Відкриття рибного сезону!

Натхнені червоно-фінгерами, зруйнували душу!
Я не можу чекати цього відкриття, але зараз я пам'ятаю травневі свята минулого року і чудовою річкою Ветлуга.
21 фото.

Місце дуже примітно, оскільки це рот річки Ветлуга. Я люблю річку, перш за все, і другий з усіх, незабутнє рибальство на ньому. Тут Ветлуга протікає в Велику Волгу.
2,2 км

957190р.

Ми приїхали пізніше, і вся компанія тут для відпочинку ввечері.
3. У

Але хто був риболовцем.
4. У

43516.

Так як компанія була велика, я не мав вибрати місце, що там і сіла, я з живильником, брат з плавкою.
5. Умань

Під час змішування доповнюється продукти харчування, глибина його брата вже починають випікати гарний червоний перець.
6. Жнівень

Тепер, а потім заварить втекти під водою, і в кінці після того, як ви відчуєте впевнену красу сріблястої краси з яскраво-червоними плавниками.
7. Про нас

Брати дивує з незвичайною трофією, яка ще викликає суперечки. Що таке риба? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
8. У

Укуси не так часто, але клітка поступово заповнюється, поки годівниця мовчить. Я ніколи не зумів ловити цю незвичайну рибу.
9. Навігація

Я вирішив перевірити ловички інших і одночасно вирішувати на більш вигідному місці для годівниці.
10. інші ловити густер.

Місце безкоштовно, переміщення і приготування.
11.

Перший прикус, спійманий в флері, я не чекав миттєвого реагування з риби, і вона там. І ось перша трофія, жир і добре в'ялена. І ось ми йдемо. Одне з одного, головне, щоб кинути правильно, не молитися з перебігу, так як запис втрачено, годівниця залишаться на нижній частині на сто відсотків.
12.

Я подарую годівниці своєму брату і запустіть на фотографію змії.
13.00 р.

р.

Я не можу стояти змії, але відразу я був на веселощі, після того, як пара літрів пива зникла.
14.

Хоча це, але не в собі.
15.00 р.

Я був захоплений змією, так як раптом хмари з'явилися в небі
16.00 р.

На жаль, нам довелося перевернутися.
17.00 р.

Після прибуття додому виявилося, що з точки зору кількості риби спійманий, звичайний ловилень обходить живильником, але з точки зору якості, Feder Rulit!
18 років

В домашніх умовах з цією рибою потрібно боротися з.
19.00 р.

Ми зробимо вибір.
20.

і натурально сіль, сіль, як правило, на око, але близько 1 кг солі на 10 кг риби, виходить в модерацію, навіть під прохолодною.
У мене є все, з числом фотографій мудро, ви можете почистити.
21.

Джерело: