Якщо я, то хто?

Тут будуть 6 фото з описами.

Історія почалася з того, що я бачив банальну репосту на соціальній мережі. І... не вдалося затримати сльози.

Історія відбулася в місті. Я зрозумів, що це не було підробкою, особливо з того, що дівчина, яка описувала події, стала гарним другом мого друга.
Рука на серці, я не збираюся зробити сторонній друг - вже є два. Один ручний Скотсман, другий (сірий) — продигал. Підібрано на станцію, де він загинув від неправильного харчування та величезної кількості паразитів (місії, черв'яки тощо). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Вони часто сплять в чохлі і грають весело. Я не думаю про третій вихованець.

Але історія кішки в душі. Я вирішив взяти свій будинок для лікування, а потім покласти її в руки. Хоча це було важко для мене уявити, хто хоче взяти відключений кішка, vets сказав, що нога може бути відновлена і не було гарантій. Я мав дати кішки ін'єкції, масажі, дати її теплоти і любов, а – найскладніші з усіх – відновити свою довіру у людей.

В’язання кота були дуже важкими! Вона повинна бути загортати в рушники, а потім вона зуміла подряпинити руки і ніс, і мій MC, який допоміг, трохи моєї руки. Після розмови з лікарем вони прийшли до висновку, що ін'єкції повинні бути зупинені, так як вже підірвали психіку бідного чоловіка. Тому було прийнято рішення, щоб зосередитися на масажі і доглядах.

Підніжка повинна бути пов'язана практично щодня, так як мій друг не сидить на місці, але активно досліджував територію, познайомився з мешканцями. Я назвав кішка Іріска. Я хотів зателефонувати його солодким і квітковим ім'ям :

Тоффі вийшов, щоб бути чистим - йде тільки до лотка, її апетит відмінний. Це тиждень, оскільки я був в будинку, і ви знаєте, я вирішив, що я не віддаю його! Я буду тримати його для себе, хоча я думав, що три коти - багато, але я вже прикріплюся до душі! Я сподіваюся, що її стопа буде відновлена, і навіть якщо ні, я не буду любити її не менше!

Це історія. У мене є все:

Джерело: