Як приваблюють незаймана в 80-х роках.

У дивовижних 80-х, секс не був. Покажіть, що він був. Але не мене, бо я був просто в школі. Але дума про дівчат захопився. Особливе покоління. Не сильно зіпсовані заморськими дивами, досить грамотно, навіть дуже грамотно, тому що вони змушені були навчатися як ніколи раніше, вони готували на службу в армії серйозно і при наявності карієсу і відмова бути оброблені безпосередньо в військовому спостереженні (стомат лікував безпосередньо в військовому спостереженні офіс), серйозні тітки подрібнили, що якщо ви ебать - ви будете служити в будівельній службі. І ніхто не хотів йти до будівництва.
Дівчата були здоровими, красивими, багатьма і дуже розумними. Athletes, Komsomol і просто реальні дівчата.

Відкриття. Фото буде 14.

Дембел. Найоптимальніший малюк в покоївках. Тут він красивий і акуратний, пропустив жорстку школу радянської армії. Готові напівфабрикати для створення сім'ї. Дуже добре і дівчата прекрасно розуміли, що як тільки хлопчик зламається протягом місяця, йде на роботу, можна сміливо подумати про шлюб і дітей. Вони зустрілися з дембелами, і шанси працівника виграти серце леді, які люблять, були як багато.

Про дружбу з дівчатами почали думати про вік 13-14 років. Я виріс в с. Козак, тому ми пішли на ворожу ферму, незважаючи на неминучу кицькуліну. І як степид, кальмарування, кальмарування з косами. Що приємно сидіти на півгодини під бочками частої людини протилежної статі. А потім, як останній еб*** в одному годину вранці прибув додому, і це 6 км в граві і майже завжди очікувана путу від п'яти старших на "Суніріс".
Досягти дівчину можна різними способами. Зрозуміло вже тоді основні і кооперативи, але захопити увагу улюбленої пристрасті, потім потрібно не тільки матеріальні цінності.

Java мотоцикл. Будь-яка мрія школяра. Автомобілі в радянських сім'ях розкішлися на мотоциклах. Молоді люди, які ховають різні отвори (анлог скутеру) скидання і побачили цей чудовий чехословак мотоцикл. Дівчата з насолодою, підтягуючи гумову спідницю або блискавку з легінями, сати позаду. А потім з ромашковим газом, пара запускається на відстані. Багато хлопці збили на цьому мотоциклі, прискорили не так погано, під 140 км / год.

Спорт. Щоб бути здоровими, з м'язами, бігом, стрибками, граючи джентльмен набір ігор (футбол, волейбол, баскетбол) просто зобов'язаний будь-якій дитині. Дівчата перетворили ніс від хлопців, які забили на спорт. Зрізи. Я не згадую, список величезний. Але ввечері часто з дівчатами ріжуться в волейболі, вони знаходяться в шортах, футболках, boobs палиці. У вас були часи! Ну, акробатика так багато!

На додаток до спорту з'явилися значки ГТО. Хлопці гордо носать кровоносні залози. І вони розташувалися в класі. І дівчатка послухається з такими хлопчиками, давала бесплату для перетягування, добре, або при грі сноуборди, щоб натиснути колодязь, так що він досить еротичний натиснути.

Гітара. Самий улюблений меч і школа 80 х інструмент. Хто грає на гітарі досить добре і, якщо все-таки засмаги, може вдало вдарити даму, що йому потрібно прямо в серці. Вартість гітари 4-5 рублів. У СРСР були однаково популярні сім-string і іспанська (6 рядків). Усі грали: солдатські пісні, Цуя, Beatles і “Time Machine”, ми мали шикарну акустичну акустику для ослаблення “Wooden Churchs of Russia”.

Матон. Портативні, часто моно-рати. Ви йдете на ферму з цим об'ємом, об'ємом все над тим, що бабусі грають. Доповідачі – хеезінг. Але це все ще трахаються прохолодно. Дівчата вмирають, вони закликають сидіти. Здавалося б, Це просто акумулятори, і заряджають так багато. Вони були там з вбивця.

Дипломатна база. Будь-який, хто навчався в '80-х роках буде розумітися. З цим пристроєм ви були тільки James Bond. Тим не менш, що в школі це диво два або три з тих самих основних дітей. Хоча на відміну від портфоліо, пристрій погано. Ви не дійсно ебать голову, це буде розщеплений, ви не можете відкочувати слайд на ньому, я шкодую. Але привертати курчат, що це!

Джинсові джинси. Мої батьки купили ці фантазійні штани на ринку за 200 рублів (дві середні зарплати), потім вони були дешевше, але суко - справжній символ епохи підліткового віку. У джемах розкочував друкарську дівчині там, щоб летіти, дівчата люблять її.

З першого разу на руку інтернаціоналіста Афгана, яка розповіла нам у класі. Тоді з'явилися модні бутони і вони. зробив підліток свого роду жорстокого, і якщо навіть дипломата і бул...

р.

Бульба гума. Дональд. Варто натерти. У вас є комічна смуга. Щоб приїхати і купити дівчині биків - це обов'язковий шанс, який дасть ... добре, відписати туди або рюкзак, щоб перетягнути пару блоків.

Картина ідола. Одна дитина з паралельного класу мала фото "Афекція травня" з автографом. Так у старшій школі дівчата піють окропом з ним з мегатабуном. Ви повинні бачити це. Пара днів для чувака.

Відак. Моя подруга, завдяки йому, помарана Светка будинок з паралелі і розповіла мені, що вона дала себе тримати її грудьми, але вона не прийшла до труси. Дивитися "Cyborg Killer."

Книга. Так, але не сміється, бо книги, у мене було велике відношення до дівчат. Доктор Живаго просувався читати, ми навчили хімію разом з ними. Наймодніші дівчата, розумні. Сьогодні існує видатний лікар.

Медаль. Потім були 2-3 медалей в класах. Природно, що для вас вистачало трійка. Тоді дівчата розуміли, що якщо є медаль, то швидше за все, буде вступати в інститут, стати фахівцем. А потім агрономісти, інженери, лікарі та інші аристократи мали хороші шанси на кар’єри, житло та багато переваг. У мене є срібна медаль і рідко отримайте її. До речі, всі медалісти мого закінчення, з першого разу вступили в інститути, в яких змагання на місце від 4 до 12 осіб на місце.

всі.

Додано до [mergetime]1367168329[/mergetime]

Джерело: