверто неприємний, копати в інші речі людей, а ще не в кращих квартирах, але частіше в загальному filthy, в короткі терміни, це creepy повністю.
Ми приїжджаємо до місця в квартирі, як я пам'ятаю старшої сестри. Оголошено пошук, запрошують свідків. На шляху вони планують зробити все швидко. Якщо ми збираємося шукати брухтований злочинець, ми проводимо повний смок, подивимося всюди, навіть в холодильнику, поза вікном, збиваємо через паркет, багато місць, де можна приховати, не будемо говорити про все.
Ми вирішили зробити це швидко. Ми приймаємо свідки з сусідніх квартир і формально проведемо тільки одну кімнату, де мешкає розважальний центр.
Ми робимо все в протоколі і декларуємо.

У машині партнер витяжує кулі з кишені і показує мене. Я дивився. - Де я прийшов?
Я ще молодий і не досвідчена опера, тому я дуже дивився, але уважно послухаю його історію:
Хлопець молодий, зрозуміло, що він не є злочинцем, кулі лежачи в ночейському місці. Хто не заборонив дитину? Я теж був. Якщо вони виведені, він буде підтвердити через недосвідченість, що вони дійсно його, і судді добре додаватиме до кримінальної справи. Шанси решти безкоштовно набагато менше. Я побачила його спокійно в кишені.
І найголовніше, що ні родичі, ні сусіди не будуть вірити дві опери, які так легко знайшли кулі в няні на самому початку пошуку. З-за кордону виглядає як класичний наставник.

Звісно, я зацікавив і просила обвинуватити про амуніцію, і сказав мені, що насправді він був торгований з друзів для чого, на його думку, менш цінним. Я боявся, що вони вийшли в пошуку.

В кінці хлопець кинув. Я помітив, що це добре новин для мене. У цьому відділі я не зловживаю, хоча б тоді я працюю.

Я думаю, що краще залишити одну винну людину безкоштовно, ніж покласти невинну людину в в'язниці.

А що ви думаєте про це?
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Кредит: nemihail.livejournal.com/

Джерело: