Прикраси для плівки Сталінград

Тут будуть 51 фотографії та деякі тексти.

Зайдіть тут.

Вчора я пішов до Санкт-Петербурга, щоб побачити пейзажі для фільму Фьодор Бондарчук «Сталінграда». Я покажу вам прямо - пейзаж чудовий! Все відтворено до найменшої деталі. Оздоблення кварталів Сталінграда відтворилося в деталях зображення міста. Бюджет їх будівництва склав понад 120 млн. рублів. За їх будівництвом, оздобленням і фактурами працювали всього понад 400 осіб за 6 місяців.

2,2 км

3. У Незважаючи на те, що зйомка відбувалася останнім літом, сценарія все ще охороняється. Ми отримали право, коли вся безпека була в місці, і вони були в сором'язливому настрої. Тож я мав піти навколо паркану, через ліс і в деяких місцях через невеликі тампони.

Мої ноги були вологими в перші кілька хвилин, але це варто! Після 15 хвилин сльози через кущі і дерева, коліно-глибока вода, ми нарешті досягали мети.

5. Умань Але перед тим, як ми пішли в безпосередній мети нашої поїздки, ми прогулялися.

6. Жнівень

7. Про нас Вони знайшли антиповітряні гармати. Якщо я неправильно, виправте мене.

8. У

9. Навігація

р.

10.

11.

12. Далі походимо.

13.00 р. Орієнтовний бюджет фільму становитиме $30 млн, з якого 10 буде виділено Фондом Кінотеатр, а решта буде отримано під інвестиційною угодою з VTB Capital та від попередніх продажів фільму.

14.
Я повинен сказати, що гроші не витрачали в марлю, хоча це буде можливість відповісти на це питання після виходу фільму. У жовтні 2013 року в Волгограді відбудеться прем’єра фільму.

15.00 р.

16.00 р.

3250Р. 3700Р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

р.

20.

21.

р.

22.

3610Р. 4200Р.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29. Крім того, з'явився трахнув натовп людей. На додаток до мене було 10 інших фотографів, тільки вони знімали моделі на фоні зруйнованого міста. Деякі дівчата-моделі спробували одягатися по епоху, деякі вирішили нехтувати нею. Навіть з-за кордону він виглядав трохи дивним.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.00 Р

37.

38.

39.00 р.

40.

1270815

41.

42.

43.

44. Останні, Я даю вам кілька абзаців з книги «Я пишу вам правду принаймні один раз». Листи солдатів Вермахту з Сталінградського обстрілу.
Три вороги роблять наше життя дуже важко: росіяни, голод, холод. Російські хіпки зберігають нас під постійним загрозою (від щоденника корпора М. Зур, 08.12.1942)

45. "На сьогоднішній день це буде моя найбільша радість, щоб отримати шматочок хліба. Але ми не маємо цього. Рік тому ми сміхалися, коли ми побачили російські біженці, що їсти мертві коні, але тепер ми раді, коли кінь гине! (з листа до батьків Обер-корпорального Вільгельму Бейсвенгер, С. 28906, 31.12. 1942)

Р.

46. «Не можна описати те, що відбувається тут. У Сталінграді кожен, хто має голову і руки, як чоловіків, так і жінок, бореться. (з листа на наречену корпорального Отто Геллману, с. 43396B)

47.

48.

49.00 р.

50.00 р.

р.

51. Це все сьогодні. Автор пообіцяв розмістити ще одну фото завтра. Я не знаю про вас, але я його зацікавила. Є неточності у лежачих коробках з боєприпасами, схоже, мені, що Мусковіти випустили після війни, але це деталі, місто сама застряло мене.

215866

Джерело: