Ford Mustang кар

Це буде 40 фотографій і деяких текстів.

Після того, як мій пост про весілля в США, багато людей попросили про машину орендували. Я вирішив заперечувати цю посаду і її використання. Вентилятори дороги романтики, а також тих, хто хоче їздити по Вегасі - ласкаво просимо!

Проксимус Вегас. Це завжди нудний і не кошер. Для того, щоб знайти пучок національних запасів, які варто відвідати. Почнемо замовлення

Як виглядає мій національний водіння. "Рожеві" як кажуть. Що таке документ.

02. Мар

Тому, побоюючись, що я не буду давати автомобіль за кордоном, я видав міжнародну водійську ліцензію.

03.03.2014 р.

У Вегасі ми поспішаємо шукати агентство, яке дасть нам дешевший автомобіль. Готель Hard Rock розташований на відстані 1 км від готелю. Ми запропонували Toyota Corolla за 300 доларів на добу! Природно, ми відмовилися: ми хотіли приїхати щось по-справжньому американці: СУВ, м'язовий автомобіль, мінівен. Щось!

04.04.

Нарешті, ми знайшли доларовий офіс. Насправді, ми знайшли в Vegas. Вартість Ford Mustang $500 за три дні (включаючи страхування та GPS). Звичайно, якщо ви застрягнете заздалегідь і забронюйте онлайн, це буде дешевше - але ми не вгадали. Враховуйте, що заблокуйте близько 300 доларів США на картку лише у випадку (і потім повернення). Офіс знаходиться тут:

05. Мар

До речі, на місці, коли ми приїхали влаштувати прокатний автомобіль, запитали нічого, але звичайні «прави» і кредитні картки. Проблема полягає в тому, що ми хотіли взяти інший автомобіль на 3 дні. І чергувати їх. Форда Мутан - Dodge Challenger - Джеп Вранглер

Мар

Але офісний працівник дасть нам вниз. Він пообіцяв забронювати потрібні автомобілі для нас, але він не зберіг свою обіцянку. Ми завершили з червоним Ford Mustand протягом трьох днів. І не одна унція...

07. Мар

Після налаштування GPS-навігатора російською мовою, "розподільник" сказав "нині, я не розумію нічого тут." Але він зауважив нам озеро, яке всі «Левені» йдуть на відпочинок!

08. У.

Ось тут:

09.03.2015 р.

І ми пішли там спочатку. Це називається "Leak Mead". Вид є, звичайно, чудовий ...

10.

Ми мали маленьку фотосесію перед автомобілем і авто перед нами. І все це проти задньої частини озера;

11.

І більше.

12.

Після фотосесії ми знайшли цікаве місце на озері. У парковці поруч з ним були переважно гігантські джипи, реальні "Американські".

13.00 р.

Виявилося, що вони так затримані тут: вони приводять автомобілі з причепом безпосередньо в воду, нижня частина човна-вода-моторцикла-це щось, і насолоджуються себе.

14.

У той же день ми пішли на інше цікаве місце. Карта для ілюстрації:

15.00 р.

Ми підняли захід сонця в горах.

16.00 р.

Але трохи пізно: сонце відійде без очікування.

17.00 р.

Це картина з цього кута. Є потужні схили.

18 років

Наступний день ми вирішили подивитися під капюшоном автомобіля. Я не знаю багато про це, але я повинен дивитися на нього;

19.00 р.

Ми поїхали на подорож до Великого каньйону. На шляху ми припинили на знаменитому Хоувер-Дамі.

20.

Він був дуже гарячим і ще довгий шлях йти. Тому тури не брали там - так, ran ...

21.

р.

Ви пам'ятаєте GTA San Andreas?

22.

Нарешті ми пішли на Великий каньйон.

23.

Це була гідна поїздка. Якщо ви відраховуєте відстань від Vegas, то про 450 км. Але дороги... Які дороги є? Це задоволення для їзди. Поставте круїзний контроль над обмеженням 10мф - і сісти вниз
Утримали баранину.

24.

По дорозі пейзаж поза вікном змінився кілька разів. Але самі соковиті постріли виявилося, коли хмари перебігаються.

25.

На 6 п.м., ми були тільки там. Відчуття є таким, що ні слова, ні навіть мій оптика може передати.

26.

Коли ви стояти і abys нижче ви ... Це здорово!

27.

Але ми були тільки на 2 години. Після того, як у нас є спосіб назад... Але раджу всім: забронювати готель там, потрібно приїхати до таких місць, як мінімум на одну ніч. Ми не знали.

28.

На шляху назад ці красиві американські дороги грали жорстокий жарт. І, ходьба, повернувшись на люлінгові дороги 450 км, мій організм відмовив. І після 2 годин навіть водіння я почав активно падати. На щастя, кожна станція має безкоштовний душ і недорогі енергії. Але запас вакантності був досить лише до наступної станції.

29.

Ми приїхали до іншого національного парку. Долина смерті.

30.

Р

Переглядів тут не менш вражаючі ...

31.

Детальніше

32.

І більше... Повідомляємо, що ми не допустили до каміння.

33.

Але найяскравіше тут тепла. Ноп. Теплиця Ми виїхали з автомобіля на 5-10 хвилин. Тоді вони повернулися під кондиціонером! У тулуба була коробка води. Вона майже варена ... Дивитися білий ризик на скелі? Цей ризик показує рівень моря.

34.

І на цій фото ми на найнижчій точці США (мінім 85.5 метрів від рівня моря). Навігація Температура в цей момент на день ми були там (28 серпня 2012 17:25) була плюс 55 градусів Цельсій! Я розповім. Ведуться вітер, ія. Це так само, як він обсмажує в духовці...

35.

Повернутися до дороги. У долині смерті, вони, як правило, крихкі для наших розумів: ви хочете натиснути стійку в підлогу і кисть.

36.00 Р

Ось що я зробив: Я вдарив 120 миль на годину. Але, пам'ятаючи розмір місцевих штрафів (від $ 1000 і більше для перевищення), я вирішив сповільнити просто в разі (автомобіль легко завоював швидкість, буде вижити і більше). Після 5 хвилин, зупинившись на боці дороги, щоб взяти картину, помітили поліцейські вогні три кілометри. Ось на фото я шукаю на відстані.

37.

р.

Бог, що нас не завадили. Для кого, хто перевищив. Я не брала ніяких ризиків; Як ми провели наші 3 дні з Ford Mustang.

38.

Я надягаю бюлетеню з круженого вібраного фото інтер'єру автомобіля. Я зробив це лише до того, як автомобіль пішов до офісу.

39.00 р.

Додаткові фотографії з нашої поїздки див. мене на Vkontakte, а також на проекті «У лінзі – Світ!».

Успіхів, всіх! Не забудьте подорожувати, а також поділитися настроєм та корисними порадами з іншими шукачами хорошого досвіду!

40.

р.

Джерело: